@Ултрас Kolicija (kao vecina hul ekipa) vec godinama neobjavljuje livade javno,tu i tamo izadje info o mladjima po imenu Kadry(znam da su oni bas aktivni),da nastavim Kolicija mislim da je prosle ili preprosle godine imala livadu sa Snake Firm protiv Avangard+mladje Skole 30 na 30.
06.02.2022 мол. White Army + просмотр (кс) vs Рассвет + просмотр (сбг) 10х10, 4 мин. Победа кс.
Lepa pobeda mladjih WA....
O Free Firm(Shinik Yaroslavj):
Јарославска банда навијача "Фрее Фирм" основана је 2006. У почетку је било око 10 чланова од 17-18 година. "ФФ" није само хулиганска група, то је дружина пријатеља. Имамо сопствену филозофију, хумор, начин понашања,одлазак на одмор, доколице. За већину, чак и побеснелих навијача, таква филозофија је, благо речено, дивља,али ми смо срећни. Имамо гомилу незаборавних путовања. Знајте да ако "ФФ" оде на гостовање, онда ће се понашати веома лоше, биће безобразлука, вулгарних шала, продавнице ће бити опљачкане, излози ће бити разбијени, појавиће се гадни натписи на зидовима, биће проблема са локалним становништвом и пандурима. Сваке године одемо са целом бандом на неко гостовање - ово је нешто као традиција. Највише се сећам путовања у Белгород и Санкт Петербург 2008. године, Тулу, Брјанск и Владимир.
Гостовање Саратову 2014. је било интерсанто .Стопирао сам са својим сарадником: сав новац смо оставили код куће на опкладу и отишли без и једне рубље, а чак смо и до стазе у самом Јарослављу стигли тролејбусом, са којег смо били избавачени 3 пута због путовања без карте. Издвојићу и гостовање Краснодар-Новоросијск 2009. године, када је, по највећој врућини(огромна по нашим мерилима) руља црно-плавих појурила на југ. Све је било ту: вино, приступачне жене, туче, неуспешне акције, вандализам(о чему су касније писале новине из Анапе) море, дим на роштиљу и песма Шуфутинског „3. септембар“ .
Моралисти ће нас оштро критиковати ако почнемо да набрајамо све наше шале. Једном су наши момци отишли на излет у „Газелу“ са лудим возачем који је радио у неком манастиру: без дозволе, не спавајући три дана, пијући пиво за воланом, али готово бесплатно. Постоји и легендарна прича о нашем навијачу, који на гостовању Москви на улазу у сектор није пуштен на утакмицу због непристојног погледа према плавим и због тога јер пуковнику срушио капу, а када с оваје нагнуо се да ја подигне, наш члан је покушао да му отме пиштољ из футроле. Полицајци су га, наравно, испендречили због такве дрскости,мало претерали и послали га у болницу у Свиблову, где је дошао себи, побегао, опоравио се уз пиво и отишао на железничку станицу у Јарослављу.
Ми смо заиста необична банда. Увек стављамо пријатељство и провод у први план. Скоро сав јарославски олош је Фрее Фирм. Иначе, реч олош код нас се не сматра увредом – то је пре похвала,много тога што намеће јавно мњење нам је страно.Мајице „2Ф“ се не добијају по броју туча и не по физичким предиспозицијама, већ по количини заједничког провода( само да напоменем, д а не пије 50-60% састава,доста њих је у straight edge фазону).Наш члан Сирће освојио злато у прелазној сезони 2011/2012: 28 гостовања је забележио( од Каљининграда до Владивостока). Лако се слажемо и немамо проблема. У нашој банди има пијаница и спортиста, има досадних и лудих, има богатих и сиромашних, има са вишеструким стручним школама, има дипломаца института са одликама. Има мршавих, има дебелих, има згодних, има лудих наказа. Чак и наркомана и вегетаријанцa. И поред свега тога, заједно смо.
Grafit za proslavu godisnjice prosle godine

Slika sastava sa gostovanja Lucu Vladivostoku iz 2019 godine.

13.06.2022 Fudbalski turnir navijaca Volge iz Tvera,uz njih pristuni jos Orelovi,Torpedovci iz Vladimira i navijaci Certanova