ПЦ Клиника

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin
Posts: 712
Joined: Sun Feb 07, 2016 10:57 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby SAO_Zeljin » Fri Dec 06, 2019 9:31 pm

Pre ce biti da ti je sistem pao

Avanti ragazzi
Posts: 216
Joined: Wed Feb 03, 2016 2:25 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby Avanti ragazzi » Fri Dec 06, 2019 9:38 pm

Првих неколико пута је покретао систем и тражио да се апдејтују драјвери за графику, а при покретању неких мало захтевнијих ствари је почео да избацује мртве пикселе, као и неке штрафте различитих боја по екрани.
Далеко сам од стручњака за ово, али ми делује да је графичка проблем, па да неко аминује мењање графике и да терамо још неко време овако.

User avatar
Jason Fly
Posts: 89
Joined: Sun Feb 07, 2016 11:43 pm
Location: Трибина

Re: ПЦ Клиника

Postby Jason Fly » Fri Dec 06, 2019 10:54 pm

Ljudi, ja danas skidao menadzer sa torenta i provalim da mi izlazi sam iz chroma nekoliko puta. Ja udjem da skeniram u Malwarebytes i imam sta da vidim, dva virusa trojana skinuta sa menadzerom :O Odmah sam izbrisao, srecom nista nije ozbiljno bilo, samo mi je takodje izlazio crn ekran pomislih da nije grafika riknula. Ovaj program je jako dobar, posto moze da otkrije voruse i da ih sam stavi u karantin, a vi posle mozete da izbrisete. Preporucujem svima da instaliraju.

User avatar
Rođaci
Posts: 3886
Joined: Sun Jan 31, 2016 11:07 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby Rođaci » Fri Dec 06, 2019 11:20 pm

Avanti ragazzi wrote:Првих неколико пута је покретао систем и тражио да се апдејтују драјвери за графику, а при покретању неких мало захтевнијих ствари је почео да избацује мртве пикселе, као и неке штрафте различитих боја по екрани.
Далеко сам од стручњака за ово, али ми делује да је графичка проблем, па да неко аминује мењање графике и да терамо још неко време овако.
pa probaj da izbodeš grafičku, a monitor uvodi u integrušu

Далтон
Posts: 1205
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:43 pm
Location: Koјекуде
Contact:

Re: ПЦ Клиника

Postby Далтон » Mon Dec 09, 2019 2:41 pm

To što se tebi dešava je najverovatnije do ram memorije. Pogledaj koliko ti programi zahtevaju a koliko ti imaš. Računaj ako imaš recimo 8gb da ti sistem vuče barem 1gb ako ne i više. Mada nije isključeno ni da je do grafe, ali opet mi to nema neke velike veze sa brljanjem slike po ekranu
(Street Force / Curva Orientale)

miki pirs
Posts: 38
Joined: Thu Feb 04, 2016 10:48 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby miki pirs » Tue Dec 10, 2019 4:17 pm

Link za skidanje fotosopa?

brko
Posts: 45
Joined: Mon Feb 22, 2016 2:06 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby brko » Sat Dec 21, 2019 2:41 am

Ima li ko da se razumije koji od ovih monitora je bolje uzeti : AOC C24G1, BENQ ZOWIE XL2411P, ASUS VG248QE, AOC 24G2U

Далтон
Posts: 1205
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:43 pm
Location: Koјекуде
Contact:

Re: ПЦ Клиника

Postby Далтон » Tue Jan 28, 2020 2:46 pm

Imam problem ali ne kod kompa nego u telefonu.
Na svakih par minuta (kad otključam fon i sl.) mi telefon sam otvori neku web stranicu automatski prodaja patika i sl.. tako da svaki put dok blejim na fonu, igram igrice itd na nekoliko minuta mi se browser (chrome) otvara i ucitava tu stranicu. Jel postoji mogucnost da se to obriše nekako ili moram da restartujem ceo fon na fabrička
(Street Force / Curva Orientale)

User avatar
Пери
Posts: 445
Joined: Wed Feb 03, 2016 10:53 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby Пери » Tue Jan 28, 2020 2:54 pm

To ti se pojebao receptor za wifi. Nije softver, vec hardver. Najbolje da probas da stavis u mikrotalasnu (restartuje se samo taj receptor zbog frekvencije na kojoj su ti elektromagnetni talasi - slicni kao wifi), i tipa ukljucis na trojku, ili 70% (kakav vec imas model) na jedan minut

Далтон
Posts: 1205
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:43 pm
Location: Koјекуде
Contact:

Re: ПЦ Клиника

Postby Далтон » Tue Jan 28, 2020 5:01 pm

Jbg. Nemam mikrotalasnu ni sporet.
(Street Force / Curva Orientale)

Opie
Posts: 341
Joined: Sat Jul 16, 2016 11:43 am
Location: Nottingham

Re: ПЦ Клиника

Postby Opie » Wed Mar 25, 2020 11:09 am

Dobar Dan , nadam se da ste svi dobro .

Kako da gledam neku srpsku televiziju preko Amazon Firesticka ?

