Душевна болница
Душевна болница
Култна тема форума и место где можете да изнесете све нагомилане проблеме и скупљене фрустрације.
Re: Душевна болница
da otvorimo sezonu..
Iskreno mi žao garija.
Iskreno mi žao garija.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
I ja sad videh. Nem pojma da ga jebeš, možda su snimci i stvarno iz tih prostorija za otpremu, ali to neće izbrisati kada je govnar iz Vukovara za vreme rata dovlačio svinje koje su tumarale ulicama i jele leševe.
^
nikad kupovao niti imam nameru ikad kod tih likova!
nego, ja znam da imam veliki nos ali rodjaaaci gde stanu ovolike sline ja ne znam!! 4 dana izbacijuem iz nosa, kasljem, ajd to, nego kad klopam, pijem, nikakav ukus ne osecam!! kazu takav neki virus sad, nekom traje 3 dana nekom 7, ne pomaze nista mora da prodje samo od sebe !! cepajte vitamine, voce u velikim kolicinama predupredite da vas ne zakaci!
nikad kupovao niti imam nameru ikad kod tih likova!
nego, ja znam da imam veliki nos ali rodjaaaci gde stanu ovolike sline ja ne znam!! 4 dana izbacijuem iz nosa, kasljem, ajd to, nego kad klopam, pijem, nikakav ukus ne osecam!! kazu takav neki virus sad, nekom traje 3 dana nekom 7, ne pomaze nista mora da prodje samo od sebe !! cepajte vitamine, voce u velikim kolicinama predupredite da vas ne zakaci!
dok slušamo fank lagano praznimo šank
ovo oko matijevica je cirkus... onaj lik mora da kaze ime i prezime ko to stoji iza njega, a te price oko konkurencije su bez toga smesne
no bio tacan snimak ili ne, meso u matijevicu je ocajno ! a i veciti sponzori su ciganima sto je mnogo, mnogo je.
no bio tacan snimak ili ne, meso u matijevicu je ocajno ! a i veciti sponzori su ciganima sto je mnogo, mnogo je.
04 X 1945
- Кудрави Гаучос
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Сретнем болан бившуу и наватам је у кола са неком другарицом, да би оне мени наватале за пола сата полицију бре на вратууу! Зато што нисам хтео да их пустим напоље.. Не стављајте бивше у кола !
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Jош ме сада јебе дечко као боксер неки, као знаш ли ти да је то моја девојка да пола београда стоји иза ње, а ја их истјерао на каналу негдје пички материни... (почеле да ми спомињу љубав моју.)
- goran.cirica
Rasplaka me.Je..ale ga koze.
Послато са Be one уз помоћ Тапатока
Послато са Be one уз помоћ Тапатока
Ako se ne varam, Mićarin odlazak po kola u Kijev se poklopio sa početkom rata u Ukrajini. Slučajnost?
Била зајебана украјина, да сам знао да ће испасти срање повезо би им неки тенк одавде, ал јеби је сплет околности...
Подсети ме сада 1958. Мићара да ниси ти то и неке украјинке повео назад?
(Street Force / Curva Orientale)
Прцајте ви колико хоћете али кад већ рече Помињара, срео сам пар лисица тамо око Будимпеште, накарадне божее, а и нема мјеста за прцензи, мала лабудица једино неки џоб блов...
Реци где је то Мађарско прцалиште? Баш бих требао у скорије време за Будимпешту. Греота је вратити се без поклона.
Нисам улазио у главни град ишао сам заобилазницом, негдје око предграђа мјесто се зове ексер добро памтим то накарадано име. И тако поред пута стоје опуштено...