Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby SAO_Zeljin » Tue Aug 28, 2018 7:38 pm

Kontam da je ovo zajebancija, pa valjda se takmicio sa nekim. Da li su se bunili protivnici? Dal su kontali da publika proverava tikete i da niko nece da primeti :D

kocka

Postby kocka » Tue Aug 28, 2018 7:40 pm

Nexon wrote:
kocka wrote:Зато се у Шпанији врте клубови :)

Манчестер је пре 200 година имао 200 хиљада у људи. У време када је у манчестеру створен јунајтед у србији не да није постојао град који је имао 200 хиљада људи, него није било ни града. Већина становништа је чувало свиње по шумама и овце по брдима.

И не да су у србији два клуба вештачка него је цео концепт фудбала вештачки.

Што се и види по посећености по стадионима. Људе фудбал не занима

Док на све остале споротве долазе масовно. Нарочито је НС познат по ватреној подршци.
Људи су овде такви, ја би то назвао сељани помодари слабо мотивисани сератори. Не само што се тиче навијања, шире је то.
Фудбал је у Србији убедљиво најпопуларнији спорт. То што људе неће да долазе на стадионе има више узрока.
Један је да му је лакше да гледа ПЛ и седи кући него да се цима, што би рекао. По онда постане луди навијач МЈ и Ливерпула па се газе по интернету.
Једно лудило у 1000 лудила.

А што се тиче Енглеза, ипак бирам да будем височији са већим паламаром и терам свињче код швабова него бити пиргави хобит потомак инцеста чувен по лепоти, чија жена жуди на плажама Грчке за правим динарцем.
Уосталом, шума је здрава, шума је спасила Србе, хвала јој.

Не занимају их ни остали спортови. Прате се наравно арене и спорт клубови, али то више из беспосличарења или кладионице, него због тога што су у питању неки љубитељи спорта.

И навијање је у Србији помодарство, клуб се прати пар сезона, после се то све батали. Постоје наравно људи који су годинама редовни по трибинама, али када се њихов број упореди са укупном популацијом види се да навијачки покрет и у опште праћење фудбалских клубова појава попут снега у мају.

Тако да могу близанци да се укину, опет ће посета на осталим теренима бити мизерна, то једноставно никога не занима.

Celavac

Postby Celavac » Tue Aug 28, 2018 7:50 pm

Нико ни не прича о осталим такмичарима, превара је професионално изведена :mrgreen: :mrgreen: , а и још је то било доста удаљено од њих и нису пратили то пажљиво , уканалио се свакако и без побуне осталих такмичара.

нема лека

Postby нема лека » Tue Aug 28, 2018 7:53 pm

Кад сам почињао да тренирам кошарку овај човек је био убедљиво највећа звезда у Европи, без имало маркетинга, дизања у небеса без разлога као што се данас ради. Буквално незамисливо у данашњој европског кошарци. Ту не мислим само на статистику, играч који се буквално играо кошарке, има тај неки дар у себи. Нажалост, мало је таквих задњих година, свуда у свету. Лично нисам никад волео Спарсе, али тек од скоро сам схватио колико су велика екипа, колико је Грег Поповић велики човек, а и тренер.

https://www.youtube.com/watch?v=P4z2-jgigXc

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Wed Aug 29, 2018 3:50 pm

Nikada ne gledam ove intervjue fudbalera, trenera, sudijskih analiticara jer unapred znam sta ce reci. Svaka druga recenica "pa dobro znate kako", "opet kazem"...nista konkretno i smisleno da kazu, postujem Stojkovica, bez obzira za koga navijali on je nas najbolji golman, ali to niko da izadje u javnost i kaze takva i takva stvar, ovaj igra preko veze, ovaj ovako, svi su upleteni u tu mocvaru.

Мићара

Postby Мићара » Thu Aug 30, 2018 7:05 pm

PSG NAPOLI LIVERPOOL ЛУДИЛО ДО БОЛА!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Aug 30, 2018 7:08 pm

Tesko da je moglo bolje

друг члан

Postby друг члан » Fri Aug 31, 2018 6:10 pm

Фк војводина најогавнији клуб у држави,вазда сам говорио
Choose Life

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Aug 31, 2018 6:17 pm

друг члан wrote:Фк војводина најогавнији клуб у држави,вазда сам говорио

Imam neko svoje misljenje o tom klubu ali skroz suprotno od ovog tvog. Ako moze objasnjenje.

друг члан

Postby друг члан » Fri Aug 31, 2018 6:33 pm

Може,један од мора примера. Прочитај им саопштење на сајту клуба око недељне утакмице. Продаја карата само у суботу,за 500 кинти у париском магазину. На дан утакмице неће продавати карте. Ево ћу тачно узети слободан дан да идем узети карту
Choose Life

Bunt

Postby Bunt » Fri Aug 31, 2018 6:35 pm

Hoćeš primer dva, najbitnije im je da pobede Zvezdu i Partizan, ako je ikako moguće. Sve ostalo mogu sa nulom da izgube nije nikakav problem.

друг члан

Postby друг члан » Fri Aug 31, 2018 6:43 pm

Ево још један, сезона 2004/2005 ми други пут на истоку,траже цену карте 1000 дин
Choose Life

Bunt

Postby Bunt » Fri Aug 31, 2018 7:23 pm

Primer tri, za sto godina nisu uspeli da steknu poverenje Novog Sada iako su jedini klub u gradu.

Новосадиста

Postby Новосадиста » Fri Aug 31, 2018 7:49 pm

Како 100? Само 31 годину, од 45-те па на овамо не вреди да трошимо речи...
И наравно да је императив да се победе највећи ривали, као и дерби, јебеш титулу ако си изгубио два дербија у сезони... :mrgreen:
500 динара је скроз ок цена, поготово ако оћеш да гледаш "велику" Звезду учесника ЛШ :D , шалу на страну, не смарајте са картама и ценом, сваке сезоне са вама иста прича...
стадион-место народног бунта!

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Fri Aug 31, 2018 8:05 pm

A зашто уопште та прича? Зашто се лепо не пусте карте у продају како се то деценијама радило или како се то ради у нормалним лигама? Зашто сваке године ово циганисање?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

pertla

Postby pertla » Fri Aug 31, 2018 8:54 pm

Nije to ciganisanje to je starodamisanje :)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

нема лека

Postby нема лека » Sat Sep 01, 2018 11:52 am

Заувек мали клуб, а групу не треба ни спомињати, они стоје иза овога. Само опет ће у “њиховом” граду бити у велиииикој мањини.

Nexon

Postby Nexon » Sat Sep 01, 2018 12:04 pm

Opie

Postby Opie » Sat Sep 01, 2018 2:19 pm

Kako lagano igra Liverpul ...ili je Lester los ,ili su oni toliko dobri da izgleda da se i ne trude a opet 0:2
ex-Pop Djujic

riper

Postby riper » Sat Sep 01, 2018 4:42 pm

Koja je logika Sportkluba da u 16 casova, kada se igra masa premijerligaskih utakmica oni na prvom prenose cempionsip WBA/Stouk, na drugom snimak neke atletike, na trecem utakmicu hokeja KHL lige. Da znam pre nego sto odjebem citav ovaj SBB paket kompletno sa njima.

Drugo, ako neko moze da ostali link za Fulam dok jos traje utakmica bio bih zahvalan.

Return to “Само опуштено”