Типови, тикети, анализе, мишљења / ОСТАЛИ СПОРТОВИ
Re: Типови, тикети, анализе, мишљења / ОСТАЛИ СПОРТОВИ
02:30 Houston - LA Clippers H1 (-3,5)
imate Irvinga veceras, nema ko da ga cuva a LeBron ne igra.
Washington/M.Gortat (12.5) under 1,85
Gortat vuče povredu leđa, i pod ¨? je za večeras, protiv Chicago Bulls je ušao sa klupe i zabio je 9 poena za 18 minute, pošto večeras igraju sa lošom Philadelphia nema razloga da ga večeras troše, ima tu Nene da ga zamijeni, a Beal, Wall, da riješe posao, tako da bi mogao biti sličan scenarij kao sinoć.
Gortat vuče povredu leđa, i pod ¨? je za večeras, protiv Chicago Bulls je ušao sa klupe i zabio je 9 poena za 18 minute, pošto večeras igraju sa lošom Philadelphia nema razloga da ga večeras troše, ima tu Nene da ga zamijeni, a Beal, Wall, da riješe posao, tako da bi mogao biti sličan scenarij kao sinoć.
Kinzi 9.5+ Uzima dosta šuteva, jedan od najboljih sa polu distance, trebao bi bez problema preći. -Ovo je granica u supersportu u hr, nisam u Srbiji ovih dana, kontam da je u Maxu ili negde dalje oko 12 granica, ali mislim da će i to preći.
Cirbes 13.5 Unikaha sa samo jednim krštenim centrom, a Cirbes ima dosta lopti, plus bacanja. Ne treba da ima problema.
Printezis 13.5 Igra odlično ove godine, važna utakmica za Olimpijakos, cenim da će preći već do poluvremena.
Cirbes 13.5 Unikaha sa samo jednim krštenim centrom, a Cirbes ima dosta lopti, plus bacanja. Ne treba da ima problema.
Printezis 13.5 Igra odlično ove godine, važna utakmica za Olimpijakos, cenim da će preći već do poluvremena.
17:10 NCAA Miami - Wichita State H2 (-2,5)
Shockers-e sam ispratio bas dosta ove sezone, dok sam Miami ove godine pratio u prolazima, tako da nzm bas mnogo o ovoj ekipi, ali ko je gledao proslu tekmu Shockers-a protiv Arizone, mogao je da vidi dobru agresivnu odbranu, iako su "under size" gotovo na svim pozicijama, ugusili su Arizonu i dozvolili su ima 55 poena, napadu koji je bio do ove tekme u TOP 30. Uprkos manjku centimetara skok im je zacudjujuce dobar. Glavni igraci su ima plej VanVleet i bek suter, nisko krilo Ron Baker. Sa koledz kosarkom nikada nisam siguran, tako da ova tekma ide na neki tiket.
Shockers-e sam ispratio bas dosta ove sezone, dok sam Miami ove godine pratio u prolazima, tako da nzm bas mnogo o ovoj ekipi, ali ko je gledao proslu tekmu Shockers-a protiv Arizone, mogao je da vidi dobru agresivnu odbranu, iako su "under size" gotovo na svim pozicijama, ugusili su Arizonu i dozvolili su ima 55 poena, napadu koji je bio do ove tekme u TOP 30. Uprkos manjku centimetara skok im je zacudjujuce dobar. Glavni igraci su ima plej VanVleet i bek suter, nisko krilo Ron Baker. Sa koledz kosarkom nikada nisam siguran, tako da ova tekma ide na neki tiket.
Miami - Wichita H2 (-2,5) 65:57
00:00 Washington - New York H1 (-6,5)
00:00 Washington - New York H1 (-6,5)
Whiteside (Miami) 14.5 minus
Detroit - Orlando H2 +7.5
Minnesota - Sacramento 2 (2.35)
Detroit - Orlando H2 +7.5
Minnesota - Sacramento 2 (2.35)
Od sutra krece "playoff Euroleague". Kao sto verovatno znate, Zvezda otvara sutra u 7, ostala tri meca dosta zanimljiva, ja cu igrati na prolaz Barse, kvota je 1,75.
Howard 13.5 +
Thompson 24.5 +
Miami 1
Thompson 24.5 +
Miami 1
Printezisu umro otac juce, ali on hoce da igra veceras u prvoj utakmici finala plej ofa protiv Panate, pa moze da se proba vise na njega, verujem da ce biti silno motivisan da odigra dobro u caletovu slavu.
12,5 je granica
12,5 je granica
ubacio 14 poena u prvom poluvremenu, do jaja