УФЦ вечерас, пар занимљивих борби. У 2 сата наш лик Алекса Чамур се шиба са неким нигером. Затим борба за појас у полутешкој који је препустио Џон Џонс између Рејеса и Блаховица. главна борба вечери, за појас у средњој категорији, Адесања-Коста, обојица непоражени у досадашњој каријери, матадор против бика.
Nego, imam ovu Novu S i vecinu tih kanala, ali stvarno je pederski prema ostalim ljudima sto ne mogu da gledaju. Ejj igras najvecu utakmicu u poslednjih xy godina + jos korona, ne moze se na stadion a tebi pola drzave ne moze da gleda utakmicu. Ok kapiram sve, ugovori, prava i picke materine al opet...
Ne znam zašto uopšte izdvajam vreme da gledam 12 panjeva a svesno znam da će mi samo dići pritisak i sjebati veče. Laku noć srbadijo. Bili ste publika za kurac
Evo ovde je sve fino napisano. Ko i dalje misli da se mafijaško menadžerska ekipa uz ovdašnji mentalitet i pritisak može bilo gdje plasirati ili je lud ili je prespavao zadnjih 20 godina. Dokle god tako bude, nemamo se čemu nadati.
Оде Богдан из оног несрећног Сакрамента у Баксе код Јаниса. Ајде да кажемо да нису биле узалудне три године у Кингсима али надам се да оно право тек следи. Јесте Јанис тај који је супер звезда у тиму али ипак долази из европске средине и европског схватања кошарке плус што нема у тиму толико солирања као са Бади Хилдом и Фоксом, а и добра је атмосфера у свлачионици. Очекујем просек 16-18 поена по мечу лагано.