Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
То је то о чему сам писао горе. Затворене све утакмице,ако ми освојимо титулу, а ако они, онда су јачи од државе,држава у држави...итд,итд
Choose Life
-
Ма је ли то авангарда поново изгубила? Који је сад изговор, фортуна дизелдорф није била на страни црне овце у друштву?
- ultrastito
Nameštaju se izgleda za 4. mesto i domaćinstvi na JNA. Ja se nadam da se Miloje ovog puta neće uplašiti.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ne priznajem nista dok profesor ne izda saopstenje na latinskom.
-
Иглица поднео оставку, како даље?
http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizanu-potrebno-2-500-000-evra-do-31-marta-ili-nista-od-evrope/321780
https://twitter.com/nczvezda/status/1105907198578884613
https://twitter.com/nczvezda/status/1105907198578884613
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Још гора два пенала су свирана циганима против Земуна.
како се брзо окрене све, ево антирежимска авангарда кука и моли државу да им опет да паре за евро лиценцу, а до јуче се певало курва умире курва гаси се... што рече неко у оном коментару што се врти нетом не да ми вас није жао него и горе заслужујете.
-
Уопште ми их није жао, и горе заслужују. Очекује се помоћ владе за плаћање Европе па нова захвалница пичкоустом. Звезди се није помогло 2014. а партизану се помогло 2017. и ево сада ће поново. Чувена опозиција и авангарда, нема већих лицемера и лажова од њих.
Zasto bi drzava pomogla drugom, trecem ili cetvrtom na tabeli kada nije sampionu?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
-
Iskreno iako sam Grobar i jedni i drugi serete puno za neke stvari, u Srbiji ne mogu navijaci ni Zvezde ni Partizana a ni drugih da se previse bune za kojekakve nepravde kad svi imaju tonu putera na glavi. A dok nas avavav jebe mi se svadjamo ko je vise ukrao i jel treba pomoci jednom drugom ili trecem klubu.
Мислиш док вам тај исти ав даје паре за европу ви лицемери паламудите како сте антирежимски клуб.
-
Чомбе wrote:Мислиш док вам тај исти ав даје паре за европу ви лицемери паламудите како сте антирежимски клуб.
Баш то него воле да обилазе око суштине, не би признали никад истину, лажу се од свог оснивања
- ultrastito
Mi smo mesili tortu, oni ce da mu poklone knjige, jer su ipak avangarda
Voleo bih da vam daju pare, realno i trebaju da daju pare da se izvucete iz sranja, kako god to zvucalo Partizan je brend i kao takav je prepoznatljiv u Evropi i Srbiji. Velika se kinta vrti oko FK, manje oko KK ali dovoljno da zainteresuje manje ribe. Samo mojne te fore kako niste drzavni/rezimski klub. Dokle god u sportu ne bude totalna privatizacija, NIKO (ko nije privatizovan) nema prava da kaze bilo sta o finansiranju.
Voleo bih da vam daju pare, realno i trebaju da daju pare da se izvucete iz sranja, kako god to zvucalo Partizan je brend i kao takav je prepoznatljiv u Evropi i Srbiji. Velika se kinta vrti oko FK, manje oko KK ali dovoljno da zainteresuje manje ribe. Samo mojne te fore kako niste drzavni/rezimski klub. Dokle god u sportu ne bude totalna privatizacija, NIKO (ko nije privatizovan) nema prava da kaze bilo sta o finansiranju.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Немој тако, они не желе тај новац они су анти режимски клуб. Треба поштовати њихову вољу.
Jedemo govna ovde nesto, a Vucela mudro razmislja. Zna kako da resi problem licence.
Тако што неће играти европу?
- Zlatiborac
Licemerno je što nečiji duh lebdi nad "Marakanom", ali ne, vi ste sve izborili igrom na terenu i dovođenjem Milojevića. Dobro, malo je lice sa poternice tu pripomoglo...Чомбе wrote:Мислиш док вам тај исти ав даје паре за европу ви лицемери паламудите како сте антирежимски клуб.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Duh iznad Marakane i lice sa poternice plasirali se u LS i oni licno namestili da se spakuju 2 komada Liverpulu. Za to vreme opozicione uprave nerezimskog kluba iz Humske imali 8 puta za redom kvalifikacije za LS jedno ucesce u LS, nekoliko ucesca u LE, prodaje igraca za daleko vece novce od nas i danas dug od oko 20 milki. Za to vreme pucali zidovi JNA od urlanja protiv rezima (bilo proslog bilo ovog).