Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby prcko » Tue Jul 26, 2016 10:13 am

:mrgreen:

Image

pertla

Postby pertla » Tue Jul 26, 2016 10:28 am

Barjaktar isti Žigić :)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

bilipiton

Postby bilipiton » Tue Jul 26, 2016 2:02 pm

Ви као да од јуче идете на утакмице па сад одједном се користе мотиви из наше историје за неку кореографију, песму итд... Стварно не знам који вам је курац и што се прави од нечега што се ради годинама неки проблем као да некога вређамо сад са том кореографијом не знам...

lost&found

Postby lost&found » Tue Jul 26, 2016 9:55 pm

nije lose

zizou

Postby zizou » Tue Jul 26, 2016 9:59 pm

Moglo je 3-1 za nas lagano da bude.. Kad je Kanga prosao po lijevoj strani trebao je da sutne a ne pas da daje i onda ga primao.. Cvetkovic sto onaj momak radi lik citavo vrijeme skuplja i kad ode pas na bok onaj ga lagano probija. Koji kurac nije poveo plavsica? Jebo ga Ruiz da ga jebo... Nije lose doma ih gazimo 3-1...

Casual lads

Postby Casual lads » Tue Jul 26, 2016 10:01 pm

Bravo Zvezdo,nije ovo bilo lose!

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Jul 26, 2016 10:10 pm

Grof je za Plavsica rekao da ne moze da se nosi s ozbiljnijim ekipama od ovih u JSL, ne moze da izdrzi duele, nije dovoljno jak. Inace, kako smo se nadali, dobro smo se udali. Ima razloga za veru, al' realno Bugari su i dalje favoriti.
bologna centrale

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Tue Jul 26, 2016 10:14 pm

Mozda ne moze da izdrzi duele, ali je brz jbg. Moze sigurno da zameni 15-20 min nekog

Losa utakmica, pogotovo prvo poluvreme. Sa rezultatom treba da budemo prezadovoljni, ali da se ne zamlacujemo da smo vec prosli, jer ce kuci biti jos teza utakmica. Moramo kako znamo prvi da uvaljamo gol, a ne ko picke da igramo na 0:0. Oba gola bezveze primljena, pogotovo kod drugog Kahriman izasao previse, ali aj ga jebi

riper

Postby riper » Tue Jul 26, 2016 10:15 pm

B.Centrale wrote:Grof je za Plavsica rekao da ne moze da se nosi s ozbiljnijim ekipama od ovih u JSL, ne moze da izdrzi duele, nije dovoljno jak. Inace, kako smo se nadali, dobro smo se udali. Ima razloga za veru, al' realno Bugari su i dalje favoriti.

Bas tako. Gol smo primili na takav pacerski nacin da bi trebalo da nas je sramota. Ali da ne zalimo, kako smo izgledali tokom prvog poluvremena, ovo je odlicno.

друг члан

Postby друг члан » Tue Jul 26, 2016 10:31 pm

Ovi bugari nisu nista bolji.Lagano se moze sa njima,samo da ne proradi nas seoski mentalitet lako cemo.Dva kiks gola primimo.Igramo na kontru kao da protiv Bajerna igramo, a ne protiv mrtvih bugara.Rezultat i nije los,samo treba sa mudima odigrati kuci
Choose Life

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Jul 26, 2016 10:47 pm

друг члан wrote:Ovi bugari nisu nista bolji.Lagano se moze sa njima,samo da ne proradi nas seoski mentalitet lako cemo.Dva kiks gola primimo.Igramo na kontru kao da protiv Bajerna igramo, a ne protiv mrtvih bugara.Rezultat i nije los,samo treba sa mudima odigrati kuci

Odigrace bolje na Marakani, nemoj da sumnjas. Po levoj strani su nas prolazili kako su hteli, brzi su za klasu. Marselinjo nije imao svoj dan a i fasovao je zuti odmah na startu, morao je da bude blago oprezan. Druga je stvar sto je Grof realno isao na jedinu mogucu taktiku, da probamo iz kontri, inace da smo se nadigravali i da je zadnja linija bila dalje od gola, jebali bi nam majku. Za Kataija se znalo da je u zivotnoj formi i da moze da odigra potez koji mnogo toga menja, a ove camuge su bile macke u dzaku....Jbg, ispostavilo se da neko od njih i vredi kurca. Kol'ko tol'ko, al' smo nesto i uradili.
U revansu nista ja ne bih menjao, jer ne vidim kako s neuigranim i fizicki nespremnim timom mozemo nesto da uradimo? Znaci, radi istu stvar, s tim sto ce Bugari kako tekma bude odmicala biti sve otvoreniji i ostavljace prostora, ako vec ne primimo gol na samom pocetku.
bologna centrale

друг члан

Postby друг члан » Tue Jul 26, 2016 10:57 pm

Štoperi su nam tanki ko celofan,a Cvetković moze komotno u protivgradnu zastitu.I takvi, bugari nisu nista bolji.Ako ove ne izbacimo kako god, i nismo za evropsko takmicenje.Verovatni cemo igrati bolje kako mecevi budu odmicali.samo dal cemo to docekati u evropi pitanje je.Ja sam prvi bio u fazonu da ce nas rastaviti bugari,ali kad malo razmislim pa i kod njih ne igra ronaldinjo nego kao i mi imaju igrace na poziciji crnaca.Ista su boranija kao i mi
Choose Life

pertla

Postby pertla » Tue Jul 26, 2016 11:14 pm

kako smo igrali rezultat je odlican.ostaje zal sto smo na 2-1 igrali dosta neozbiljno,mogli smo bolje iskoristiti prilike za kontre kojih je bilo dosta,da smo dali treci gol to bi bio kraj,ovako cemo strepeti u revansu.takodje je viera morao u igru odmah posle drugog gola,u svakom slucaju pre sikimica.

realno dali smo dva gola bez sansi i uz dosta bojazljivu igru,tek smo se u drugom poluvremenu malo opustili.po meni ne smemo da se plasimo ovih laznih bugara,ako odigramo za nijansu bolje prolaz ne bi smeo da dodje u pitanje.iako smo daleko od proslogodisnje forme,ovo moramo da prodjemo,inace sramota me da uopste pricamo o nekim evropskim uspesima
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

brucelee

Postby brucelee » Wed Jul 27, 2016 12:55 am

aj prvo ona standardica, da nam je neko ponudio ovaj rezultat pre tekme oberucke bi prihvatili.

Realno bili su bolji,ali ne puno bolji i realno mi smo se opredelili za ne tako napadacku igru,sto implicira da eto da smo svesno im prepustili to sve.

Da nisu onako Bugarski dali drugi gol,mozda bi i pobedili,ali jbga.

Za revans je najbitnija postavka Grofa,u napad ali bez srljanja,ta odbrana nam je smesna,ne znam sta ce sa njom,opet nekako mislim bez obzira na sve da ce Lukovica i Petkovica vratiti u prvu postavu za revans.

Grobari smesni...citam komentare u poluvremenu hehe cigani tako vam i treba,kad dovodite za male pare strane amatere.

Posle tekme lako je vama cigani kada vam Vucic deli sakom i kapom i kad imate pare za takva pojacanja.

Ko ce vam ugoditi...cas jeftini propaliteti i amateri licno cas bogati i preskupi Mesi i Kristijano licno.

Bravo Zvezdo!

zizou

Postby zizou » Wed Jul 27, 2016 3:45 am

Ja mislim da je plavsic bio idealan za ovu igru na kontre posebno kod 1-2 bih ga gurnuo...

Mislim da cemo na Marakani primit gol 100% al se nadam da cemo dat tri komada makar :D

Uglavnom steta sto ne dobismo ali cilj je ostvaren nismo izgubili a dali smo 2 gola!

st.vuki

Postby st.vuki » Wed Jul 27, 2016 8:54 am

Fibel me podseca sve vise na Ibrahima Gaja kad je bio kod nas :-D

Kibiców

Postby Kibiców » Fri Jul 29, 2016 11:49 pm

Veciti rival doveo golmana?

A slika? Nije za javnost? I ne mora.

P.S. agatonovic dominira, kapiram da je i vas od njega sramota

1958

Postby 1958 » Sun Jul 31, 2016 7:48 pm

Jesu realni ovi komentatori, u najboljem slucaju da ih vrate na radio da ljudi misle da nam je liga ko engleska il njemacka. Jebote pa ljudo gledaju uzivo tekmu, leonardo ili kako vec iz 2 koraka sutira slobodnjak i lopta koja leti ko balon pogadja precku. Komentator: savrseno izveden udarac, golman je mogao samo loptu da isprati... pola foruma onu loptu hvata zivu bez greske...
Често одем до на село

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Sun Jul 31, 2016 8:19 pm

осећа се напредак у игри партизана
...нису твоји вуци мртви само вребају...

Return to “Само опуштено”