PMC
Re: PMC
Пијемо ми синоћ, кажем ја конобару дај онај којтел што се запали па се вуче на сламчицу, донесе он овиђ кучкицама малим и запали и ми вичемо вуци вуци а она виче јел на нос јел на нос?!!! о мајку ти јебем па цркох од смијеха!!!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мајке ми, кад не умријех што рече кокс овде демон јебо те, лепа је она и све ал нема мозга, то гута киту док кркља ош теби ош другу ош овом оном само стављај уста... Недо бог ником...
Исто се нама догодило, ал контра лептејебо, ми исто тако све само кажемо конобару дедер нам нацртај овде оне линије што се вуку на нос, и он нам нацрта и неке друге кучкице ту и једна од њих и ми сви и конобар вичемо ВУЦИ, ВУЦИ а тек ће она па какав је ово коктел, где је чаша, не могу да га пијем са астала ... Кадар невера и смејање оно до изнемоглости.
жабац wrote:Исто се нама догодило, ал контра лептејебо, ми исто тако све само кажемо конобару дедер нам нацртај овде оне линије што се вуку на нос, и он нам нацрта и неке друге кучкице ту и једна од њих и ми сви и конобар вичемо ВУЦИ, ВУЦИ а тек ће она па какав је ово коктел, где је чаша, не могу да га пијем са астала ... Кадар невера и смејање оно до изнемоглости.
Да није курчина?
Мићара wrote:Пијемо ми синоћ, кажем ја конобару дај онај којтел што се запали па се вуче на сламчицу, донесе он овиђ кучкицама малим и запали и ми вичемо вуци вуци а она виче јел на нос јел на нос?!!! о мајку ти јебем па цркох од смијеха!!!
Јел било кандило запаљено или сте се гледали помоћу лампе ?
Не разумијем ја мићо мој ове форе и фазоне ја сам ти једноставан момак ни лево ни десно већ право у месо... Па ако можеш појасни какве везе има кандило са овим горе...?
Мићара wrote:Не разумијем ја мићо мој ове форе и фазоне ја сам ти једноставан момак ни лево ни десно већ право у месо... Па ако можеш појасни какве везе има кандило са овим горе...?
Питам јел кучкица гутала киту испод кандила и иконе или сте упалили фењер ?
- UltrasDoras
ajde poznavaoci koja ima najveće dude
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS