друг члан wrote:Najbolji forumasi:- foto/video (ako je to samo jedan lik,sve pohvale za navijacke izvestaje sa svih strana)
- fak of (postavljanje raznih linkova,muzika,filmovi,serije)
- chips (zasto? zato! da ste u prici znali bi.covek iznosi svoje stavove,slagali se mi sa time ili ne.ne vredja nikog ne glumi ludilo nudeci frku i slicne gluposti. A i zato sto sam kontras)
Najgori- ne bih nikog izdvajao ali ako bude potrebno da bi se glasovi racunali stavicu nekog
Друг члан, хвала
Тезви, видим да ми спремају новогодишњи пакетић. Ма какво вређање па нисам такав тип приватно а не да некога вређам преко интернета. Ова генерација појма нема какве су њушке раније писале на форму, из свих група бивше Југе. Оснивачи најјачих група од Бегеа, Мостара, Загреба, Сплита, скинси из Љубљане, па наши из Париза и сви други. Да није било тих писања пионира навијања из Југе не би знали шта је навијање и да треба заставе да се носе на утакмице, лупа бубањ 90. минута итд, али отом потом. Нажалост, било је и лоших ствари, па зато треба указивати на последице лоше комуникације преко интернета и да се не користи форум за оно што не треба. Нека је и јачих полемика, и прозивки, сви пишемео некад и у афекту, ал да се на време стане и усмеру прича у нормалном правцу.
Е сад се замисли и присети се какав је ентузијазам био код људи који си пионири навијања код нас када су се дочепали форума, а сви већ били у годинама