Izbori decembar 2023
Re: Izbori decembar 2023
Upravo to...ozbiljni komformisti, sve je na tacni i dostupno. Igrom prilika mi je plata skocila duplo u jednom trenutku, posle par nedelja sam opet bio kratak sa parama...
a neš ti luksuza, poručivanje hrane i putovanje u španiju
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Pa pitaj pokojnog pradedu je l' to normalno pa ćeš vidjeti šta će ti reći.. Svima bi zalijepili po jedno 10 šamara prije nego što bi progovorili kada bi vidjeli kakvi smo debili postali.
-
Pa pitaj i ti pradeda brate da li mu je normalno da ti kuckaš ovde po forumu sa mobilnog telefona. Isto bi dobio šamare i oteo ti djavolju spravu. Ceo jebeni svet napreduje u svemu, da li mi treba da ostanemo kao pećinski ljudi? Naravno da ću da putujem avionom kad nađem povratnu kartu za Amsterdam za novembar za 30 evra. Pa o tome si mogao nekad samo da sanjaš, razvija se tehnologija i aplikacije...
-
Nemoj da putujes, nek putuju samo deca bogatih i neka samo oni trose dnevno pola tvoje bedne plate od 65000, a i kada putujes mozes da vidis da su cene npr u Roterdamu skoro iste kao u Beogradu samo je plata mnogo veca (video ja licno kad sam putovao, sram me bilo). Da ne pricam o tome kako ljudi ovde rade dva posla, imamo najvise radnih sati u Evropi pa ne znam ni kad da skuvaju sebi neki grasak za par dana. Prosecan holandjanin radi 6 sati dnevno, a ti ovde kod privatnika 250 sati mesecno i opet nista.
E da, nedavno sam u Firenci platio kafu 1.3e,zamisli,centar Firence, imam i sliku, ali ne znam da okacim. Koliko je ono tebi kafa u Butiku kod Ace Bosanca?
E da, nedavno sam u Firenci platio kafu 1.3e,zamisli,centar Firence, imam i sliku, ali ne znam da okacim. Koliko je ono tebi kafa u Butiku kod Ace Bosanca?
Jeste da, ali u istoj toj Firenci i Amsterdamu dođe ti jedno 10 AlahUekber burazera pa te napadnu u nekom ćorsokaku. Pa te onda strefi korona pa ne smiješ pisnuti čak ni na internetu. Pa onda imaš obaveznu vakcinaciju. Pa ti upadaju kući na pretres zbog statusa na društvenim mrežama. Pa onda dođu pederčine u lokal sa dildom da se malo zeke. Pa onda ti je glavna katedrala u centru pretvorena u vakcionalni punkt. Pa su ti olimpijske igre pošprdavanje sa vjerom itd itd.
Ako je vama to nešto na šta se trebamo ugledati onda okej. Mi imamo 1000 mana i sve ostalo, ali mislim da smo i dalje daleko ispred ovog.
A što se tiče pradede i slično, okej je da kucaš poruke na forumu i slično to jeste napredak (doduše i to je za diskusiju koliki je to napredak uopšte), ali je ovde bila aluzija na to da li je LUKSUZ da sebi naručuješ hranu iz restorana. Po meni jeste i uvijek će biti. Pri tome ja se sam osjećam debilom kada naručujem tu hranu, okej kada odeš negdje na ručak večeru i to je sve normalno, ali postali smo neviđeni debili koji čak sebi naručuju detrdžent za pranje da im dođe na kućnu adresu jer "gdje ću silazit dole zbog detrdženta".
Dobro je rekao stari od prijatelja, prvo nismo mogli više sebi uzgojiti i odhraniti pile. Pa onda ga više ne možemo ni zaklati i očistiti. Sad ga takvog ne možemo više sebi ni ispeći, nego nam drugi peče po marketima da bi mi pojeli. Meni je to zastrašujuće.
Ako je vama to nešto na šta se trebamo ugledati onda okej. Mi imamo 1000 mana i sve ostalo, ali mislim da smo i dalje daleko ispred ovog.
A što se tiče pradede i slično, okej je da kucaš poruke na forumu i slično to jeste napredak (doduše i to je za diskusiju koliki je to napredak uopšte), ali je ovde bila aluzija na to da li je LUKSUZ da sebi naručuješ hranu iz restorana. Po meni jeste i uvijek će biti. Pri tome ja se sam osjećam debilom kada naručujem tu hranu, okej kada odeš negdje na ručak večeru i to je sve normalno, ali postali smo neviđeni debili koji čak sebi naručuju detrdžent za pranje da im dođe na kućnu adresu jer "gdje ću silazit dole zbog detrdženta".
Dobro je rekao stari od prijatelja, prvo nismo mogli više sebi uzgojiti i odhraniti pile. Pa onda ga više ne možemo ni zaklati i očistiti. Sad ga takvog ne možemo više sebi ni ispeći, nego nam drugi peče po marketima da bi mi pojeli. Meni je to zastrašujuće.
Imas i u centru Beograda tursku kafu za 170 dinara isto kao sto imas kafu u centru Firence i za 5+ evra. Daj da ne mracimo vise kao da zivimo u nekoj zabiti Bangladesa. Jesi li mozda u istoj toj Firenci, a generalno i u celoj Italiji primetio broj migranata? Je li ti se desilo da ti u sred dana na javnom parkingu pridju dva crnca i kazu daj nam 5e da ti cuvamo auto? Pa ti vidi da li zelis da rizikujes izbusene gume ili ne. Tako daj da se ne idealizuje stanje po evropi. Ne kazem da je kod nas bolje, daleko od toga, gore je po vecini parametara, nase drustvo su Bosna, Albanija, Makedonija, Moldavija, sada i Ukrajina. U svim ostalim zemljama Evrope se zivi bolje, ali sa druge strane samim tim sto si u Evropi ti, cak i sa tim bednim minimalcem, zivis bolje od 70% ljudi na svetu i to je cinjenica. Generalno ta kuknjava i naklonost ka negativnim stvarima je velika posast interneta i tehnologije i treba biti jako oprezan da te ne uvuce u svoje kandze.
Skoro nece neki lik, objektivno nismo nikada bolje ziveli, a subjektivno nikada losije.
Skoro nece neki lik, objektivno nismo nikada bolje ziveli, a subjektivno nikada losije.
-
Pa u Firenci sam se vise nagledao nekih drugih nakarada i degernerika, ali dobro.
Imaces i ti migrante sada tu, nepalce, pakistance i ostale koje su ovi doveli da im rade jer naseg coveka nece da plate pa je morao da ode.
Imaces i ti migrante sada tu, nepalce, pakistance i ostale koje su ovi doveli da im rade jer naseg coveka nece da plate pa je morao da ode.
Plus, da ne pričamo kakvu zemlju imamo, a skoro svako od nas ima nešto zemlje na periferiji, selu ili slično. Da baciš govno izrasla bi neka voćka. Pitaj Bečlije što su peta generacija podstanara šta znači imati svoje. Ali jebiga, ne poštujemo ništa što je naše, a tuđa nam i govna mirišu.
Možemo ovde nastaviti ovu političko - protestantsku diskusiju.
Moje mišljenje je što je danas jako veliki problem doći do istine, realnosti i uvidjeti šta je stvarno se desilo. Problem je pretrpanost informacijama i problem je što više ne postoji sramota i čast, Obraz u društvu. Nema više vremena da neko od tih ljudi što je odgovoran za tu nadstršenicu izađe pred ljude i kaže ljudi ja sam kriv, ja sam napravio problem, ja sam zakinuo ili nešto slično. Ljudima više ni tuđi životi nisu bitni samo kako doći do šuški.
I šta se onda dešava ? Dešava se da u ovom svakodnevnom informacionom ratu više uopšte nije bitno tih 15 ljudi (nažalost), nije bitno da li je bilo ovako ili onako i ko je kriv, bitno je da ti uvjeriš svoj tabor, svoje navijače (obične ljude) koji navijaju za tebe da si ti u pravu. Da li je to istina ili nije to nije više ni bitno. Vlasti je bitno da to progura kao obojenu revoluciju, da bi njihovih milion glasača imalo za šta da se uhvati i kaže svom komšiji što navija za drugu stranu "bata, to ti je obojena revolucija rekao Vučić ili ovaj i onaj". Drugoj strani je bitno da izazove što više nemira i da što više ljudi nevjeruje da su oni uradili po ovom ili onom principu, da bi onda ovi navijali "Evo ga opet laže", "Javi se Đokoviću, podrži" i slično.
Šta je tu najveći problem, tj. gdje je nestalo to povjerenje i kako smo postali navijači ? Pa zbog toga što se više ništa ne pitaju stručni ljudi, oni su skroz obesmišljeni i izgubili su legitimitet. U ovom slučaju to bi trebale biti sudije i tužilaštvo. Ali kad imaš prije ovog 20 slučajeva gdje je sudstvo podbacilo, onda nije za čuđenje da sad osude nekog i na doživotnu da bi ljudi opet sumnjali i šuškali neku priču. To je taj problem laganja, što kad jednom slažeš, ukradeš ili bilo šta slično, svaki sljedeći put nemaš više toliki legitimitet da pričaš o tome.
Ono što bi trebali mi kao narod da radimo jeste da konstantno na ovaj način vršimo pritiske na vlast. Jer pitanje je šta bi oni uradili da nije bilo ovakvih pritisaka. Nažalost mislim da u Srbiji nema ko da zamijeni Vučića. Jedini čovjek koji mi za sada izgleda kao iole normalan političar u Srbiji je Miša Bačulov, samo pitanje do kada. Ali ovako kao lik, kao ličnost i stavovi koje zastupa je nešto što baš treba Srbiji.
rodney wrote:друг члан wrote:Procitaj pazljivo sta cu ti napisati. Nije se nadstresnica srusila krivicom politicara, vec krivicom inzenjera. Da li projektanta ili odgovornog izvodjaca i nadzora ili sve trojice u lancu to treba da se utvrdi. Ja se bavim tim poslom godinama, licenciran sam za to. Mogao sam ja ucestvovati u tom poslu kao izvodjac ili nadzor( u smislu da imam kompetencije, licencu itd... ne da sam trebao pa nisam). Kako mislis da bilo ko moze da utice na moj rad, od rukovodstva firme, ne znam kog politicara itd., ako ja treba na te radove da stavim pecat i potpis? Samim tim ja sam odgovoran i krivicno za to. Sta kao doce mi mutavi Vesic da mi objasni kako treba?
Procitao pazljivo, i slazem se apsolutno da se nadstresnica srusila krivicom inzenjera, ali je u tom rusenju poginulo 15 ljudi i dvoje je tesko povredjeno pa samim tim i ta krivicna odgovornost ima vise slojeva. Kad u racunici imamo da je u rekonstrukciju zeleznicke stanice ulozeno 65.000.000. evra i cinjenicu da od cele zeleznicke stanice samo nadstresnica nije rekonstruisana, evo ti reci kao covek iz te struke, da li tebi onda to smrdi na korupciju za koju se isto krivicno odgovara?
I na kraju kao i uvek, sve se svodi na to da li verujes ili ne verujes rahmetli Zvaliji. Ako mu verujes onda ok, drzava dala 65 milki izvodjacima,projektantima itd. oni odlucili da sve rekonstruisu osim nadstresnice, jebiga nadstresnica pala nama rade institucije sprovesce postupak i naci ko je kriv. Sa druge strane ako mu ne verujes onda znas (smatras) kako su i u ovom slucaju lagali, muljali i krali znas da nece niko zapravo da odgovara osim mozda izvodjaca i projektanta, dok ce funkcioneri nestati na par meseci i eto ih uskoro na novim funkcijama. Ja im iskreno nista ne verujem.
Mozda je bolje da mi odgovoris na nekoj drugoj temi u samo opusteno, jer ovo nema veze sa navijanjem konkretno a vidim da se povela rasprava o stvarima koje se vise ticu tribine.
Moje mišljenje je što je danas jako veliki problem doći do istine, realnosti i uvidjeti šta je stvarno se desilo. Problem je pretrpanost informacijama i problem je što više ne postoji sramota i čast, Obraz u društvu. Nema više vremena da neko od tih ljudi što je odgovoran za tu nadstršenicu izađe pred ljude i kaže ljudi ja sam kriv, ja sam napravio problem, ja sam zakinuo ili nešto slično. Ljudima više ni tuđi životi nisu bitni samo kako doći do šuški.
I šta se onda dešava ? Dešava se da u ovom svakodnevnom informacionom ratu više uopšte nije bitno tih 15 ljudi (nažalost), nije bitno da li je bilo ovako ili onako i ko je kriv, bitno je da ti uvjeriš svoj tabor, svoje navijače (obične ljude) koji navijaju za tebe da si ti u pravu. Da li je to istina ili nije to nije više ni bitno. Vlasti je bitno da to progura kao obojenu revoluciju, da bi njihovih milion glasača imalo za šta da se uhvati i kaže svom komšiji što navija za drugu stranu "bata, to ti je obojena revolucija rekao Vučić ili ovaj i onaj". Drugoj strani je bitno da izazove što više nemira i da što više ljudi nevjeruje da su oni uradili po ovom ili onom principu, da bi onda ovi navijali "Evo ga opet laže", "Javi se Đokoviću, podrži" i slično.
Šta je tu najveći problem, tj. gdje je nestalo to povjerenje i kako smo postali navijači ? Pa zbog toga što se više ništa ne pitaju stručni ljudi, oni su skroz obesmišljeni i izgubili su legitimitet. U ovom slučaju to bi trebale biti sudije i tužilaštvo. Ali kad imaš prije ovog 20 slučajeva gdje je sudstvo podbacilo, onda nije za čuđenje da sad osude nekog i na doživotnu da bi ljudi opet sumnjali i šuškali neku priču. To je taj problem laganja, što kad jednom slažeš, ukradeš ili bilo šta slično, svaki sljedeći put nemaš više toliki legitimitet da pričaš o tome.
Ono što bi trebali mi kao narod da radimo jeste da konstantno na ovaj način vršimo pritiske na vlast. Jer pitanje je šta bi oni uradili da nije bilo ovakvih pritisaka. Nažalost mislim da u Srbiji nema ko da zamijeni Vučića. Jedini čovjek koji mi za sada izgleda kao iole normalan političar u Srbiji je Miša Bačulov, samo pitanje do kada. Ali ovako kao lik, kao ličnost i stavovi koje zastupa je nešto što baš treba Srbiji.
ElPadrino wrote:Ono što bi trebali mi kao narod da radimo jeste da konstantno na ovaj način vršimo pritiske na vlast. Jer pitanje je šta bi oni uradili da nije bilo ovakvih pritisaka. Nažalost mislim da u Srbiji nema ko da zamijeni Vučića. Jedini čovjek koji mi za sada izgleda kao iole normalan političar u Srbiji je Miša Bačulov, samo pitanje do kada. Ali ovako kao lik, kao ličnost i stavovi koje zastupa je nešto što baš treba Srbiji.
Slazem se sa svim sto si iznad rekao do ovog "da u Srbiji nema ko da zameni Vucica". Taj kult vodje nam je on nametnuo za ovih 12 godina pa srbi gledaju ko je taj koji bi ga zamenio, a zapravo vlast uopste ne bi trebala da funkcionise tako da se jedan covek pita za sve sto sve pise u nasem Ustavu. Samim tim narod umesto da gleda na vlast kao grupu ili 2 grupe ljudi razlicitog misljenja koje su tu da se medjusobno kontrolisu upravo da ta vlast/moc ne bi presla potpuno u ruke ove druge grupe, da ne pricam jednog coveka. Time je uprostio borbu sa svojim protivkandidatima tako da i ako se pojavi neko nov ko bi mogao da stane na celo opozicije/nezadovoljnog naroda cega god, on ima medije na kojima ce za mesec dana da ogadi tog protivkandidata svima i samim tim dobijamo upravo tu floskulu " nema ko drugi"
-
Au jebote, pa ovo kad cujem nema ko da ga zameni... Pa neka ga zameni bilo ko, ali neka ga zameni. Gori od ovih nisu bili iako je to bilo jako tesko izvesti u odnosu na prethodne. Posledice po Srbiju nakon ovih bice nesagledive, a ti koliko vidim i nisi iz Srbije nego iz Republike Srpske, slicnog imas i ti tu, samo mnogo manje opasnog i poremećenog koji nema bas zelju da se za sve pita od fudbalskog saveza do mesnih zajednica.
evo ti reci kao covek iz te struke, da li tebi onda to smrdi na korupciju za koju se isto krivicno odgovara?
Nema sta da smrdi,krade se na veliko od svakog posla u koji investira drzava, a rade domace firme. Da li je tako i ovde gde su glavni izvodjaci kinezi ne znam, nisam nikad radio u Srbiji za strance.
Piso sam na postovima u onoj temi, da njih sud za korupciju treba da ganja, ne za rusenje.
i cinjenicu da od cele zeleznicke stanice samo nadstresnica nije rekonstruisana
Ovo nije tacno, izvodjeni su radovi na toj nadstresnici. Dodavan je celik i staklo, verovatno je jos nesto radjeno,ali ovo se sigurno vidi sa slika posle rusenja. Svako ko zna kako je to izgledalo pre, zna da je radjeno.
I sam sam prosao tuda vece pre tragedije, vracajuci se iz bg sa nekog seminara.
Sto se tice politicara, moju podrsku nema niko niti ce ikad imati. Gomila nesposobnjakovica i lopova, koju bi kao trebalo da podrzavam, a 99% njih nikad nista u zivotu nije radilo. Prvi i jedini posao im u skupstini, odborima itd. I sad ja kao treba da zastupam nekog, da glasam da bi on punio svoje dzepove, jer od tri garniture koliko pamtim(slobo, zuti, sns ) svi su samo to radili. Nek se napuse kurca svi koji su se ikad u ovoj drzavi bavili politikom
Choose Life
друг члан wrote:evo ti reci kao covek iz te struke, da li tebi onda to smrdi na korupciju za koju se isto krivicno odgovara?
Nema sta da smrdi,krade se na veliko od svakog posla u koji investira drzava, a rade domace firme. Da li je tako i ovde gde su glavni izvodjaci kinezi ne znam, nisam nikad radio u Srbiji za strance.
Piso sam na postovima u onoj temi, da njih sud za korupciju treba da ganja, ne za rusenje.i cinjenicu da od cele zeleznicke stanice samo nadstresnica nije rekonstruisana
Ovo nije tacno, izvodjeni su radovi na toj nadstresnici. Dodavan je celik i staklo, verovatno je jos nesto radjeno,ali ovo se sigurno vidi sa slika posle rusenja. Svako ko zna kako je to izgledalo pre, zna da je radjeno.
I sam sam prosao tuda vece pre tragedije, vracajuci se iz bg sa nekog seminara.
Sto se tice politicara, moju podrsku nema niko niti ce ikad imati. Gomila nesposobnjakovica i lopova, koju bi kao trebalo da podrzavam, a 99% njih nikad nista u zivotu nije radilo. Prvi i jedini posao im u skupstini, odborima itd. I sad ja kao treba da zastupam nekog, da glasam da bi on punio svoje dzepove, jer od tri garniture koliko pamtim(slobo, zuti, sns ) svi su samo to radili. Nek se napuse kurca svi koji su se ikad u ovoj drzavi bavili politikom
Pa eto onda, ako treba da ih ganja sud za korupciju isto smatras da su politicari odgovorni, tako da to potvrdjuje ono sto sam prvo i rekao, a to je da je situacija ispolitizovana od trenutka pada te nadstresnice ili eventualno do ovog drugog trenutka.
Drugi trenutak je izlazak zvalavog da da saopstenje (da nam objasni sta se desilo) i mrtav ladan kaze: " ta nadstresnica nije rekonstruisana vise od 60 godina" i ti sad meni kazes da je opozicija ispolitizovala celu situaciju.
Naravno da ja znam da su izvodjeni radovi, i naravno da narod zna da su izvodjeni i upravo se zbog ovog bezobrazluka i bahatosti i buni, a ne zbog neke tamo marinike ili cute.
No al calcio moderno wrote:Au jebote, pa ovo kad cujem nema ko da ga zameni... Pa neka ga zameni bilo ko, ali neka ga zameni. Gori od ovih nisu bili iako je to bilo jako tesko izvesti u odnosu na prethodne. Posledice po Srbiju nakon ovih bice nesagledive, a ti koliko vidim i nisi iz Srbije nego iz Republike Srpske, slicnog imas i ti tu, samo mnogo manje opasnog i poremećenog koji nema bas zelju da se za sve pita od fudbalskog saveza do mesnih zajednica.
A ček, zar bi stvarno volio tipa Mariniku Tepić ili nekog sličnog njima ? Likovima koji su u fazonu "Treba srušiti Vučića, OSIM ako ne prizna Kosovo i ne uvede sankcije Rusiji onda možemo i da diskutujemo sa njim". Znači banditi bez ikakvih nacionalno narodnih interesa već čista plaćena priča, ista stvar samo druga strana medalje (iskreno možda i gora).
A o Republici Srpskoj da ne pričam, ovde kod nas je toliko privatizovana država, da je i Srbija za nas Švajcarska. Šta ti imam pričati dalje kad ovaj naš Burle je povećao sebi ove godine budžet za 21 milion KM (preko 10 miliona evra) što ga dovodi na vrh liste predsednika sa najvišim budžetom u regionu - nevjerovatnih 77 miliona KM (skoro 40 miliona evra). Poređenja radi od Vučića je budžet tipa 2 miliona evra.
Tako da, kada mi odavde gledamo, vjerujte da je za ovu našu prčiju Srbija državetina, šta je ovo naše. Da ne pričam o narodu, koji je kod vas u Srbiji sve Karađorđe do Karađorđa za naše klimoglavce. Mogao bih o tome kilometar pisati, ako vas zanima, ali da ne gušim bezveze pričom.
ElPadrino wrote:No al calcio moderno wrote:Au jebote, pa ovo kad cujem nema ko da ga zameni... Pa neka ga zameni bilo ko, ali neka ga zameni. Gori od ovih nisu bili iako je to bilo jako tesko izvesti u odnosu na prethodne. Posledice po Srbiju nakon ovih bice nesagledive, a ti koliko vidim i nisi iz Srbije nego iz Republike Srpske, slicnog imas i ti tu, samo mnogo manje opasnog i poremećenog koji nema bas zelju da se za sve pita od fudbalskog saveza do mesnih zajednica.
A ček, zar bi stvarno volio tipa Mariniku Tepić ili nekog sličnog njima ? Likovima koji su u fazonu "Treba srušiti Vučića, OSIM ako ne prizna Kosovo i ne uvede sankcije Rusiji onda možemo i da diskutujemo sa njim". Znači banditi bez ikakvih nacionalno narodnih interesa već čista plaćena priča, ista stvar samo druga strana medalje (iskreno možda i gora).
A o Republici Srpskoj da ne pričam, ovde kod nas je toliko privatizovana država, da je i Srbija za nas Švajcarska. Šta ti imam pričati dalje kad ovaj naš Burle je povećao sebi ove godine budžet za 21 milion KM (preko 10 miliona evra) što ga dovodi na vrh liste predsednika sa najvišim budžetom u regionu - nevjerovatnih 77 miliona KM (skoro 40 miliona evra). Poređenja radi od Vučića je budžet tipa 2 miliona evra.
Tako da, kada mi odavde gledamo, vjerujte da je za ovu našu prčiju Srbija državetina, šta je ovo naše. Da ne pričam o narodu, koji je kod vas u Srbiji sve Karađorđe do Karađorđa za naše klimoglavce. Mogao bih o tome kilometar pisati, ako vas zanima, ali da ne gušim bezveze pričom.
Imao sam tu "srecu", da moja familija posle drugog svetskog rata mora da ide po raznim Amerikama, Australijama i drugim inostranstvima zbog komunizma. Takodje sam imao tu istu srecu da tamo neke '90 i '91 ne moramo opet kod popa da biramo slavu, da se krstimo sa 40 i kusur godina i tako dalje. Pa te cisto sad pitam sta je to nacionalno u srpskom podrzavanju Rusije?
Sto se tice ovog za mariniku, to je upravo ono sto zvalavi zeli da predstavi- da je ona( djilas) jedina opcija koja je nasuprot njemu. Upravo zbog toga opozicija prica o nekoj tehnickoj ili prelaznoj vladi gde ce se osloboditi mediji pa da mozemo da vidimo kakvi su ciji programi, a ne da im te programe kroji i odredjuje informer, pink i alo.
Sto se tice samog zivota u Srbiji ili u tvom slucaju u Republici Srpskoj, to je nezahvalno komentarisati na osnovu onoga sto jedni od drugima cujemo preko medija. Jer svakodnevni zivot u Srbiji nisu Vucic, Brnabic, Dacic i oni nego je to lokalni kabadahija koji na primer tera zene koje su na porodiljskom da idu u drugi grad da masu zastavicama za zvalavog pod pretnjom sankcije. Svakodnevni zivot nije neki prazan govor vucica u UN, nego je to uclanjenje u stranku da bi mozda dobio posao, a cak ti ni to ne garantuju. Svakodnevni zivot je da ti gradonacelnik ne bude iz tvog grada, jer je na celu liste AV i ti ni ne znas za koga glasas da ti vodi grad. Pa mi je zato bilo cudno kad je onomad sevastopolj pisao kako ne vidi da je narodu lose jer mu sve komsije iz zgrade idu na more. Tome imam da dodam samo da Beograd nije Srbija, i da ljudi po unutrasnjosti po 20 godina nisu otisli na more i zivot im se svodi na puko prezivljavanje. Pre neki dan mi je komsija prokomentarisao " opa ima se, moze se" sto sam odveo zenu i dete na rucak u restoran. Mi tako u nasoj drzavetini, a vi kako te?
Otkucam kilometarski post, server error i nista.
Sustina, za moj pojam. Dva kriminalna klana se kolju oko trzista. Ja nisam iz te price. Toliko
Sustina, za moj pojam. Dva kriminalna klana se kolju oko trzista. Ja nisam iz te price. Toliko
Choose Life
друг члан wrote:Otkucam kilometarski post, server error i nista.
Potpuno legitiman stav, ali smo mi pricali ko je ispolitizovao ovu celu stvar
.
-
Ne znam kako je u Republici Srpskoj, nisam dugo bio,po pricama ljudi s kojima imam kontakt slicno je, mozda ipak malo bolje, npr plate u nekim drzvanim sektorima su vece nego u Srbiji sto mi je nepojmljivo.
Dalje, vas predsednik je rekao da nisu rekonstruisali
nadstrešnicu iako su oprali 65 miliona na njoj, a ipak je jesu dirali. Vas predsednik kaze da je bilo 2957 studenata ispred Rts a bilo je 10tak hiljada. Njegov Djuka Bizon kaze da su deca vlasništvo drzave. Meni je sasvim dovoljno da izaberem protiv koga da budem ako vec nemam za koga.
Dalje,ne znam za more, znam da ljudi rade i u Bgd za smesne pare i da vecina jedva prezivljava, plus su cene uzas,vece nego ovde. Sto ti rece, nije Srbija samo Beograd, plate su smesne, zalosne, bedne.
P. S. Zivela Srbija, zivela Republika Srpska, napred Borac, Borac Banja Luka.
Dalje, vas predsednik je rekao da nisu rekonstruisali
nadstrešnicu iako su oprali 65 miliona na njoj, a ipak je jesu dirali. Vas predsednik kaze da je bilo 2957 studenata ispred Rts a bilo je 10tak hiljada. Njegov Djuka Bizon kaze da su deca vlasništvo drzave. Meni je sasvim dovoljno da izaberem protiv koga da budem ako vec nemam za koga.
Dalje,ne znam za more, znam da ljudi rade i u Bgd za smesne pare i da vecina jedva prezivljava, plus su cene uzas,vece nego ovde. Sto ti rece, nije Srbija samo Beograd, plate su smesne, zalosne, bedne.
P. S. Zivela Srbija, zivela Republika Srpska, napred Borac, Borac Banja Luka.
rodney wrote:друг члан wrote:Otkucam kilometarski post, server error i nista.
Potpuno legitiman stav, ali smo mi pricali ko je ispolitizovao ovu celu stvar
.
Ovaj drugi klan koji je trenuto u losijoj poziciji.
Ako ce da ih ganjaju za lopovluk u gradjevini, moglo je preko hiljadu drugih projekata. Bukvalno za bilo koji. Ali su izabrali ovaj gde je 15 ljudi nastradalo. Jasno je i zasto taj jer su videli da se narod bunu. Isto kao i za litijum, kad su se pobunili lokalci eto odma i ovog sljama
Choose Life