Укакило & Једна
Re: Укакило & Једна
Наше ће сјене ходати по Бечу лутати по двору плашити господу!
-
Jedna u 45 druga u 44.
-
sistem 3+4/5- 4 pogodjene
-
Dizon za pun sistem gol.
- UltrasDoras
haha bravo brate
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
-
Tebi brale vidim lak novac kad imas i mozes tu cifru da rokas na singl...sve u svemu srecno ti
Brate kakav je ovo masakr?!
Turski kup, bile pogresno postavljene kvote. Otvoreno sa @ 4.50 na goste koji su dobili 0-4.
Vise bih uzeo da je zavrseno 0-3 al' ne pogadja se kvota 151 svaki dan (tacnije ja nisam nikad).
Vise bih uzeo da je zavrseno 0-3 al' ne pogadja se kvota 151 svaki dan (tacnije ja nisam nikad).
-
Писао си на старом форуму, али заборавих. У којој кладионици играш? Шта си беше предлагао као добру опцију од ових страних?
Ovo je sa bet365 ali ovo mi je sedmi nalog tamo. Ako im uzimas pare nece ti dati da igras.
Na svoje ime imam naloge na samo 4 kladionice: DAFABET, 188bet, Pinnacle i SBObet kod kojih se mnogo teze uzimaju pare, manje je liga u ponudi, izbor igara nije tako "sirok" i sl.
Ako tek pocinjes preporucio bih bet365 i Marathonbet kao kladionice sa najvecim izborom i najvise gresaka, tu je najlakse uzeti pare dok te ne limitiraju.
Pisao sam nesto o kladionicama i na ovoj verziji foruma pa pogledaj. Samo bih dodao da se u medjuvremenu ispostavilo da je 1xbet ozbiljna mafija, tesko se podizu pare i nikako ne preporucujem zajebanciju s njima iako su im kvote takve da bi i malo inteligentniji majmun tamo napravio pare.
Na svoje ime imam naloge na samo 4 kladionice: DAFABET, 188bet, Pinnacle i SBObet kod kojih se mnogo teze uzimaju pare, manje je liga u ponudi, izbor igara nije tako "sirok" i sl.
Ako tek pocinjes preporucio bih bet365 i Marathonbet kao kladionice sa najvecim izborom i najvise gresaka, tu je najlakse uzeti pare dok te ne limitiraju.
Pisao sam nesto o kladionicama i na ovoj verziji foruma pa pogledaj. Samo bih dodao da se u medjuvremenu ispostavilo da je 1xbet ozbiljna mafija, tesko se podizu pare i nikako ne preporucujem zajebanciju s njima iako su im kvote takve da bi i malo inteligentniji majmun tamo napravio pare.
-
Kakav som ovaj Koponen!!!! Tacno bih se obezbedio za Bec u Oktobru da mi je prosao tiket.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока