Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Druidid

Re: Вести

Postby Druidid » Fri Jul 04, 2025 5:00 pm

No al calcio moderno wrote:I da raspise izbore opet bi oteo. Oni neće predati vlast na izborima nikad.

Vidis da je to tacno, raspisao bi ih pet puta do sada. Svaku krizu koju je imao do sada resavao je prevremenim izborima koje je bio siguran da ce dobiti i dobijao ih je. Sada prvi put nije siguran i zato ih ne raspisuje. Cak mu i njegova istrazivanja govore da postoji sanasa da izgubi, uz svu kradju i otimacinu. On je sustinski jedna velika kukavica koja ne sme da izadje na megdan da se prebrojimo iako iza sebe ima svu moc drzavnog aparata. To sto on drzi monologe kako je mnogo jak, neustrasiv, kako svima kaze sve u lice, i trampu i siju i makronu i putinu i zelenskom, to moze da okaci macku o rep, a i oni ga doduse gledaju kao debila. Rekao sam i pre 15. marta, jedini nacin da vucic padne su izbori i on je itekako toga svestan i zato sada bezi od njih kao djavo od krsta.
Cini mi se da je ovaj trenutni nacin borbe najsmisleniji, civilizovano ga jebati svaki dan, kerove setati da pocrkaju od umora ili prokuvaju u oklopima, nabijati tenziju i medju njima u celom sns sistemu, i mozda ce pritisak porasti toliko da mozda ipak i prihvati da izadje na izbore na kojima je svestan da postoji sansa da ih ne dobije. Bice borba za svaki glas itekao, ali sada prvi put u zadnjih 10 godina, postoji realna sansa.

ineks

Postby ineks » Fri Jul 04, 2025 6:13 pm

enbidzi1 wrote:Od pre neki dan imamo i ovaj hit konacno i za kafanu, kad se vitezovi iz cacilenda na kosovo vrate

Ova umetnica je inace udata za strumfa.
https://www.blic.rs/zabava/muz-nase-pev ... og/7pk9msp
"Muž naše pevačice je ZGODNI POLICAJAC sa kojim je napravila POSEBAN DOGOVOR zbog posla"..breathtaking. :geek:
Kad se gudra siptarima na Kosovo vrati. :geek:
dame biraju, kurve se drogiraju

Kockalone

Postby Kockalone » Fri Jul 04, 2025 9:14 pm

друг члан wrote:
Kockalone wrote:
Ti se previse oslanjas na neko nadanje, ko da ne znas kakav je narod. Prosli post pises daj Boze da su studenti bolji nego prosle generacije, sad kazes samo da se iznjedri nova struja... Otprilike ko kad cekas tiket na kladzu. Dajem ti primjer CG. 2020 dodje do promjene, odjednom se pojave neki " eksperti, obrazovani, neukaljani, najbolji studenti"... Daju im funkcije i sta ljudi urade? Naprave par populiatickih poteza za sirotinju, formiraju stranku i zajasu. Pola stranke preletaci, za godinu se 2 glavna tipa popickaju i ista prica kao i ovo do sad.

A šta drugo? Promenu nikakvu neće doneti niko ko se vuko kroz politiku otkad pamtim. Iste njuške 35 godina, jedina je razlika da li se stranka zove ovako ili onako.

Ja mislim, al ne moram biti da sam u pravu da bilo ko da dodje da sira masa nece osjetiti neke promjene. Tebi samo ukazujem na to da sve svodis na neko nadanje, a nista nema da se zasniva na realnim cinjenicama. Vecina ljudi je takva, ocemo promjene, kad pitas koga, nema odgovara. Kazu Vucic proda Kosovo, kad ga pitas sta bi ti radio opet nema odgovora. Sve se svodi na to da ljudi znaju sta nece, u ovom slucaju Vucica, al kad pitas sta oce muk. Ja razumijem nekoga ko je na fakultetu ili tek punoljetan, godine su to kad mora da kljuca neki bunt i kad te nosi vise srce nego razum, al kad vidim magarce od 30-40-50 god da im se sve svodi na Vucicu pederu, pumpaj, caci i te gluposti, bez ikakve smislene price, onda mi stvarno djeluje ko da je Vucic Boziji izaslanik :)

