Вечити ривали - вести и дискусија
-
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Sto je Zvezda favorit u Slovackoj?
Zato jer nam treba jedan gol da bi prosli u plej of fazu.
A to bi znacilo da bi tim golom obezbedili jesen u Ligi Šampiona ili Ligi Evrope.
A to bi znacilo da bi tim golom obezbedili jesen u Ligi Šampiona ili Ligi Evrope.
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:Zato jer nam treba jedan gol da bi prosli u plej of fazu.
Ne razumem
ex-Pop Djujic
bila bi tragedija da smo ispali od ovih mesara.jedan krsticic ima vise talenta nego cela ekipa spartaka.igraju teski antifudbal i biju ko sveti ilija.odlicno su pripremljeni i fizicki jaki, i to sto rade rade odlicno, problem je kad treba da napadnu, pa to onda izgleda kako je izgledalo od naseg drugog gola-tragikomicno.sudjenje katastrofalno, uglavnom na nasu stetu.nekoliko krupnih gresaka i bar tuce sitnih.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Oci su me bolele dok sam gledao ovo mucenje. Ovo veze sa fudbalom nema. Kada se kaze ono "danas svi igraju fudbal", to znaci da zaista moze da se sakupi ekipica atleta sa nula fudbalskog talenta i da, uz odgovarajuci sudijski kriterijum, bude konkurentna. Ovo je najogavnija ekipa protiv koje smo igrali u poslednjih 10 godina, ovo je Javor (i slicni) ne na kvadrat, vec na kub.
I pored ovog mucenja i pakla, zasluzeno. Inace Radonja jeste decko za velike utakmice. Citav mec do gola bio je ubedljivo najgori na terenu. Sve sto je dobio u noge sjebao je. I onda se na kraju iskupio. Da je samo malo u glavi bistriji sada bi vec bio na nekom drugom nivou.
Uglavnom, hvala ti Zvezdo za jos jednu grupnu fazu evrope. Drugi put za redom nije mala stvar za nas. Tako klub raste, navikavas igrace i navijace da je igranje u grupnoj fazi evokupova nesto normalno, a ne puki incident. Dalje, kako bude neka bude.
I pored ovog mucenja i pakla, zasluzeno. Inace Radonja jeste decko za velike utakmice. Citav mec do gola bio je ubedljivo najgori na terenu. Sve sto je dobio u noge sjebao je. I onda se na kraju iskupio. Da je samo malo u glavi bistriji sada bi vec bio na nekom drugom nivou.
Uglavnom, hvala ti Zvezdo za jos jednu grupnu fazu evrope. Drugi put za redom nije mala stvar za nas. Tako klub raste, navikavas igrace i navijace da je igranje u grupnoj fazi evokupova nesto normalno, a ne puki incident. Dalje, kako bude neka bude.
kako bre ovi kalafonci trče ovoliko? je l' Milojević i svog kondicionog doveo?
Cestitam navijacima Zvezde ovde sa foruma na prolasku njihovog kluba dalje. Nadam se da ce proci i Slazburg, bilo bi to lep uspeh za srpski fudbal. Tek sada ona kazna UEFE ima tezinu. Sramota kako kaznjavaju klubove iz ovog dela Evrope. Nadam se da ce i Partizan proci dalje mada ih onda ceka tezak proitvnik ali dobro sve je moguce. Spartak na zalost ima male sanse , iako ekipa Bronbija nije nista posebno ipak imaju po meni nedostizan rezultat.
riper wrote:. Citav mec do gola bio je ubedljivo najgori na terenu. Sve sto je dobio u noge sjebao je.
bukvalno. urlao sam celo drugo poluvreme da ga vadi napolje.
E a kako smo napravili 4 izmene?
Koje pravilo sam propustio????
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
Ako ode u produzetke moze jos jedna
Morbid wrote:riper wrote:. Citav mec do gola bio je ubedljivo najgori na terenu. Sve sto je dobio u noge sjebao je.
bukvalno. urlao sam celo drugo poluvreme da ga vadi napolje.
E a kako smo napravili 4 izmene?
Koje pravilo sam propustio????
невероватно ми је да људи после светског првенства које се завршило пре типа месец дана и даље не знају за ово
Nema to neke posebne veze,sp je fifa a ls uefa.var nece biti u upotrebi ove sezone u ligi sampiona
Ni na sp nije važilo za celo takmičenje.
A nigde nisam video najavu da će pravilo niti primenjeno u lš
Kako misliš da nije važilo celo prvenstvo? Ne igraju se produžeci u grupama.Morbid wrote:Ni na sp nije važilo za celo takmičenje.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Da. U pravu si. Glup sam ispao.Brdja wrote:Kako misliš da nije važilo celo prvenstvo? Ne igraju se produžeci u grupama.Morbid wrote:Ni na sp nije važilo za celo takmičenje.
I to poprilično.

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Imao sam sino nocnu moru. Sanjam da gledam utakmicu sa Salcburgom, palim TV 5. minut gubimo 3:0. Ja odlepio, jos mi u snu poniste gol za nas zbog ofsajda i promasimo penal (do 15. minuta). Nakon toga sam se, hvala Bogu, probudio.
Inace cesto mi se desi da tako sanjam uoci vaznih meceva. Valjda sam preopterecen i mozak tako reaguje. Sva sreca, do sada u snu nikada nisam bio mni blizu da pogodim rezultat. Dakle nisu bili prorocki snovi, vec nocne more, mada je bilo i utakmica kada sam sanjao neke velike pobede (od kojih naravno nije bilo nista).
Inace cesto mi se desi da tako sanjam uoci vaznih meceva. Valjda sam preopterecen i mozak tako reaguje. Sva sreca, do sada u snu nikada nisam bio mni blizu da pogodim rezultat. Dakle nisu bili prorocki snovi, vec nocne more, mada je bilo i utakmica kada sam sanjao neke velike pobede (od kojih naravno nije bilo nista).
- ultrastito
rovovska borba, ali mislim da smo mi bili blizi pobedi.
hrabro tamo, pa sta bude bice.
p.s.
nisam znao da smo prodali radonju
hrabro tamo, pa sta bude bice.
p.s.
nisam znao da smo prodali radonju
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
A jebem mu mater. Pa zasto uvek mora da bude ta "rovovska borba"? Da u drugom poluvremenu imamo samo jednu sansu. Oni doduše ni jednu.
Gledao sam strim neki engleski i delovalo mi je kao da gledam neku 3 vojvođansku ligu. Ni navijača, ni igre, ni borbe... ništa.
Ako Bog da 1 tamo da se učačka i da begamo kući što je pre moguće.
Gledao sam strim neki engleski i delovalo mi je kao da gledam neku 3 vojvođansku ligu. Ni navijača, ni igre, ni borbe... ništa.
Ako Bog da 1 tamo da se učačka i da begamo kući što je pre moguće.
(Street Force / Curva Orientale)
Мени је деловало да сам гледао две врхунске тактичке екипе које су играли дисциплиновано и паметно толико да су поништиле таленат једна другој. Ово је била једна баш баш озбиљна утакмица, а ако ти је ово на нивоу српске лиге, онда не знам шта да ти кажем.