Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ElPadrino

Re: Вести

Postby ElPadrino » Tue Jul 22, 2025 9:14 am

Koja je priča sa crncima i migrantima, nisam pronašao ništa vjerodostojno, a vidim da se uveliko spominje?
I kakav je uopšte mozak ovog No calcia kada čovjek maltene likuje što će mu državu i otadžbinu da poharaju migranti i crnci ??

Nema izgleda ovu bandu samo kubura i kuršum mogu otjerati..
I meni nije jasno, da l su se oni toliko otuđili ili jednostavno su već toliko propali da ne mogu drugačije, ali umjesto primirivanja i slično oni samo iz afere u aferu.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Jul 22, 2025 12:09 pm

Šta ima dostojno brate da se traži kada su i Brnaba i Marko Djurić rekli da nećemo imati negativan prirodni priraštaj u narednim godinama, nego da će svi naši ljudi koji budu otišli napolje biti zamenjeni sa migrantima iz drugih zemalja. Gledaj koliko ti je ljudi otišlo iz Srbije poslednjih 10 godina, samo iz mog malog grada 10 000 ljudi. Pa računaj koliko će ih otići u narednih 10 godina. Oni će te ljude morati da zamene sa nekom drugom radnom snagom koja će ovde faliti pa ti zamišljaj kojom, eto ne mora ni biti taj Ganjanin, ali će ti biti neki Nepalac, Indijac, Pakistanac. Ne pravi se ovoliko kurčevih zgrada po celoj zemlji da bi zvrjale prazne, neko će se tu useliti. E sad ko će ako ode pola milke Srba napolje u narednih 10 godina opet ne znam... Ja znam samo da ću i ja za našima napolje ako se ovakav trend nastavi.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Jul 22, 2025 5:14 pm

Tačno se vidi ta geografska pripadnost, ne vredi...
Ko ti kaže da likujem, naprotiv, boli me jako kada gledam šta nam rade.
U istoriji nije bilo večih izdajnika od ovih trenutno.
Videćete tek kad nam sav sljam koji je nemoguće afirmisati u normalno društvo švabo vrati i kad zavrsi taj sljam tu.
Ima i švabo problema mnogo, daleko je od sjajnog, ali kad vide da nešto ne valja mnogo lakše to očiste i reše.
Ja ne smem da zamislim na šta će Srbija da liči kroz 20 30 godina.

rodney

Postby rodney » Wed Jul 23, 2025 12:13 pm

Kako na sta? Pa daju nam primere svaki dan, Srbija ce biti prosireni cacilend u atmosferi kao pod onim satorom u Pozegi juce. Meni su 3 drugara vec zapalila od kako je pocelo ovo sranje, ovde ce od mladih ostati izgleda samo ekipa iz cacilenda sa penzosima dok ne izumru i onda ce ih preplaviti ganjani i ostali.

Puna su vam usta titula i arnauta, a za Kosovo niko ni da pita

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 23, 2025 2:24 pm

A šta ako nam baš oni popune stadione da ne zvrje prazni, a?

друг члан

Postby друг члан » Sun Jul 27, 2025 8:18 pm

Izvinjenje za fb link. Mogu da ga otvorim ja koji nemam mreze, tako da svako moze.
Eto, davalo se na kasicicu bukvalno, "sve sitno" i stiglo se ovde. Sad kad to prvi advokat vlasti (bizon/muflon) priznaje, valjda ce biti jasno i onima koji nisu za vucica nego sagledavaju stvari realno

https://m.facebook.com/watch/?v=963598065809778&vanity=punk.beograd
Choose Life

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Jul 29, 2025 2:31 pm

Ma nije to tako, nemoj...
Inače, draži mi je svaki Pazarac nego oni ološi iz Kraljeva koji su upali jutros na fakultet u NP.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Wed Jul 30, 2025 2:52 pm

Od svih Univerziteta ovi rese da upadnu bas u NP i onda se pojavljuju neke bradonje koje se kao toboz brinu za studente...

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 30, 2025 5:47 pm

*svaki ispravan Pazarac, a ne ovi podmetnuti i oni zatupljeni.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Wed Jul 30, 2025 11:32 pm

Ma znam to, kazem da su odlicno smislili scenario za juce. Ovi sto su Tekbirali se ispostavilo da su iz ekipe gradonacelnika NP, veze nemaju sa protestima.
U KV je bilo spontano vec...

