Бенседин
Re: Бенседин
Haha ja prvo nisam ni procitao, mislio da ga je uhvatila neka manija pa napisao pesmu. Tek posle vidim...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
samo pesme
šta fali
vreme leti vreme leti
Danijela ti se seti
jednog momka ispod breze
ako nećeš nema veze
šta fali
vreme leti vreme leti
Danijela ti se seti
jednog momka ispod breze
ako nećeš nema veze
-
Ahahahahahaha ludak ti si Bog! Urlam od smeha!
hhahahha proplakao sam
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
- MentalitaBelgrado
добро су се сетили да пусте тежину ланаца 2 на РТСу.. да они који не верују виде истину о онима о којe су гласали. а поготово о НВО
...нису твоји вуци мртви само вребају...
MentalitaBelgrado wrote:добро су се сетили да пусте тежину ланаца 2 на РТСу.. да они који не верују виде истину о онима о којe су гласали. а поготово о НВО
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
Један од мојих најбољих ортака, направио срање кад је имао 18 дина, тачније оружану пљачку. Био у притвору 20 дана и пустили га да се брани са слободе. Након 8 година и даље му се суди !!! У међувремену отишао на исток да шљака, нормално напустио земљу све лагано и пре неких 5 дана, тачније после годину и по дана се вратио у Србију, али како... За њим је издата потерница наравно. И он се већ помирио, на аеродрому га приводе и то је то. Долази на пасошку контролу у Бг кад је слетео и ладно нестане струје. Чекају они неких 20мин струја не долази и риба која ради ту на контроли каже му еј дачко ајде пролази опуштено да не чекаш Јоооооој то само у Србији може !
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Кудрави Гаучос
Да не нестане тема и за брата Лудака, знам да је слаб на ове ствари
Čovek je živi anđeo. Ovaj tekst sam pročitao pre godinu dana pred sestrinu svadbu i bukvalno mi je otvorio oči.
http://pulse.rs/svaki-covek-kojeg-sretnes-je-andjeo/
http://pulse.rs/svaki-covek-kojeg-sretnes-je-andjeo/
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Кудрави Гаучос
Тако је, све редом.
6м 19с
Ајде дођи клинтоне јебем ти жену у очну шупљу
6м 19с
Ајде дођи клинтоне јебем ти жену у очну шупљу
il je duševna bolnica il bensedin, mada je meni više bilo smešno.
Priča mi drugar, šljaka u kafiću. I ima matori jedan iz NS, ekipa sa bulevara ga možda zna, stalno mu je ruka zavijena i tuda operiše, uvek je u fazonu daj mi za lek ovo ono, i mene je jedanput uhvatio na taj fazon... Dolazi on u kafić, i tu smara goste, isprosi od nekog lika 200 dindži. I kaže mu konobarica u fazonu, boli te uvo, uzeo si više nego ja za sat vremena rada.
Kaže lik nonšalantno "pa kad si glupa, i treba da radiš 10 sati, ja sam MAJSTOR"
Lik operiše tako BIG-Merkator i slična mesta, i uzme par hiljada, i jebe mu se tačno.
Priča mi drugar, šljaka u kafiću. I ima matori jedan iz NS, ekipa sa bulevara ga možda zna, stalno mu je ruka zavijena i tuda operiše, uvek je u fazonu daj mi za lek ovo ono, i mene je jedanput uhvatio na taj fazon... Dolazi on u kafić, i tu smara goste, isprosi od nekog lika 200 dindži. I kaže mu konobarica u fazonu, boli te uvo, uzeo si više nego ja za sat vremena rada.
Kaže lik nonšalantno "pa kad si glupa, i treba da radiš 10 sati, ja sam MAJSTOR"
Lik operiše tako BIG-Merkator i slična mesta, i uzme par hiljada, i jebe mu se tačno.
Мислим да је за бенседина похвала да сам постао и ја тата прије 4 дана... За сад није лоше.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
čestitke Mićara, nek je živo i zdravo!
Nek je sa srecom. Micara ga opravi za metar dana sa sve porodjajem
Често одем до на село