![Image](http://i65.tinypic.com/2cwwscm.jpg)
Skromno...mislim da je sinoc vise ljudi iz Sapca bilo na jugu i ostalim stranama stadiona.
zrno wrote:Шта се ти јављаш са причом били су тад нису сад... можда су кренули нешто се десило, ти већ кренуо да судиш и водиш туђу бригу. Ако хоће, одговориће неки мераклија, ако неће, неће, молим лепо, није ни твоја ни моја брига, мани се туђег дворишта.
institucija1914 wrote:I ja sam licno mnogo ocekivao od Sanera...bas je bilo porazavajuce!
Cak je moglo malo vise i Zemunaca da bude,ipak su se vratili posle 10 godina!
Brojka Forsa za pohvalu,a sto se tice Marinaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
1000‰ wrote:A vasa velika povratnicka brojka,nesto o tome?
gilajdza wrote:
Skromno...mislim da je sinoc vise ljudi iz Sapca bilo na jugu i ostalim stranama stadiona.
zrno wrote:Чек, занима ме нешто, карактеристично је за србију па да те приупитам кад налете овако, како се то деси да кад престанеш да будеш активан одма ниси навијач клуба у твом случају Шанер, него се постаје олд скул?
А поврх свега јављаш се ође да пљунеш по својима ничим изазван, чему потреба за тим?
andro saner wrote:zrno wrote:Чек, занима ме нешто, карактеристично је за србију па да те приупитам кад налете овако, како се то деси да кад престанеш да будеш активан одма ниси навијач клуба у твом случају Шанер, него се постаје олд скул?
А поврх свега јављаш се ође да пљунеш по својима ничим изазван, чему потреба за тим?
Kada vise nisi aktivan u grupi, postajes ono sto i ostali na stadionu => simpatizer! Ja sam to postao ima vec 5-6 godina!
Sto se drugog pitanja tice, ja pisem na ovom forumu od 2004 godine i sve ove godine sam reprezentovao ovde navijacku grupu Saneri Sabac, dok se nisam penzionisao! Generalno i ne pisem na navijackim temama jer nisam deo price vise! Tj. nisam aktivno deo price, ali posto niko drugi ne pise u ime Sanera, eto ostavio sam post!
A to da li sam nicim izazvan cu ostaviti za sebe! Moja ekipa da je imala ove uslove (u svakom smislu) 2004.god, gde bi nam kraj bio!
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests