Вести
-
Bolesni^od^ljubavi
Re: Вести
Govnari pobegli od šiptara i došli svoj narod sa decom da tuku zbog pevanja na stadionu mater vam jebem raspalu, budite toliki gnev u ljudima svaki dan sve više, kao da tražite da završite isto kao oni u Nepalu.
- Bruno Sulak
Aleksandar Vucic je najveci izdajnik u istoriji Srbije i covek koji je najvise ponizio srpski narod.
Mucno je bilo sinoc biti Srbin i da se razumemo rezultat uopste nema veze s tim, bice uvek poraza, katastrofe od igre.
Sinoc na ulazu na istok 15ak batinasa, vidi se iz aviona da su oni, sto je najjace jedan se hvali kako je dosao za pare, kaze dok placaju ja cu dolaziti, boli me uvo, dosao sam da odradim ovo. Osetilo se u vazduhu da ce ovde biti svega. Ljudima u Srbiji vise nije ni do utakmica, vasara, koncerata...jednostavno promene moraju da se dese, ovo vise nije drzava, nije zivot. U trenutku dok krecu skandiranja protiv zvalavog izdajnika mislim da je prvo krenulo sranje na istoku a posle jos jace na zapadu. Momci iz navijackih grupa koji su bili na sredini istoka nemoj da je neko nesto prigovorio, kapa dole svima. Posle su se pokupili jer vide da nema smisla ni navijati ni nesto organizovati dok nam je drzava u kurcu kompletno.
I to je to ukratko, vlast mora da se menja definitivno i to je sad i ovim neutralnima jasno. Ne mozes vise da kazes "mene politika ne zanima, ja sam neutralan, gledam svoj zivot", ne mozes, jer ti je sad politika u svakoj sferi zivota, fudbal, kosarka, vaterpolo klub, bocarski klub, kobasicijada u Turiji, dani piva u Zr...
I da, scena iza mene kad covek kaze svom sinu od mozda 9 god: "Sine kad porastes bezi dalje iz ove zemlje, makar bio konobar u Hrvatskoj, ovde nema zivota"
Mnogo smo u kurcu braco, a velika vecina naroda nije ni svesna.
Mucno je bilo sinoc biti Srbin i da se razumemo rezultat uopste nema veze s tim, bice uvek poraza, katastrofe od igre.
Sinoc na ulazu na istok 15ak batinasa, vidi se iz aviona da su oni, sto je najjace jedan se hvali kako je dosao za pare, kaze dok placaju ja cu dolaziti, boli me uvo, dosao sam da odradim ovo. Osetilo se u vazduhu da ce ovde biti svega. Ljudima u Srbiji vise nije ni do utakmica, vasara, koncerata...jednostavno promene moraju da se dese, ovo vise nije drzava, nije zivot. U trenutku dok krecu skandiranja protiv zvalavog izdajnika mislim da je prvo krenulo sranje na istoku a posle jos jace na zapadu. Momci iz navijackih grupa koji su bili na sredini istoka nemoj da je neko nesto prigovorio, kapa dole svima. Posle su se pokupili jer vide da nema smisla ni navijati ni nesto organizovati dok nam je drzava u kurcu kompletno.
I to je to ukratko, vlast mora da se menja definitivno i to je sad i ovim neutralnima jasno. Ne mozes vise da kazes "mene politika ne zanima, ja sam neutralan, gledam svoj zivot", ne mozes, jer ti je sad politika u svakoj sferi zivota, fudbal, kosarka, vaterpolo klub, bocarski klub, kobasicijada u Turiji, dani piva u Zr...
I da, scena iza mene kad covek kaze svom sinu od mozda 9 god: "Sine kad porastes bezi dalje iz ove zemlje, makar bio konobar u Hrvatskoj, ovde nema zivota"
Mnogo smo u kurcu braco, a velika vecina naroda nije ni svesna.
enbidzi1 wrote:Ostavila ćacije same, al same da terorišu porodične ljude. Inače, gledam slike tih maloumnika, izgleda sve kosovari jebeni, "heroji" banjske i ostale miša vacić bajke.
Oni tuku srpsku decu u Beogradu da bi sacuvali ovakve stvari

Po zlatiboru, kopaoniku, beogradu itd.
Ne postoje neutralni. Neutralni su njihovi koji nemaju muda da priznaju i boje se sta ce biti posle.
-
No al calcio moderno
Ne postoji veći i gori šljam od ovakvih neljudi.
Oni bi sutra za pare i interes rodjenu majku prodali.
Ovaj predvodnik je klasičan primer lažnog srbende, kune se u srpstvo, tu su tetovaže, ali mu ne smeta da radi gudru sa šiptarima i truje srpsku omladinu i da organizuje prostituciju na primorju sa naravno našim devojkama.
Oni bi sutra za pare i interes rodjenu majku prodali.
Ovaj predvodnik je klasičan primer lažnog srbende, kune se u srpstvo, tu su tetovaže, ali mu ne smeta da radi gudru sa šiptarima i truje srpsku omladinu i da organizuje prostituciju na primorju sa naravno našim devojkama.
- Bruno Sulak
lukabrasi wrote:Jel dobise batine barem? 50 ljudi dq je krenulo samo od oniko zapada...
Nemojte ovo ljudi da pisete, zvucite kao oni matorci ispred prodavnice. Kako da krenes na njih kad su zasticeni kao beli medvedi, kad ih panduri stite i cuvaju. Lako je da budes baja kad ceo drzavni aparat stoji iza tebe plus dobijas i lovu za to. A ti ako krenes da se odbranis, tebe ce uhapsiti i ide ti prijava, a on ce nazad iza kordona. Cak i ako dobije caci slucajno prijavu ili nesto, sluzba ce to da ponisti lagano.
I pored svega ovoga neki su dobili svoju porciju.
Bruno Sulak wrote:lukabrasi wrote:Jel dobise batine barem? 50 ljudi dq je krenulo samo od oniko zapada...
Nemojte ovo ljudi da pisete, zvucite kao oni matorci ispred prodavnice. Kako da krenes na njih kad su zasticeni kao beli medvedi, kad ih panduri stite i cuvaju. Lako je da budes baja kad ceo drzavni aparat stoji iza tebe plus dobijas i lovu za to. A ti ako krenes da se odbranis, tebe ce uhapsiti i ide ti prijava, a on ce nazad iza kordona. Cak i ako dobije caci slucajno prijavu ili nesto, sluzba ce to da ponisti lagano.
I pored svega ovoga neki su dobili svoju porciju.
Upravo ovo, dosta ljudi komentarise dogadjaje, a uopste nisu ni bili na stadionu. Koliko sam ja mogao da vidim na severnoj tribini nije mafijao niko, ili ja nisam primetio jer sam stajao ka zapadu. Ovi majmuni su bili rasporedjeni na istocnoj i zapadnoj tribini. Na istoku, a pogotovo na zapadu valjda znate kakav je sastav ljudi, pogotovo na reprezentaciji. Dosli ljudi sa decom i kokicama da gledaju fudbal, bas ce neko da se maklja sa indijancima. Sigurno je i bilo ljudi spremnih za akciju, ali u onom odnosu snaga od sinoc si obicna kamikaza. Imate i na snimcinma kad udje kordon na zapad i staje kod cacilend ekipe kao da su kolege, o cemu bre pricamo.
Ceo dan citam komentare, hocemo Nepal, a ne moze 30k ljudi da prebije 50 cacija, itd itd. U teoriji to lepo zvuci, skuplja bas dosta lajkova po mrezama i komentarima, ali na terenu je situacija ipak malo drugacija.
Na kraju dana, ipak je ceo stadion skandirao siptaru i majmuncini na selektorskoj klupi.
- Bruno Sulak
Bas tako. Ceo stadion je bio protiv zvalavog, iako je delio karte skolama fudbala, caci ekipi, gde je pokusao to da prikrije, 40.000 ljudi je reklo svoje.
Jbg, ovo je sve maraton a ne trka na sto metara, samo treba nastaviti borbu i biti uporan.
Jbg, ovo je sve maraton a ne trka na sto metara, samo treba nastaviti borbu i biti uporan.
Ma jasno mi je to, ali proradi u coveku neki inat, pa gledao sam licno x puta kako se simpatizeri makljaju bas po tom istoku i zapadu i dobijaju i dele batine.
Svi koji su bili u tuci nekad znaju da kada udari adrenalin to je druga prica.
Sve u svemu, mislim da ce na sledecoj tekmi tek biti zanimljivo.
Svi koji su bili u tuci nekad znaju da kada udari adrenalin to je druga prica.
Sve u svemu, mislim da ce na sledecoj tekmi tek biti zanimljivo.
lukabrasi wrote:Sve u svemu, mislim da ce na sledecoj tekmi tek biti zanimljivo.
Ako budu pustili publiku. Stim da nam je zabranjeno da kacimo zastave Nema predaje a bilo ih je hvala Bogu mnogo, plus ove tuce i haos, moguce je skorz da sledecu kuci igramo pred praznim tribinama. A cak mi nekako mirise da je zvalavi to i hteo.
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a2119702/ ... kovcu.html
8000 svojih može da dovede tamo prilicno lako pa da ne mora da sluša 40.000 kako mu narusava dusevni mir
8000 svojih može da dovede tamo prilicno lako pa da ne mora da sluša 40.000 kako mu narusava dusevni mir
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
Bez da ulazim u dalju raspravu, uz svo postovanje tvog brata i njegovog ratnog staza i muka, bez bilo kakve simpatije prema vlasti, situacije nisu za poredjenje. Covek je godinu u pritvoru, satanizacija najgora po medijima. Spasio te zarobljenike klince da ih ne pobiju (u to vreme klince) koji ga sad posle 35 godina optuzuju, gde su se posle 35 godina "setili mucenja", sto tad nisu spominjali posle razmene... Nemoj.
Ako bilo sta nije jasno pisi mi privatno.
Brat ciji je otac u pitanju je bivsi clan ovog foruma.
Ako bilo sta nije jasno pisi mi privatno.
Brat ciji je otac u pitanju je bivsi clan ovog foruma.
Choose Life
-
No al calcio moderno
Šta kažu na informeru, koliko vodimo nakon jučerašnje pobede u KM, skidanja ćiriličnih slova i farbanja stolica u dvorani?
Gde je ta granica, gde su Milan R i ostali heroji da brane?
Još jedna pobeda i titula, a za Kosmet niko ni da pita...
No al calcio moderno wrote:Šta kažu na informeru, koliko vodimo nakon jučerašnje pobede u KM, skidanja ćiriličnih slova i farbanja stolica u dvorani?
10.908 km2 ni metar manje, ali trenutno je bitnije da se pise mrtvom kesicu po zidovima