Ako neko moze da mi objasni....
ex-Pop Djujic

User avatar
Brdja
Posts: 1594
Joined: Mon Feb 01, 2016 1:06 am

Re: ПЦ Клиника

Postby Brdja » Wed Mar 25, 2020 12:36 pm

Dobar dan :)

https://www.google.com/amp/s/www.tomsgu ... 25115.html

https://www.kodi-tipps.de/live-tv-serbi ... tallieren/

Ovaj drugi je na nemačkom ali imaš slike pa ćeš se snaći. Znači instaliraš prvo Kodi pa ovaj Srbija dodatak
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

User avatar
prisutan
Posts: 15
Joined: Tue Feb 02, 2016 11:10 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby prisutan » Mon May 18, 2020 2:18 pm

Jel ima neko ko se razume u sisteme, bios i tako to? Pojavio mi se problem kada sam oborio sistem,instalirao sam win 10,i one apdejte i posle jednog restartovanja sistem nece da se pokrene,cak nece ni onu stranicu od biosa da otvori,posle paljenja ostane crn ekran,ali ne kao da je skroz ugasen,ima po krajevima monitora neke svetlosti i u dodnjem desnom uglu pise v4 ili b2,kao i uvek kad mi pokrece sistem. A kad pokusam sa delete da udjem u bios samo se pojavi u donjem levom uglu "entering setup..." i to je to. Pokusao sam da izvadim bateriju iz maticne i opet je sve isto...da li je neko imao slican problem ili zna sta bi moglo da bude?

Далтон
Posts: 1205
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:43 pm
Location: Koјекуде
Contact:

Re: ПЦ Клиника

Postby Далтон » Mon May 18, 2020 6:49 pm

Ctrl+alt+del je meni rešio sličan problem. Neverovatno ali istinito. Probaj ako hoće.
A veliš, izvadio si cmos bateriju pa si je zabo ponovo i ništa a?
A jesi li ti siguran da si dobro odradio reinstalaciju windowsa i biosa?
(Street Force / Curva Orientale)

ElPadrino
Posts: 548
Joined: Thu Feb 21, 2019 12:18 am

Re: ПЦ Клиника

Postby ElPadrino » Tue May 19, 2020 9:09 am

Pa valjda ako je vec instalirao apdejte onda je morao biti instaliran i vec pokrenut windows.

Moze da bude 100 stvari, tako da najbolji savjet je kucati nesto tipa "I installed windows 10 and I can't enter my bios" ili "I installed windows 10 and my screen get black" ili "I restart my laptop and my screen get blakc" i takve neke stvari, varijacije na ovaj fazon i mislim da bi trebalo 'iskociti' nesto korisno.

prcko
Posts: 1281
Joined: Wed Feb 03, 2016 7:28 am

Re: ПЦ Клиника

Postby prcko » Tue May 19, 2020 10:53 am

@prisutan

Ako ne mozes da dodjes do BIOS-a i nakon vadjenja baterije, meni to smrdi na hardware. U najboljem slucaju napajanje, u najgorem maticna. :D

User avatar
prisutan
Posts: 15
Joined: Tue Feb 02, 2016 11:10 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby prisutan » Tue May 19, 2020 11:47 am

Sve sam pokusao, i na kraju sam izvadio hard gde je bio instaliran windows i tako upalio komp i posle toga je pokazao bios, i kada sam vratio hard najnormalnije je podigao sistem koji sam vec instalirao i sad radi sve bez problema.
Jebem li ga sta tu bilo ali na kraju je ispalo dobro. :)
Hvala svima na savetima.

DRINK
Posts: 563
Joined: Fri Nov 25, 2016 9:57 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby DRINK » Mon Aug 24, 2020 10:57 pm

Na svakih 3,4 minuta me izbacuje sa Wifi mreze na mobilnom, dok na laptopu, racunaru internet sljaka normalno, zna li neko u cemu je problem?

ElPadrino
Posts: 548
Joined: Thu Feb 21, 2019 12:18 am

Re: ПЦ Клиника

Postby ElPadrino » Wed Aug 26, 2020 2:45 pm

Postoje ti odredjeni bagovi koji se ponekad desavaju, potrebno je da napises da li i sta ti pise kada ti se to desi tipa nesto "error 234 : bla bla" ili je mozda onaj fazon gdje ti pise nesto Secure ili Security wi-fi, barem sa se ja sa tim problemom susretao a slican 'efekat' je imao kao i taj tvoj sto si ga opisao.

U svakom slucaju, preporuka za tebe i za sve kojima se desavaju slicni problemi, lagano tastatura gugl pa opleti -> "my phone can't access wi fi but my laptop and tablet can" i sl. karikiram sad, ali razumijes me. Ako ti izbacuje neku specificnu gresku ili bilo sta sto pise bukvalno prvi potez koji treba da uradis jeste da ukucas tu gresku tj. njen sadrzaj u pretrazivac - browser.

User avatar
st.vuki
Posts: 389
Joined: Wed Feb 03, 2016 2:33 pm

Re: ПЦ Клиника

Postby st.vuki » Sun Aug 30, 2020 6:44 pm

Imam na prestigio Road scout navigaciji igo primo instaliran na sd kartici sa mapama od prosle godine. Dugo je nisam koristio, a vec drugi put ovog leta kad sam isao po srbiji samo se odjednom ukoci u sred rada(pokazivač lokacije stoji) , ne moze nista da se uradi osim da se ugasi na dugme i ponovo upali. To mi se ranije nije desavalo nikada, a koristim je vec 12 godina. Meni jedino pada napamet da je mozda sd kartica pred riknjavanjem, a druga malo verovatna mogucnost je jako sunce i pregrevanje (mada onda ne bi reagovalo ni dugme za paljenje gasenje)

Jel imao neko slicna iskustva?

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk


Return to “Само опуштено”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests