Izbori decembar 2023

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Izbori decembar 2023

Postby Kockalone » Mon Feb 03, 2025 8:59 am

No al calcio moderno wrote:Kockalone, hoćeš li ići da tučeš studente ako te pozovu, tj studentkinje, izvini?

Ja sam uz studente. Posebno uz onu prkosnu Vojvodjanku koju su prebili Vucicevi placenici. 100% su napadaci na nju potomci onih sto su 95' pobjegli iz susjedne drzave, pa onda dosli u vasu lijepu ravnicu i napravili kulturoloski genocid Jos jedna stvar. Milina je za oci u usi vidjeti i slusati kako se citav region ujedinio u borbi protiv diktature. Svi mediji iz Zagreba, Sarajeva, Milovi iz CG daju bezrezevnu podrsku ovoj prkosnoj omladini. Coek kad to sve vidi, srce bude puno, oci zasuze, a u glavi se cuje ona dobra - pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Mon Feb 03, 2025 9:04 am

Pa da, udruzile se ustase, balije i siptari da sruse najveceg Srbina na svetu koji prkosi zloj EU i satanistickoj Americi. Zato su i aktivirali po 30 ex Yu debila da drze neke transparente podrske.

Етикетирани

Postby Етикетирани » Mon Feb 03, 2025 10:05 am

Mudro zboris Kockalone, bas bi bilo lose po sve patriote da odu ovi sa vlasti.

Sigurno zapad hoce da dovede nekog ko bi odma potpisao Briselski sporazum, usao u Open Balkan, doveo nam radnike iz Bangladesa i Nepala, rasprodao zemlju strancima, pricao kako EU nema alternativu, slao podrsku Ukrajini, doveo Rio Tinto, prihvatio Ohridski plan, francusko nemacki sporazum, rekao Srbima da izadju iz svih institucija na KiM....

lukabrasi

Postby lukabrasi » Mon Feb 03, 2025 10:18 am

Aliiiiiiii zar ne vidite da je terorista Kurti podrzao studenteeeeeeeee? Cim studenti pobedee Kurti ce napasti Srbeeee.

rodney

Postby rodney » Mon Feb 03, 2025 11:44 am

Kockalone wrote:
No al calcio moderno wrote:Kockalone, hoćeš li ići da tučeš studente ako te pozovu, tj studentkinje, izvini?

Ja sam uz studente. Posebno uz onu prkosnu Vojvodjanku koju su prebili Vucicevi placenici. 100% su napadaci na nju potomci onih sto su 95' pobjegli iz susjedne drzave, pa onda dosli u vasu lijepu ravnicu i napravili kulturoloski genocid Jos jedna stvar. Milina je za oci u usi vidjeti i slusati kako se citav region ujedinio u borbi protiv diktature. Svi mediji iz Zagreba, Sarajeva, Milovi iz CG daju bezrezevnu podrsku ovoj prkosnoj omladini. Coek kad to sve vidi, srce bude puno, oci zasuze, a u glavi se cuje ona dobra - pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo.

Horde ustaskih placenika i alijinih fanatika, dosli da nam ruse patriotske lezbejke sa vlasti

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Mon Feb 03, 2025 1:06 pm

E pa Sundjer Bobe, nije vojvodjanka, devojka je iz Republike Srpske, iz Srpskog Sarajeva.
Inace, vidim da pokusavaju da naprave razdor medju studentima, bas onako ostro udaraju i nisko, vidim i jedna instagram stranica lazno patriotska je napravila jedan klip gde izvlace neke reci iz konteksta nekih meni isto odvratanih ljudi, ali je odvratan nacin na koji oni ono prikazuju.

Kockalone

Postby Kockalone » Mon Feb 03, 2025 6:43 pm

lukabrasi wrote:Pa da, udruzile se ustase, balije i siptari da sruse najveceg Srbina na svetu koji prkosi zloj EU i satanistickoj Americi. Zato su i aktivirali po 30 ex Yu debila da drze neke transparente podrske.

Kojih 30 debila? Pa svi mediji i politicari koji su antirpski nastrojeni podrzavaju studente. Imas google pa provjeri. Jeste li toliki teletabisi da mislite da je to slucajno? Da je slucajno sto su studenti u tolikom broju izasli?

lukabrasi

Postby lukabrasi » Mon Feb 03, 2025 7:00 pm

Naravno da nije slucajno, cim je AV tesko aktiviraju se njegovi "neprijatelji" iz regiona da bi mu digli rejting.
A reci mi kako to da USA i EU brane vlast u Srbiji?
Reci mi i ovo, da ti zelis da srusis vlast u Hrvatskoj na primer, da li bi isao i javno podrzavao proteste odavde iz Bg i pravio neke retatrdirane performanse ili bi mozda to malo suptilnije radio?

rodney

Postby rodney » Mon Feb 03, 2025 7:12 pm

Kockalone wrote:
lukabrasi wrote:Pa da, udruzile se ustase, balije i siptari da sruse najveceg Srbina na svetu koji prkosi zloj EU i satanistickoj Americi. Zato su i aktivirali po 30 ex Yu debila da drze neke transparente podrske.

Kojih 30 debila? Pa svi mediji i politicari koji su antirpski nastrojeni podrzavaju studente. Imas google pa provjeri. Jeste li toliki teletabisi da mislite da je to slucajno? Da je slucajno sto su studenti u tolikom broju izasli?

Ajde ako mozes bar negativno da odredis od ovog "antisrpski" , koji bi to politicari bili prosrpski po tebi?

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Feb 03, 2025 7:41 pm

Jel su i ovi veterani 53. padobranske isto došli da podrže plaćenike? Jel normalno da raspali klempavi narkoman koji nije bio u vojsci postrojava generale? Lezbejka bila premijer a sad predsednik skupštine. To patriotska vlada?

Druidid

Postby Druidid » Mon Feb 03, 2025 8:10 pm

Jel ti vidis koliko ljudi izlazi na ulice u bukvalno svakoj opstini u Srbiji? Jesi pomislio mozda da izlaze zato sto ne mogu vise da trpe ovu bahatu stoku na svim nivoima, od nepismenog predsednika mesne zajednice pa sve do premijera i predsednika drzave. U zadnje dve godine imas kulminaciju svog javasluka, bezobrazluka, bahatosti, korupcije, najobicnije stoke na svakoj iole bitnoj funkciji u ovoj drzavi. Zahvaljujem se milom Bogu svaki dan sto su ova pametna deca od 20-25 godina konacno probudila nadu ovom napacenom narodu. Ovi klinci idu bre glavom gde svi ostali sviraci kurcu nisu smeli ni nogom. Pa pogledaj onog klinca sa megafonom ispred BIA u Novom Sadu pre 15 dana, ja veca muda u zivotu nisam video. Niko nema pravo rec da im kaze, to sto smo mi popasli kurac 100 puta do sada, od devedesetih, preko petog oktobra pa nadalje, gde nas nije zajebao samo onaj koji nije hteo, ne znaci da ce ovi klinci da naprave iste greske kao sto smo mi. Tako da pustite ih da rade kako najbolje umeju i ako ne mozete da im pomognete, barem cutite i ne smetajte.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Mon Feb 03, 2025 8:16 pm

Baš tako, čak i da ništa ne urade na kraju već su mnogo uradili, toliko pozitivne energije su izazvali da mi je srce puno. Vidis sve te zdrave, prave, kulturne, mlade ljude koji su u nesto usli srcem, eto nek ima i nekih koji su usli iz koristi, apsolutna vecina je usla srcem i milina ih je gledati, a uz sve to su oterali strah iz ljudi pa su čak i u mestima gde je jako tesko da se suprotstavis lokalnim mocnicima, batinasima, ovim onim, ljudi izasli hrabro na ulicu. S jedne strane imaš takve, a sa druge imas informer, vucicevica, nepismene babe i dede, lokalne starlete i kurve sa silikonima, kojih se stidi ovaj sto ih obilazi, ali oni su mu glavno glasacko telo, imas jovanu jeremic, karleušu, djuku bizona i jos gomilu takvih, imas ove batinase bez mozga i casti, imas razne budale, imas ove sto imaju korist i kradu na sve strane... Izmedju te dve strane ja nemam dilemu.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Mon Feb 03, 2025 8:30 pm

Ma sve ste u pravu, ali Mile i Aca su napravili Svesrpski sabor legendeeee...

