Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Drugarov profil, slao je, nema odgovora...nema spasa, a?
Ја не знам да се фејс може избрисати.
Ваљда се само деактивира.
Ма да су можда и брисање омогућули...
А ако не одговарају ма да ми је то чудно, онда нема помоћи...
Ваљда се само деактивира.
Ма да су можда и брисање омогућули...
А ако не одговарају ма да ми је то чудно, онда нема помоћи...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Molossi wrote:Drugarov profil, slao je, nema odgovora...nema spasa, a?
Nakon deaktivacije, posto nema brisanja totalnog da ja znam, koristis isti email i password kao pre, i kad probas da se ulogujes, nalog se opet aktivira, i nastavljas dje si stao.
To vazi nesto tipa 3 meseca. Posle toga je nalog trajno izbrisan.
Људи, какво вам је мишљење о крос фиту као начину вежбања? Где у Бгу има добро место за тренинг?
- lost&found
Очајник wrote:Људи, какво вам је мишљење о крос фиту као начину вежбања? Где у Бгу има добро место за тренинг?
Praktikujem jedno 2 god. Ako ti je cilj da izgledas krupnije i snaznije, idi u teretanu. Ako vec imas "masu" i/ili oces da budes eksplozivniji i zategnutiji, idi na krosfit. Ja sam licno vitke, skoro pa mrsave, gradje i u sustini smatram da bi mi teretana bila korisnija jer mi treba mase, medjutim krosfit treninzi su mi jedno 10x zanimljiviji od besomucnog dizanja tegova. Takodje, ako si 35-40+ i vec imas nekih problema/povreda, onda nisam siguran da je krosfit najpametniji izbor.
Ako imaš problem sa mobilnošću, povredama, ako imaš nepravilnu formu za čučanj ili mrtvo, a trener to neće ili ne stigne da primeti pošto ste u većoj grupi, kros fit je prava stvar da do kraja života od sporta igraš samo PES.
- lost&found
čompika wrote:Ako imaš problem sa mobilnošću, povredama, ako imaš nepravilnu formu za čučanj ili mrtvo, a trener to neće ili ne stigne da primeti pošto ste u većoj grupi, kros fit je prava stvar da do kraja života od sporta igraš samo PES.
Istina.
E da, u Bg su valjda najbolji Prvi Tim na Dorcolu i Crossfit Pobednik na Senjaku.
Слажем се, највећа мана кросфита је то што се изводи низ неких вежби и покрета где је битно само да се они одраде, а правилна форма је у десетом плану. Идеално за повређивање, поготово за почетнике.
-
Pa valjda postoji grupe za pocetnike i grupe za napredne vezbace. Ne rade valjda svi isto
- lost&found
MARKER wrote:Слажем се, највећа мана кросфита је то што се изводи низ неких вежби и покрета где је битно само да се они одраде, а правилна форма је у десетом плану. Идеално за повређивање, поготово за почетнике.
Pa ako su treneri dobri, nikako nije forma u desetom planu. Po sopstvenom iskustvu s trenerima bih cak rekao da je apsolutno u prvom planu.
Ali ne sumnjam da ima likova kojima se jebe kakav ti je hvat, stav, itd, ili mozda ocekuju da ako su to pokazali jednom-dvaput, svi ce momentalno znati da urade perfektno.
@SAO_Zelijn
Uglavnom je praksa da postoje grupe za pocetnike...
lost&found wrote:čompika wrote:Ako imaš problem sa mobilnošću, povredama, ako imaš nepravilnu formu za čučanj ili mrtvo, a trener to neće ili ne stigne da primeti pošto ste u većoj grupi, kros fit je prava stvar da do kraja života od sporta igraš samo PES.
Istina.
E da, u Bg su valjda najbolji Prvi Tim na Dorcolu i Crossfit Pobednik na Senjaku.
Ima i Sinergija na Nbg, Fitkultura u Jerkovicu, Hangar kod Steka... Prvi koji se otvorio (i koji je dugo bio najbolji) je Spartanac kod Obilica, ali ne znam da li oni i dalje rade. Najnoviji koji se otvorio je Teget, ali on je poprilicno skup
Хвала свима на одговорима. Држаћу се ја теретане онда. Ем на Миријеву нема никакав крос фит клуб, ем ја са својим крхким пршљеном могу само да пузим на крос ф. тренингу.
Свакако није лоше да убациш неки кардио. Ја бих га чак, по важности, ставио испред тренинга снаге. Ако имаш бајс, попни се на Авалу, можда провалиш нешто лепо
Хоћу ћеркицу и жену да одведем на неку фину у клопу. Где у околини Бг има неки леп етно ресторан?
pa nemoj etno, to imaš svuda po zemlji
vodi ih u nešto što nemaš svakog dana, npr Lorenco i kakalamba, da im bude zanimljivo
vodi ih u nešto što nemaš svakog dana, npr Lorenco i kakalamba, da im bude zanimljivo
- CamoSurprise
Brate, Lorenzo i Kakalamba je kao da si ušao u kinesku radnju, sve za 99 dinara.
Okolina Bg, imaš na Avali recimo Stari Majdan. Pristojna klopa, zanimljivo okruženje, restoran je u majdanu, sedi se na terasi, a može da se siđe dole. Blizu su ti spomenik i Avalski toranj...možeš lep izlet da napraviš.
Imaju i igralište za klince, a i terene za sport. Kakav sam teniski derbi tu imao sa zetom posle 5-6 piva...Đoković i Federer su smejurija u odnosu na taj meč.
Okolina Bg, imaš na Avali recimo Stari Majdan. Pristojna klopa, zanimljivo okruženje, restoran je u majdanu, sedi se na terasi, a može da se siđe dole. Blizu su ti spomenik i Avalski toranj...možeš lep izlet da napraviš.
Imaju i igralište za klince, a i terene za sport. Kakav sam teniski derbi tu imao sa zetom posle 5-6 piva...Đoković i Federer su smejurija u odnosu na taj meč.
Gilajdza RIP
jeste, ali vole ga ljudi zato što je tako šaren i neobičan
Хвала обојици, али овај Какаламба је баш оно што не бих да посетим. Много бре шаренила и кича
sta je sa onim momcima sto ubili onog crnca u grckoj , koliko su dobili , gde leze ?