Девојке, жене
-
Re: Девојке, жене
Bio sam kod ove moje prekjuce u prodavnici gde radi sa stavom da je iznerviram i ocekivao da ce pozvati interventnu i dosao na kasu i trazio kondome i jos neke price a ona sva srecna sto me vidi i posle kada izlazio ukapirao da je jedan od kolega sve cuo i verovatno se pitao, koja je ovo budala, inace ova devojka je nesto najbolje sto mi se desilo u zivotu u junu sam mislio da ce ostati trudna i to je ona htela a u septembru mi kaze da se ohladila i nesto promenila
Što ga nisi izbio jebem ga usta.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Јесте па да му позове интервентну.
-
Nije bio taj decko sto je navodno u semi nego drugi kolega.
chester1984 wrote:Bio sam kod ove moje prekjuce u prodavnici gde radi sa stavom da je iznerviram i ocekivao da ce pozvati interventnu i dosao na kasu i trazio kondome i jos neke price
Trebalo bi da trazi nekakvu zabranu prilaska. Delujes kao ozbiljan manijak.
- Desnoruki levak
Istog sam mišljenja...što više zapinješ da joj nešto napakostiš samo ispadaš sve veći jadnik. Nijedna nije toga vredna. Hiljade i hiljade usamljenih žena u ovom gradu(državi), željnih muške pažnje.
Nadam se da nas lik loži.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Видим не јебаје нико ништа, шћућури ли се остарили, отишли у курац, оженили се... Нема везе тако и треба прошли ли смо овдје поједини сито и решето.
Имам савјет за ове младе главе... Дошло је гадно вријеме тешко је наћи праву љубав...
Али ваљда ми мушкарци знамо када волимо и када смо заљубљени... Тај савкет гласи овако. Заљуби се, врло добро знаш када се заљубиш. Али врло добро знаш и да ли је и друга страна заљубљена. Искали све емоције добре и лоше и увјек говори истину, жени се прави ђецу и прави себи домаћинску кућу... Нећеш погрешити, када будеш имао турбуленције са демонима. Добро размисли шта добијаш а шта губиш! И запамти лако је јебавати док си момак и тако треба, а још лакше је када си муж, али је много тешко бити домаћин и вјеран, али када прођеш најтеже ствари можеш да се уздигнеш духовно, што је један од највећих богастава и да си спреман да одолиш и најјачем искушењу, а чак и ако га пробаш дожвјећеш разочарање, јер је то много испод левела на ком си био прије тога. Јел ме разумеш?
Имам савјет за ове младе главе... Дошло је гадно вријеме тешко је наћи праву љубав...
Али ваљда ми мушкарци знамо када волимо и када смо заљубљени... Тај савкет гласи овако. Заљуби се, врло добро знаш када се заљубиш. Али врло добро знаш и да ли је и друга страна заљубљена. Искали све емоције добре и лоше и увјек говори истину, жени се прави ђецу и прави себи домаћинску кућу... Нећеш погрешити, када будеш имао турбуленције са демонима. Добро размисли шта добијаш а шта губиш! И запамти лако је јебавати док си момак и тако треба, а још лакше је када си муж, али је много тешко бити домаћин и вјеран, али када прођеш најтеже ствари можеш да се уздигнеш духовно, што је један од највећих богастава и да си спреман да одолиш и најјачем искушењу, а чак и ако га пробаш дожвјећеш разочарање, јер је то много испод левела на ком си био прије тога. Јел ме разумеш?
жабац wrote:https://www.ana.rs/forum/
Ти мени реци ђе сам погријешио, а очигледно ти читаш овај форумћић чим си ми га препоручио....
-
Најјачи су ми ликови који иду са рибом буквално свуда, контам и у вц заједно иду, и онда се организује типа нека викендица нас 10 мајмуна да пијемо прдимо роштиљамо 2-3 дана, да се издувамо од града и свега и никад ми неће бити јасно како тој риби буде пријатно са 10 идиота?
Космет је Србија !
-
Jebi ga zato im kažeš bez žena i to je to. Bolje da mi i on ne dodje nego da mi povede ženu, pa da ne mogu da se opustim i oskrnavim kako treba.
- lost&found
несуна реса wrote:Најјачи су ми ликови који иду са рибом буквално свуда, контам и у вц заједно иду, и онда се организује типа нека викендица нас 10 мајмуна да пијемо прдимо роштиљамо 2-3 дана, да се издувамо од града и свега и никад ми неће бити јасно како тој риби буде пријатно са 10 идиота?
+1
Mozda su mi najgori parovi koji uvek zajedno idu u teretanu.
-
Sa ženom ni u crkvu.
-
Не знам стварно ми није јасно, разумем да се људи воле да су заједно али толико времена да будем са неким контам и моника белучи би ми дојадила, еј бре живиш са њом, идеш свуда са њом, па де је ту издувни вентил? Или је можда то нормално, а ми смо чудни ?!
Космет је Србија !
-
Nemoj tačkicu brate, izjadaj se, biće ti lakše.