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Fri Jul 04, 2025 9:40 pm

Isto mislim ja za Mila, da vam nije razigrao kombine umrli bi od gladi slepci jedni.

rodney

Postby rodney » Fri Jul 04, 2025 10:17 pm

Kockalone wrote:
друг члан wrote:
Kockalone wrote:
Ti se previse oslanjas na neko nadanje, ko da ne znas kakav je narod. Prosli post pises daj Boze da su studenti bolji nego prosle generacije, sad kazes samo da se iznjedri nova struja... Otprilike ko kad cekas tiket na kladzu. Dajem ti primjer CG. 2020 dodje do promjene, odjednom se pojave neki " eksperti, obrazovani, neukaljani, najbolji studenti"... Daju im funkcije i sta ljudi urade? Naprave par populiatickih poteza za sirotinju, formiraju stranku i zajasu. Pola stranke preletaci, za godinu se 2 glavna tipa popickaju i ista prica kao i ovo do sad.

A šta drugo? Promenu nikakvu neće doneti niko ko se vuko kroz politiku otkad pamtim. Iste njuške 35 godina, jedina je razlika da li se stranka zove ovako ili onako.

Ja mislim, al ne moram biti da sam u pravu da bilo ko da dodje da sira masa nece osjetiti neke promjene. Tebi samo ukazujem na to da sve svodis na neko nadanje, a nista nema da se zasniva na realnim cinjenicama. Vecina ljudi je takva, ocemo promjene, kad pitas koga, nema odgovara. Kazu Vucic proda Kosovo, kad ga pitas sta bi ti radio opet nema odgovora. Sve se svodi na to da ljudi znaju sta nece, u ovom slucaju Vucica, al kad pitas sta oce muk. Ja razumijem nekoga ko je na fakultetu ili tek punoljetan, godine su to kad mora da kljuca neki bunt i kad te nosi vise srce nego razum, al kad vidim magarce od 30-40-50 god da im se sve svodi na Vucicu pederu, pumpaj, caci i te gluposti, bez ikakve smislene price, onda mi stvarno djeluje ko da je Vucic Boziji izaslanik :)

Tako ti deluje jer ne gledas situaciju iz Srbije. Jesi u pravu za ovo da ljudi znaju sta nece, ali je to iz razloga sto na koju god stranu da okrenes on je tamo pa deluje da narod ne zna gde bije. Jer ti ako kazes da si za Rusiju on kaze Putin moj dobar drugar, ako kazes da si za EU eto i njega tamo, Kina isto... on je svuda i nigde u isto vreme i onda deluje kao da ne znamo gde idemo. Upravo je u tome bila poenta prelazne vlade, da se skine zvalavi sa svim korenima udbe koje je sakupio oko sebe pa da narod na nekim normalnim izborima odluci kuda ce. I ja bi postovao odluku naroda sta god da kaze na stvarno slobodnim izborima.

Ovako ostaje da njega smenimo na tim izborima sa ucenjivanjem za posao, placanjem i ostalim mahinacijama pa da vidimo ko sta nudi i za to da glasamo. Ne pratis verovatno politiku kod nas na dnevnom nivou da bi mogao da vidis da cim neko izadje sa recimo programom za EU eto njegovih analiticara da kazu kako je najvise doprineo ulasku u EU. Ako neko kaze da je protiv izdaje Kosova i ulaska u NATO, eto druge garniture analiticara da prica kako niko nije odbranio Srbiju kao on i tako u krug 13 godina, a zapravo nikad dalje od EU nikad manje vlasti na Kosovu. Meni je savest mirna, kad se sve ovo zavrsi kako god bilo znam gde sam i sa kim sam stajao - sa narodom. Nisam bio neutralan kad je trebalo, imao sam muda da stanem naspram mozda najgore vlasti u istoriji ove zemlje pa makar to imalo za posledicu zatvaranja radnje mojoj majci, slanja inspekcija burazeru i ostalih prljavih trikova ovih zlotvora.

Kockalone

Postby Kockalone » Sun Jul 06, 2025 9:14 am

Ti si potvrdio sad onu moju pricu od prije par mjeseci kad sam ti rekao da dobro balansira i vodi dobru spoljnh politiku :) mada opet si promasio poentu. Obicnog covjeka te stvari ne zanimaju, 90% ljudi gledaju samo svoj licni interes i tu se sva prica zavrsava. 2025 je godina, vrijeme ideologija je proslo, ljudi su dobro svjesni da je nemoguce stvoriti neki ideal oko cega bi se ogroman broj ljudi okupio i koji bi bio pokretac necega. Ti studenti, to je ekipa skupljena sa konca i konopca, bez imena i prezimena i bilo cega. Jedina im je tema i ideja vodilja Vucic. Sjutra da ga maknu odma ce se jedni druge za vratove, mada mislim da ce se to desiti i prije njegovog pada :)

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Jul 06, 2025 10:20 am

On samo treba da raspiše izbore i eto Kockalone imena za tebe, ima ih koliko hoćeš. Šabane to što ti gledaš lični interes, ne znači da 90% ljudi u Srbiji tako razmišlja. Lopov misli da su i svi ostali lopovi a nije tako. Jel si glasao za stranku koja nas je proglasila genocidnim narodom? I ako jesi da li imaš ti neko kurčevo pravo da nam se petljaš ovde u politiku? Idi tamo na temu vicevi pa kenjaj sa Mićarom.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sun Jul 06, 2025 10:52 am

Ma pusti čobanina iz neke čuke, nek se zahvali Milu što im je omogućio da rade drogu nesmetano.
Inače, ovi hrvati su posebna priča, više ih je u Nemačkoj nego u lijepoj njihovoj, preplaviće ih braon i crni ljudi kao i nas(doduse i Nemačku će) i njih se okupi na koncertu onog debila ovoliki broj, kakvi slepci, kakvi kompleksaši.
Inače, ne znam da li je istina, ali se spominje da je sns firma radila ozvučenje za koncert.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Jul 06, 2025 12:24 pm

Mislim da im nije SNS firma radila taj koncert i ja i dalje ne mogu da verujem da se toliki broj skupio tamo. Još više mi je neverovatno da toliko Srba ide tamo na more, kao da je jedino. Veruj mi da mi ne bude žao ni jednog našeg idiota koji ode tamo i dobije batine. Od svih obala na svetu ti odeš baš tamo da im ostavljaš pare, ma i treba da im razbijaju kola i tuku ih.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Sun Jul 06, 2025 5:55 pm

Nadrealne scene juce iz Zg, likovi trce sprint da zauzmu prve redove na koncertu, bakljade, casne sestre koje odusevljeno pevaju u transu, a ovamo ih Nepalci karaju u tom istom Zg.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Jul 07, 2025 9:36 am

Suvišno je komentarisati bečke konjušare. Ovo je i slika njihove nemoći, dok ti država doživljava masnivni pogrom naroda, dok ti ukidaju nacionalnu valutu (što nije obavezno u EU što vidimo po Mađarima, Rumunima itd.) dok imaš 1000 crnih i žutih po ulici pa čak i ulične obračune, umjesto da se boriš za tu državu na bilo koji način, tebi je vrh šenlučiti po koncertu. Okej je i to, ali čovjek kad ovo pogleda rekao bi da je tamo med i mlijeko.

Ipak, ustaše su takve.. Sačekaj neko sranje, pa opet pod čizmu koja nam je bolja, da l' Vatikan, a može i Lošina domoljubna Rusija, nema veze pravoslavci pa šta. Ti bi se prodali bilo kome, samo da mogu opet klati nedužne. Jedna zaista ogavna nacija, koja se temelji na mržnji i takva će sama sebe uništiti, samo je pitanje vremena koje će proći.

друг члан

Postby друг члан » Tue Jul 08, 2025 5:58 pm

Kockalone wrote:

Kojim realnim cinjenicama u politici, gde treba da dodju ljudi koji nisu ranije u tome ucestvovali.
Evo ti cinjenica, nabacano kako mi sta padne na pamet:
- totalna korupcija na svim nivoima. Od samog vrha vlasti do portira u javnom preduzecu ili predsednika mesne zajednice
- lopovluk i pljacka u svakom poslu drzavnom
- za plantaze gandze nema robije, ima kazne za dve buksne
- Hrkalovic drzavna sekretarka!? Treba li sta dodati
- drzavni advokat Bizon, (sto bi neki rekli muflon) nam drzi lekcije kako su nam deca vlasnistvo drzave
- Ministri stefanovic, djuric, gasic, vulin, sadasnji i prosli...imamo ministarstava ko da nas je dve milijarde
- sta je s dinkicem lopovom, ima li kakve optuznice
- djilas pokro 619 miliona, zasto je slobodan
- kako prodje drzava protiv Miskovica
- vozila iz pratnje ministara gaze ljude po putu, rampama itd. nikad niko odgovaro
- afera helikopter ko je kriv niko
- hvalimo se kako izvozimo oruzje izraelu i ukrajini
- razni sporazumi ohrid, brisel, vasington koji su doveli do toga da drzavnosti na KiM imamo koliko i madagaskaru
- svakodnevno hapse nas narod na KiM
- namesteni slucajevi protiv nasih koji su ratovali u RS i RSK drzava em sto im ne pomaze, nego im i odbranu ometaju
- lezbejka nam je bila najduze premijer u istoriji. Itd
Choose Life

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 09, 2025 7:12 am

Ko nam sela zapali i gde nam je vojska, zandarmerija, vatrogasci?

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Jul 09, 2025 8:57 am

Imamo dvije solucije

1) Da stvarno namještaju vrijeme i da je ovo neki servis volej za Vučka da malo odbaci narod van terena. Ovo što se dešava, snima i kakvo je vrijeme je nestvarno. Da imaš maltene ne znam šta je ono nekakav olujni vjetar što ruši kranove po Beogradu ili ovi požari širom zemlje, grad veličine loptica i sve ostalo što se kaže Vojme oca.

2) Da su nas ko zna kakve sile proklele i da je ovo Božija kazna. Što je još gore, jer to znači da nam nema spasa.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 09, 2025 11:33 am

Kakav sad kran, koji, čiji kran?

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 09, 2025 4:43 pm

Inače, što kaže onaj u filmu Braća po materi-nije Dinara sama planula.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Jul 19, 2025 11:24 am

Kad vam stižu Ganci?
Hahhaha, kakva sprdnjica od državice.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Jul 20, 2025 4:18 pm

Ganci su nam već tu a Gananjani će izgleda tek da stignu. Ako stvarno Ganjani stignu, ja ću prvi emigrirati iz ove septičke jame od države iako nemam nikakve finsijske potrebe, ovi se trude izgleda da nas sve rasele a uvezu azijate i afrikance, pa neka Žvalini glasači ostanu sa njima da žive i zajebavaju se.

хајка

Postby хајка » Sun Jul 20, 2025 5:01 pm

To je jedna nacionalna navijacka prica koju vi ne kapirate jer ste ustase.

Inace u istom danu odmah posle Djurica sastanak sa Gancima obavio i Soros mladji. Neko bi rekao da je on organizovao sastanak.

Gana skoro otvorila ambasadu u Beogradu, dakle spremaju teren za dolazak gomille svojih ljudi, mladih muskaraca.

Nece ostati kamen na kamenu posle SNS-a. Unistice ce vazduh, vodu i na kraju demografiju naroda.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sun Jul 20, 2025 6:39 pm

Dajte Demokrate nazad, u stopala da ih ljubim, sve im je oprosteno.

Ova napredna govna iz dana u dan prave nepopravljivu stetu, umesto da se smire malo posle nadstresnice, da se zavuku u misije rupe par meseci, da odrade neki dobar patriotski potez da malo "smire" narod, ma kakvi...oni bukvalno srljaju sa greskama.

Evo samo u zadnjih 10ak dana sta se desilo:

Dolazak na livadu pored NS i ponovno dovlacenje cacija
Ganci/Ganjani
Otvoren autoput a pored njega dezuraju policajci, vatrogasci i medicinari, fale jos samo grobari i svestenik
Ponovo rekonstrukcija Trga Republike i trosenje miliona, slazi, preslazi
Nesposobnost u gasenju pozara na jugu

Nastavi niz...kao da nas ima 800 miliona jebote, toliko afera

Return to “Само опуштено”