Вести
-
Re: Вести
навијај wrote:Rođaci wrote:da, znam ko su
ne postoji idealna stranka, a podrška svemu ovome nije nešto što me preterano potresa
Eво позадина за комп за ове секуларне
ja sam npr za sekularnost,i ateista sam,ali ne vidim kakve to veze ima sa gay paradom i lgbt? ako su oni imali parole protiv boga,znaci svi ateisti podrzavaju homoseksualce?
brate Teša je svojevremeno toliko vitlao go po gradu da je nastala pesma sa refrenom "Tešanović Teši svaka riba se smeši, uvek strejt je on, ima kitu kao slon"
obrisali je sa Tjuba kad je postao novinar
sad deluje normalno
a što se tiče referenduma, postoje kontrolori, pa nek se bore, kao što su se borili za svoje glasove ove godine

obrisali je sa Tjuba kad je postao novinar
sad deluje normalno
a što se tiče referenduma, postoje kontrolori, pa nek se bore, kao što su se borili za svoje glasove ove godine
- Кудрави Гаучос
- Лудак из луднице
Tesa i onaj celavi visoki zavodnik sto su ga sprdali na pinku su naj ortaci. I dan danas non stop vidjam tog celavog kiklopa kako baulja trgom i startuje ribe . sa sve sakoom i zakopcanim jednim dugmetom
Доктор за љубав и колико се сећам био је на б92 када су га растуриле оне две из Emotion.
Је л треба да почну људи да масовније гину да би се о овоме причало по медијима(нарочито тв са националном фреквенцијом) јер квари коруптивне комбинације са Арапима?!
УЖАС У СУБОТИЦИ: Мигранти покушали да силују малолетницу, спречио их случајни пролазник
Ј. Л. | 27. септембар 2016. 17:31 > 17:50
Два мигранта, држављани Пакистана, смештени у Прихватном центру у Суботици, напали су у понедељак малолетницу и покушали над њом да изврше блудне радње
Два мигранта, држављани Пакистана, смештени у Прихватном центру у Суботици, напали су у понедељак малолетницу и покушали над њом да изврше блудне радње. У тој намери, на сву срећу, спречио их је случајни пролазник, који је одбранио дете.
Напад се десио на Сегединском путу, а суботичка полиција је врло брзо пронашла осумњичене и одредила им задржавање.
Како нам је речено у Основном јавном тужилаштву, против миграната је поднета кривична пријава због недозвољених полних радњи и они ће у среду бити саслушани.
Је л треба да почну људи да масовније гину да би се о овоме причало по медијима(нарочито тв са националном фреквенцијом) јер квари коруптивне комбинације са Арапима?!
-
ima li iko imalo kompententan na ovu temu da prokomentarise ovo?
http://mondo.rs/a942291/Info/Drustvo/Najdanovi-krugovi-Mala-Krsna-pozitivno-magnetno-zracenje.html
http://mondo.rs/a942291/Info/Drustvo/Najdanovi-krugovi-Mala-Krsna-pozitivno-magnetno-zracenje.html
Ovo je izašlo i u Blicu.
Jebiga, kompetentan nisam ali imaš u NS profesora da li zaštite životne sredine ili nekog sličnog predmeta, koji je bio u kao nekoj komisiji posle bombardovanja i koji kaže da znamo kakvu hranu jedemo, da bi pre umrli od gladi. Problem je ceo taj ciklus voda-zemljište-povrće i voće (koje na kraju jedu i životinje koje mi jedemo). Sa druge strane mnogi doktori u Sremskoj Kamenici otvoreno govore da su oboljenja u porastu, i da se tek očekuje naredne godine vrhunac oboljenja, upravo zbog bombardovanja.
Činjenica je i da bez bombardovanja mi imamo toliko faktora rizika za karcinom, počev od hrane, alkohola, pušenja, HPV virusa, i kancerogenih materijala u okruženju.
E sad, to sve može da bude jedan krug gde jedan kaže pa drugi čuje pa prenosi, i da se diže masovna histerija.
A sa druge strane, meni više ima smisla da je neko krenuo opasno da lobira i da smiruje tu priču.
Jebiga, kompetentan nisam ali imaš u NS profesora da li zaštite životne sredine ili nekog sličnog predmeta, koji je bio u kao nekoj komisiji posle bombardovanja i koji kaže da znamo kakvu hranu jedemo, da bi pre umrli od gladi. Problem je ceo taj ciklus voda-zemljište-povrće i voće (koje na kraju jedu i životinje koje mi jedemo). Sa druge strane mnogi doktori u Sremskoj Kamenici otvoreno govore da su oboljenja u porastu, i da se tek očekuje naredne godine vrhunac oboljenja, upravo zbog bombardovanja.
Činjenica je i da bez bombardovanja mi imamo toliko faktora rizika za karcinom, počev od hrane, alkohola, pušenja, HPV virusa, i kancerogenih materijala u okruženju.
E sad, to sve može da bude jedan krug gde jedan kaže pa drugi čuje pa prenosi, i da se diže masovna histerija.
A sa druge strane, meni više ima smisla da je neko krenuo opasno da lobira i da smiruje tu priču.
28. Septembar 2016. | 13:16
Ako hoćemo u EU, poglavlje 27 koštaće nas 11 milijardi evra!
Članstvo u EU nije jeftina igračka i za neke investicije verovatno ćemo morati da pozajmimo novac
Cilj Srbije ne sme da bude samo otvaranje poglavlja, već suštinske reforme, kako ne bismo ušli u Evropsku uniju nespremni, jer samo poglavlje vezano za životnu sredinu zahtevaće investicije od 11 milijardi evra koje ćemo morati da pozajmimo, kaže Nebojša Lazarević, direktor Centra za evropske politike i član užeg pregovaračkog tima Srbije u pregovorima sa EU.
Ово је по мени једна од најважних тема у Србији. Уз пољопривреду, која је и која ће бити изложена дампинг робом из ЕУ, јер Холандија или Францукса субвенционишу пољопривреду далеко више од Србије, као и питање експлатације руда, нарочито једне руде која је будућност а која је у Србији јако присутна. Ова и претходна жута власт, ионако су исти, су ту руду већ предале западу, огромна корупција и слепило.
Дакле, свако нормалан би рекао да треба уложити у заштиту животне средине и екологију али се уопште не ради о томе. Наравно да треба стављати филтере на фабрике и канализацију, наравно да треба рециклирати отпад. Али ту уопште не отпада много тих 11 милијарди евра.
ЕУ тражи од нас да затворимо наше термоелектране, наш основни извор производње ел. енергије. Да градимо нерантабилне ветропаркове иако ми имамо довољно угља. То су милијарде које су у питању.
То мора да спречи и то је једна од главних разлога зашто никако не треба улазити у ЕУ. Те новце које ћемо позјамити од западних банака ће се утрошити на ветропаркове из фабрика у ЕУ, а ми ћемо плаћати основицу и враћати камату.
То је један од разлога зашто су они богати а ми сиромашни јер тзв. елита је потпуно корумпирана.
čompika wrote:Ovo je izašlo i u Blicu.
To tek sada nailazi jer je početno vreme raspada tih kuraca 10-15 godina. Voda i hrana prepuni kancerogena, stres, poroci, sve ide uz kurac.
Pre neki dan sam bio gore, ono je jezivo, kontao sam da je gadno, ali toliko mladih da ima nisam mogao da verujem..doktorka koja tu radi mi rece da oko ~5k ljudi u NS i okolini boluje od raka/leukemije i sličnih kuraca, sto je nerealno mnogo, a ocekuju da ce da raste.. u procentima izmedju 1-2% ljudi grada.
nazalost, u poslednjih 10 godina bio sam u kamenici i previse puta.malo je reci da je jezivo.keva prvi put kad je lezala bila je u sobi sa devojkom od 19 godina kojoj su obe dojke odstranjene.ne znam za tacnu statistiku, ali mi se cini da je taj broj obolelih i veci
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Питање рака и бомбардовања није само везано за осиромашени уранијум већ и загађење које је настало гађањем тешке индустрије, нарочито хемијске, а то се деашавало масовно од Новог Сада, преко Панчева, Београда до Ваљева и Крагујевца. Само се сетите колико су рафинерије пута гађане и колико су гореле.