Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
No al calcio moderno

Re: Вести

Postby No al calcio moderno » Tue Jul 01, 2025 11:35 am

хајка wrote:Dobro i studenti nisu toliko fizicki jaki, sta sad? sta si dokazao time?

Ti si na strani fizicki jacih, na strani sile, murije, sluzbe, kriminalaca, ubica itd. I sad vi ste u pravu, vi treba da vodite zemlju jer ste jaci u tuci?

To su te neke logike iz cacilenda.

Stvarno su mogli umesto što uče malo steroide uzeti pa teretana, pa neka tetovaza krst, Ostrog, onli Gad ken dzadz mi kao ovi parapalicajci.
Ma brrt uzemem kintu, a i skinuće mi prijavu za onu gudru što su mi našli...

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Tue Jul 01, 2025 1:45 pm

Skup onakvih ljudi u takozvanom cacilendu je mozda i najveca bruka, ponizenje za srbiju i posrnulo srpstvo u zadnjih 500 godina

1958

Postby 1958 » Tue Jul 01, 2025 3:05 pm

Nego jel beleži neko obećanja ovih što dolaze posle Vučele? Nije da ih nema, a i prilično su jaka… Ili ćemo i sa njima onu staru, ako ne valjaju smenićemo ih posle 4 godine, pardon 13…
Често одем до на село

Kockalone

Postby Kockalone » Tue Jul 01, 2025 4:36 pm

rodney wrote:
Kockalone wrote:
rodney wrote:Znamo da si iz fazona da ova zemlja nije imala junaka kao sto je Murat, nisi morao da se javljas iz sledece clanice EU da to potvrdjujes

Onda vjerovatno znas da nije imala ni vecih placipicka i zenetina od vas studenata i blokadera. Neka sto ste jajare sto placete posle 2 pendreka, a ocete revoluciju, nego ste toliko jadni da idete biciklima do Brisela da spijate i lajate za svojom drzavom.

Nesto ti se uzdrmao saljivi ton, ovo vec zvuci nervozno. Jel vrucina udarila i u planinske krajeve Montenegra pa ti je digla tlak? Samo jedno pitanje ko je kukao?

Smradovi raspali, pendrecima i zene i matore tuku
Ovo je tvoj post posle protesta. Mogu misliti kakva je tek kuknjava bila po instagramu, tviteru... E moji tik tok revolicionari, nikad nista od vas.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Jul 01, 2025 4:37 pm

Zalgiris wrote:
хајка wrote:Dobro i studenti nisu toliko fizicki jaki, sta sad? sta si dokazao time?

Ti si na strani fizicki jacih, na strani sile, murije, sluzbe, kriminalaca, ubica itd. I sad vi ste u pravu, vi treba da vodite zemlju jer ste jaci u tuci?

Ti likovi, koje nazivas fizicki jacima, prvi put kad budu dobili po tintari, nece vise smeti da prdnu. NI za pare, ni za funkcije, ni iza kordona policije, u to sam siguran. Sad se kurce na maksimumu jer im niko ne pruza otpor. Unose se ljudima u face, provociraju i nesto se sire u onim uskim farmerkama, srBskim majicama i kacketima jer znaju da niko nece uhapsiti, da ih niko nece privesti i da im niko nece polomiti to malo zuba sto imaju u svojim skrbavim ustima. A kad se sutra, Boze zdravlja, okupi kriticna masa sa druge strane i kad pocnu da im lete ti smrdljivi kacketi po ulici od samara i pesnicenja...da vidis kako se kula od karata rusi.

Pa teško, mislim da od toga nema ništa, izgleda da su svi ovi "jaki" uigrano tamo dok su sa druge strane pojedinačno.

Kockice, jesi li obukao uske pantalone, riplej patike i majičicu kao oni vitezovi s Kosova u ćacilendu što izgledaju kao vehabije i došao da braniš preccednika?

rodney

Postby rodney » Tue Jul 01, 2025 4:54 pm

Kockalone wrote:
rodney wrote:
Kockalone wrote:Onda vjerovatno znas da nije imala ni vecih placipicka i zenetina od vas studenata i blokadera. Neka sto ste jajare sto placete posle 2 pendreka, a ocete revoluciju, nego ste toliko jadni da idete biciklima do Brisela da spijate i lajate za svojom drzavom.

Nesto ti se uzdrmao saljivi ton, ovo vec zvuci nervozno. Jel vrucina udarila i u planinske krajeve Montenegra pa ti je digla tlak? Samo jedno pitanje ko je kukao?

Ovo je tvoj post posle protesta. Mogu misliti kakva je tek kuknjava bila po instagramu, tviteru... E moji tik tok revolicionari, nikad nista od vas.

Nemam nista od drustvenih mreza, losa pretpostavka ali nista bolje od tebe nisam ocekivao. To nije kukanje jer ja nemam problem da popijem i koji pendrek i suzavac, ali je tebi u junackom montenegru izgleda casno da bijes starce i zene. Videcemo da li je nesto od nas tek, ali sad vidimo sta je od vas nato poslusnika i pristalica gej brakova koji brzo ulaze u EU

хајка

Postby хајка » Tue Jul 01, 2025 5:07 pm

Kockalone wrote:
rodney wrote:
Kockalone wrote:Onda vjerovatno znas da nije imala ni vecih placipicka i zenetina od vas studenata i blokadera. Neka sto ste jajare sto placete posle 2 pendreka, a ocete revoluciju, nego ste toliko jadni da idete biciklima do Brisela da spijate i lajate za svojom drzavom.

Zamisli lozis se na muriju, udbu, drzavni aparat..koji krade i otima od tvog naroda godinama, koji je ubio 16 ljudi tvoje krvi...koji je izdao i prodao sve sto je mogao samo da bi nastavio to da radi.

I na sve to operu ti mozak da si ti taj koji branis Srbiju, ali to bi radio iskljucivo za dnevnicu od 50 eura. Bez para ti i nije hitno da branis Srbiju

Nikad jasniju sliku nismo imali ko je sljam u nasem rodu a ko cistog obraza nego sad.

Vi ste sramota srpskog roda, kroz istoriju do danas vi ste uvek postojali, a danas ste vidljiviji nego ikad.

rodney

Postby rodney » Tue Jul 01, 2025 5:10 pm

Pa upravo to i jeste boljka naseg naroda, evo i ovde sve nas koji se bar oko necega slazemo pokusava da razjedini ili ubaci neke otrovne provokatorske zaoke neki lik iz neke pripizdine (tipa cipuljici ili ko zna gde u montenegro) zato sto se istripovao da je veci srbin od ostalih i da vise voli Srbiju

хајка

Postby хајка » Tue Jul 01, 2025 5:12 pm

Zalgiris wrote:

Ti likovi, koje nazivas fizicki jacima, prvi put kad budu dobili po tintari, nece vise smeti da prdnu. NI za pare, ni za funkcije, ni iza kordona policije, u to sam siguran. Sad se kurce na maksimumu jer im niko ne pruza otpor. Unose se ljudima u face, provociraju i nesto se sire u onim uskim farmerkama, srBskim majicama i kacketima jer znaju da niko nece uhapsiti, da ih niko nece privesti i da im niko nece polomiti to malo zuba sto imaju u svojim skrbavim ustima. A kad se sutra, Boze zdravlja, okupi kriticna masa sa druge strane i kad pocnu da im lete ti smrdljivi kacketi po ulici od samara i pesnicenja...da vidis kako se kula od karata rusi.

Znam ja to nego pokusavam da shvatim sta je u mozgu jednog cacija kao ovog ali to je uzaludni trud. Kao jaki smo, stojimo iza zandara a vi ostali ste sisice?

Kao siptari iza NATO.

Tacno je da ce oni prvi pobeci kada se preskoci ograda. Nemaju oni ideala, casti, hrabrosti..jer to su osobine za ljude. Oni su tu zbog para i nista drugo ih ne zanima.

shark23

Postby shark23 » Tue Jul 01, 2025 5:24 pm

rodney wrote:Pa upravo to i jeste boljka naseg naroda, evo i ovde sve nas koji se bar oko necega slazemo pokusava da razjedini ili ubaci neke otrovne provokatorske zaoke neki lik iz neke pripizdine (tipa cipuljici ili ko zna gde u montenegro) zato sto se istripovao da je veci srbin od ostalih i da vise voli Srbiju

Jos je veca boljka sto je masa ljudi odavde takva, plus ogroman broj ljudi sa raznih tribina koje su "neutralne". Ja se uvek uhvatim za procenat glasova koji uzmu na izborima, pa ako gledamo Kosjeric/Zajecar ti imas opet 40-50% glasaca koji podrzavaju sektu.. dakle ogroman broj ljudi koji zbog licnog interesa, profita, ispranog mozga cega god zaokruzuje sektu. Kad je toliki broj ljudi koji tako razmislja pitanje je da l cemo mi ikad docekati da zivimo u nekom normalnijem okruzenju

rodney

Postby rodney » Tue Jul 01, 2025 5:58 pm

shark23 wrote:
rodney wrote:Pa upravo to i jeste boljka naseg naroda, evo i ovde sve nas koji se bar oko necega slazemo pokusava da razjedini ili ubaci neke otrovne provokatorske zaoke neki lik iz neke pripizdine (tipa cipuljici ili ko zna gde u montenegro) zato sto se istripovao da je veci srbin od ostalih i da vise voli Srbiju

Jos je veca boljka sto je masa ljudi odavde takva, plus ogroman broj ljudi sa raznih tribina koje su "neutralne". Ja se uvek uhvatim za procenat glasova koji uzmu na izborima, pa ako gledamo Kosjeric/Zajecar ti imas opet 40-50% glasaca koji podrzavaju sektu.. dakle ogroman broj ljudi koji zbog licnog interesa, profita, ispranog mozga cega god zaokruzuje sektu. Kad je toliki broj ljudi koji tako razmislja pitanje je da l cemo mi ikad docekati da zivimo u nekom normalnijem okruzenju

To je istina, evo licno imam druga iz okruzenja koji je "neutralan" i u fazonu " pa bicu ja i s ovima kad pobede". Ne znam sta da kazem za takve ljude osim da mora i sa njima da se prica normalno jer cemo ziveti zajedno ovde i moja deca ce odrastati sa njihovom. Prvi ja ne mogu da iskuliram da ga ne oteram u kurac ili da krenem da ga napadam kako moze, tako da nemam nikakva resenja za to. Jedino sto mislim da je u tu svrhu potrebno je detoksikacija na tv-u i uopste na svim platformama javnog mnjenja i kulture

Ja ne slusam te stvari, ali ne znam da li ste svesni da tamo od neke 2005. godine mi bre nemamo nijednu pop pesmu koju pevaju svi od 7 do 77 godina kao sto je recimo bio Vlado Georgiev ili Zdravko Colic. Sistematski nam propagiraju gudru, kurve, pare i to sve ove zvezde od kojih nijedna da digne glas.

хајка

Postby хајка » Tue Jul 01, 2025 6:36 pm

Mi smo narod koji je ujedinjen i pruza otpor kada imamo problem sa spoljnim silama ali u unutrasnjem planu sami prema sebi smo najveca govna koja postoje.

Najzesce komunjare u SFRJ su upravo bili srbi, srbi drukali i namestali jedne druge samo da bi napredovali u partiji, na poslu, zbog licnog interesa, danas se to zove SNS, samo umesto komunizma lazno srbuju (sto me najvise boli, nanose ogromnu stetu patriotizmu), sutra ce to biti ko zna sta, za 100 godina ce verovatno se prikloniti kinezima i nazivace decu Ching Ming i drukace komsije koje slave Sv. Jovana. Pa o cemu da pricamo dalje kada je jedan deo naseg naroda promenio veru za veceru i dan danas su ostali u islamu, to su nasi ljudi, nasa krv, kakvi danas takvi smo bili i pre 100, 300 ili 500 godina. Pisanje Arcibalda Rajsa to potvrdjuje.

Koliko vas glava boli kada treba da radite posao sa nasim ljudima, bilo koji biznis? Koliko je retko naci postene i odgovorne ljude? Koliko se iznenadite kada nadjete npr majstora koji je posten? To je nas mentalitet, zajebi svakoga samo da tebi bude dobro, samo da ja imam, da ja trpam u dzepove. I uopste nema osecaja sramote zbog toga, nego jbg "snasao se", "sposoban je". Pa znas da predsednik kucnog saveta trpa pare od skupljenih para za nove sijalice sebi u dzep a ne nesto drugo.

Do pre 5 i vise godina su studentske organizacije sluzile da prave zurke u Budvi i slicno i da ti organizatori ukradu pare od kolega studenata preko toga, a danas se stvari vec menjaju. Danasnji klinci i studenti dele hranu jedni sa drugima, ciste ulice, spavaju u ucionicama, pomazu jedni drugima, vade jedne druge iz murije..I to save rade za dzabe :shock:

Razne micare i baje iz crnogorskih kafana to ne mogu da pojme za 3 zivota.

Mentalitet naroda se nije skroz promenio ali postoje naznake da moze da se menja sa novijim generacijama.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Jul 02, 2025 8:57 am

Pomenuo si menjanje vere za večeru. Stvarno nema nikakve razlike izmedju tog tada turčenja i ovog današnjeg prodavanja i čuvanja ćacilend za pare. Imam drugare koji su u stranci, odbili su to i udaljili se od stranke a na ove druge koji su bili tamo i ova govna koja idu po Kosjeriću i plaše ljude gledam isto kao na poturice, ni malo drugačije. I jedni i drugi su stali sa govnima i rade prljav posao protiv svog naroda a zarad lične koristi. Moderne poturice, ništa više.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Jul 02, 2025 9:09 am

Bravo, to je pravo u centar, istog sam mišljenja.
Mi jednostavno nismo sazreli kao narod, nismo uspjeli nekako se dići na neki viši nivo, nismo uspjeli prevazići i ništa nismo naučili iz toliko grešaka iz prošlosti.
Pogledajte region, jedini smo ostali sa malim Titoistima na vlasti, Dodik, Vučić, do skora Milo Đukanović. Konstantno tražimo te neke glavudže valjda da bi se poistovjetili sa njima i rekli e on je naš ili šta već.
Hrvatska, možda sam već negdje pisao, u četiri najveća grada četiri različite stranke (HDZ, SDP, Lijevi i MOST ili tako nešto). E to je već neka vrsta kurčeve demokratije, mada nisu nam Hrvati parametar skoro ni za šta, ali eto makar u nečemu jesu. Znači jednostavno treba doći do promjene mentaliteta i načina razmišljanja.. Ali nekako tu je ta vječna srpska podjela Branković - Obilić pa imaš ili teške ološe ili izuzetne ljude.
Ili evo odmah mi pada na pamet slučaj sa diskotekom u Makedoniji.. Možda jesu zadrhtali zbog Srbije, ali opet su ljudi odmah počeli sa masovnim hapšenjem i naravno da nije bilo protesta, jer narod nije glup, vidi šta se dešava.
Ili ovaj naš umobolnik, što je jedini od ne znam, 4-5 zemalja regiona došao na intenzivnu njegu da obiđe ljude. To je taj problem, što nama tužilaštvo i sudovi ne rade, kada bi oni počeli radit svoj posao, 'lako ćemo onda nizbrdo'.

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Wed Jul 02, 2025 12:45 pm

Od pre neki dan imamo i ovaj hit konacno i za kafanu, kad se vitezovi iz cacilenda na kosovo vrate

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jul 02, 2025 5:23 pm

Auuu, ovo ima da grmi.
Inače kad ih vidiš onako debilne i nikakve kako se deru na onaj narod u Kosjeriću bukvalno bez trunke griže savesti sve do jednog.

хајка

Postby хајка » Wed Jul 02, 2025 5:45 pm

Eno nepismeni penzioneri i ostala stoka danas pljuju Djokovica po viralnim klipovima gde je pumpao juice.. kazu da je ustasa, izdajnik, da rusi drzavu, da ga svi karaju u tenisu sad vec i da je niko i nista.

Koja je to mrznja, to je neverovatno. Ja sam ubedjen da oni nas mrze vise nego mi njih. I da su u situaciji da mogu da nas ubace u logore, podave sa gasovima, mislim da bi se ti informer-penzioneri tukli ko ce prvi da povuce rucku i pobiju svoje unuke.

I kad dodje do smene treba i dalje ziveti sa njima.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Jul 02, 2025 7:52 pm

Ja ne znam šta vi očekujete od matorih komunjara koje svaki dan truju na tv-u da smo mi ustaše, nacisti i teroristi, nego da nas sve zajedno mrze do jaja. Evo malopre sam na ulici sprdao jednog komšiju penzionera ispred zgrade čiji žena i deca idu na proteste, kako pumpa a on odgovara: Ma kakvo pumpanje sa onim drogerašima i teroristima. Znači on za svoju familiju tako kaže, šta očekivati za druge. Ko nema drugi vid informisanja osim televizija, tom je mozak ispran. Ja svakako nisam imao N1, niti novu, niti gledam uopšte vesti da se ne bih nervirao, ali više ni na jednom provajderu nema opoziciona televizija ili bilo kakva gde ćeš ti čuti istinu. Kad udjem kod keve i ćaleta kući i kad naiđem na one trovačnice od televizija ne mogu se načuditi koliko tu laži bude. Pink, informer, hepi, prva, blic, kurir... Pa ti gde god prebaciš oni seru za sve pare, to je pravo ispiranje mozga ljudima kunem vam se. Ko nema društvene mreže taj neće čuti istinu u životu svom, samo gluposti i poluistinu. Na pinku kad neko prodje putem kroz blokadu i pogazi ljude, ovi kažu kako je hteo da zaobiđe blokadu i da su mu se bacili na auto. Tako da ti stvarno imaš gomilu naroda koji za nas stvarno misle da smo mi to sve što se kaže na pinku i informeru.

друг члан

Postby друг члан » Wed Jul 02, 2025 8:05 pm

хајка wrote:
Do pre 5 i vise godina su studentske organizacije sluzile da prave zurke u Budvi i slicno i da ti organizatori ukradu pare od kolega studenata preko toga, a danas se stvari vec menjaju. Danasnji klinci i studenti dele hranu jedni sa drugima, ciste ulice, spavaju u ucionicama, pomazu jedni drugima, vade jedne druge iz murije..I to save rade za dzabe .

Ovaj boldovan deo, da li postoji neko na cijem fakultetu ova ekipa studentski savez, parlament nije bila sacinjena od najgoreg sljama i ispostavice se kasnije omladina politicka? Znam jednog govnara sto je u proslom sazivu bio poslanik, ne znam da li je i sad.
S50 ljudi s raznih fakulteta, iz raznih gradova pricao o ovome jos i pre ovih protesta i svugde je ista prica. Ja sam faks upiso pre 21 god, kazu i stariji da je tako bilo, ovi mladji sto su skoro zavrsili isto. Bukvalno im je to ulaznica u politiku
dopuna: Boze daj da su ovi danas normalniji nego generacije pre
Choose Life

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Thu Jul 03, 2025 2:12 pm

Nisam tu, otisao sam i nemam ni pravo da nesto kazem, ali stvarno je sramota da nam kerovi tuku ovako omladinu, a da niko ne reaguje. Nazalost mnogi od kojih bi se očekivalo su na kontra strani ili neće.
Žalosno je gledati kerove kako tuku ove obične ljude.

Return to “Само опуштено”