![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ovo im je opasna fora, jer je dobro odjeknulo da se spasi ofka.. I sad ulece ekipa spasioca
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Bolesni^od^ljubavi wrote:Dolaze praznici i mora se piti. Ja vrlo retko pijem poslednjih godina pa imam pitanje za braću koja muku muče sa kiselinom, želucem i ostalim kurcima koji te muče dok se pije alkohol.
Kad se najedem i počnem piti špricer, krene da me jebe jer sam se najeo a ako se ne najedem onda krene da me jebe jer se nisam najeo. Inače tih problema nemam nego samo kada pijem, pa dajte savete šta piti, koje lekove, šta raditi? Jer dolazi period, tj već je došao kada se jednostavno piti mora.
ElPadrino wrote:Paracetamol i magnezijum (šumeća tableta) prije spavanja obavezno.
Џими Заказака wrote:Вињак петица или Џејмисон, бара бар. И једно и друго пиће су подцењени у односу на неке друге коњаке/вискије, а лепо клизе и не боли глава. Кафетин обавезно превентивно пред спавање за сваки случај. Наравно увек може и добра, проверена ракија (чак и пре ова два наведена пића), али је нажалост реткост у кафанама. Таково виљамовка ако има може да прође, и Вучија шљива.
И јебига попиј воде пре спавања, боље да устанеш да пишаш него да те одваљује глава сутра цео дан. За џгаравицу рупурут да ти буде увек при руци, исто можеш пред кунт да сажваћеш један превентивно заједно с кафетином. То је кад пијеш на суво, кад се вуче онда на све ово 2 бромазепама или санвал.
Требало ми је доста година за овај рецепт, али не памтим већ дуже време неки озбиљан мамурлук.
Users browsing this forum: No registered users and 47 guests