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Aug 11, 2025 3:24 pm

Neki komentar na akcije u Novom Sadu ? Farbanje zastava svoje zemlje na zgradama je stvarno dno dna. Po prvi put da sam počeo sumnjati u ispravnost ovih protesta. Novi Sad je zaista centar mržnje prema svojoj državi. Teška šizofrenija, sa sve veličanjem ljudi što su prešarali zastave. Jebeš mi mater ako smo normalni.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Mon Aug 11, 2025 5:15 pm

Tačno se vidi ta geografska pripadnost kod tebe, ali baš baš. Strašno je koliko si naivan i koliko ništa ne vidiš.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Mon Aug 11, 2025 11:51 pm

Ladno lik koji kao prati sve napise ovako nesto. Ne mogu stvarno...

1937

Postby 1937 » Tue Aug 12, 2025 5:38 am

ElPadrino wrote:Neki komentar na akcije u Novom Sadu ? Farbanje zastava svoje zemlje na zgradama je stvarno dno dna. Po prvi put da sam počeo sumnjati u ispravnost ovih protesta. Novi Sad je zaista centar mržnje prema svojoj državi. Teška šizofrenija, sa sve veličanjem ljudi što su prešarali zastave. Jebeš mi mater ako smo normalni.

Cisto da se razumemo, natpise i zastave nisu krecili studenti, nego antifa debili iz raznih krajeva NS a i Srbije. U sustini 30+ godina ljudi, koja vecina nije sa Limana se buni protiv crkve koja bi u nekoj buducnosti trebala da se izgradi na Limanu. Njih su zapalili sns debili natpisima tipa "na Limanu zora svice pokraj Stranda crkva bice" i slicnim porukama. Tu krece prepucavanje preko zida, farbanje i ostalo danima, da bi kulminiralo ovim pre neki dan, gde su i jedni i drugi skupili kuku i motiku ko zna odakle da se bore i svadjaju oko zidova, zelenila i crkve na Limanu... :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

хајка

Postby хајка » Tue Aug 12, 2025 2:41 pm

Od pocetka su protesti zbog 16 ubijenih u NS i kradje u drzavi a zvalavi pokusava da spinuje i okrene da su protesti "oni ruse drzavu, ja cuvam drzavu" i "oni su ustase mrze Srbiju, mi smo veliki srbi mi volimo Srbiju" i slicno za ljude sa jeftinijim ulaznicama tj za ljude sa posebnim potrebama koji sede kuci i gledaju pink i informer.

Aj da kazes da ovo na limanu je najblize onome sto zeli da napravi.

Covek ce napraviti gradjanski rat, uspece nacionalne manjije da zavadi protiv srba, sve mu odgovara samo da se ne prica o kradji.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Aug 12, 2025 8:24 pm

Možda kradu i uništavaju Srbiju na sve moguće načine, ali bar crtaju zastave po zidovima Limana.
Ne znam šta očekuješ, da nećeš možda da crtaju po zgradama na Bgd na vodi?

Inače, dje si Padrino legendo, nude li ti se kakve pare da dodješ u ćacilend bolan?

друг члан

Postby друг члан » Wed Aug 13, 2025 12:37 am

.Aj da kazes da ovo na limanu je najblize onome sto zeli da napravi.
Ovo je najveca istina. "Oni se kao otcepljuju, a mi im kao ne damo"
Jebu nas ko taoce. Pokusavaju, ali dobrim delom i uspevaju. Ovo, crkva na limanu, ne crkva. Klasicnna koska da se loze majmuni. U. Srba Crkva uvek osetljiva tema, daj tu cemo. Pa manjine, muslimani, slovaci(koji su za moj pojam najlojalnija manjina u Srbiji) Zenu sa snimka kad kace plakat da na limanu crkve nece biti poznajem licno. Tezak sljam. Ovi sto siluju tu pricu i trobojke na zidovima su sigurno i veci sljam, o njihovom mozgu i motivima dzaba i pricati.
Danas Palanka i Vrbas...
Sve se to vestacki pravi da se nne bi pricalo o korupciji, lopovliku, svaki dan hapse i maltretiraju Srbe na KiM, Hrvatskoj za navodne ratne zlocine, proteruju Srbe s KiM, tenzije u RS, pucaju na decu na Kosmetu, dovode gomile migranata...
Ovi lojalni snsovci su mi klasican primer kmetova. Kao kad u filmu zimovanje u Jakobsfeldu, Jakob Jerih kaze starom slugi, nakon sto se Stimac pobije s malim nemcima: "Peter kad bise ti potuko za Jerihovo?"
Choose Life

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Aug 13, 2025 7:15 am

Oni su spremni na sve da bi sačuvali svoj kartel i pokradene pare, spremni su čak i da ubijaju svoj narod.
Najveći šljam su ovi kriminalci koji rade za njih i murijaši.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Wed Aug 13, 2025 11:29 pm

Nadrealne scene veceras...

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Aug 13, 2025 11:34 pm

Možda nakon gradjanskog rata precednik odluči da se proglasi za kralja.
Padrino, gadjaš li narod vatrometom?

Return to “Само опуштено”