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Feb 04, 2025 10:04 am

Dovoljno je pogledati, makar dio, onaj jadni skup u Jagodini, i kakve se sve tu felne, hoštapleri, CIGOŠI i ko zna kakvi sve likovi skupljaju. Žalosno, da žalosnije ne može biti.. Bude mi žao tog jadnog, krezubog, neukog naroda.

Možda stariji mogu da se sjete, ali se razmišljam da li je ovo jedinstvo i veće nego onda 5 oktobra ? Toliko grupacija je podržalo sve ovo, bajkeri, taksisti, veterani, umjetnici, na kraju dana obični ljudi, beogradski krajevi, sada već 200 opština u Srbiji.. Svako ko iole loše misli o svemu ovome nema 3 grama mozga u glavi. Onaj marš studenata do Novog Sada, gdje ih u Staroj, Novoj Pazovi, dočekuju mase ljudi, uz vatromet, hranu i piće, to je meni nešto nezamislivo.. Kakav Vučić kakve zajebancije, ovde je riječ o životu, toplini, čovjekoljublju, vaskrsu Čojstva.

Image

Kad vidim ovu sliku, a sa protesta je u Novom Sadu, nemam šta da se razmišljam više.

Svaka čast studentima što su na prvu otjerali u tri lijepe sve ove Marinike, Kesiće i ostale bandite što bi zloupotrijebili ovu mladalačku energiju. Samo zastave nema predaje, države i Svetosavlja, dolaze u obzir - pametnom dosta.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Tue Feb 04, 2025 4:06 pm

https://youtu.be/PktupcxxBIs
Preporucujem, Kockalone poslusaj kad budes imao vremena...

Kockalone

Postby Kockalone » Wed Feb 05, 2025 7:54 pm

Nista decki, ja vidim vama je dzaba pricati. Ako vi mislite da ce vas neki studenti sto su se toboz spontano skupili spasiti od muke, nemastine i cega li vec, onda mogu reci da mi vas je bas zao. Aj da kazem, ako ste tu na 20 i koju godinu za vas i ima nade, brzo ce vas taj bunt proci i zivot isamarati, al ako ima neko preko 30, dio je neke nacionalne price, a misli da ce sa ovima Srbija napredovati, e tim ljudima pomoci nema.

rodney

Postby rodney » Wed Feb 05, 2025 8:34 pm

Kockalone wrote:Nista decki, ja vidim vama je dzaba pricati. Ako vi mislite da ce vas neki studenti sto su se toboz spontano skupili spasiti od muke, nemastine i cega li vec, onda mogu reci da mi vas je bas zao. Aj da kazem, ako ste tu na 20 i koju godinu za vas i ima nade, brzo ce vas taj bunt proci i zivot isamarati, al ako ima neko preko 30, dio je neke nacionalne price, a misli da ce sa ovima Srbija napredovati, e tim ljudima pomoci nema.

Nama je dzaba pricati umesto da se medjusobno prica, kao da si ista pametno rekao osim nekih uvezanih teorija koje se vrte na informeru svaki dan.

Decko je deo nacionalne price i podrzava sns, i jos bi on iz Crne Gore da prica o tome kako nama nema napretka bez zvalavog

lukabrasi

Postby lukabrasi » Thu Feb 06, 2025 9:51 am

Aj da probam ovako...
Nece biti bolje sa ovim klincima, ali sta bi ti radio da si ovde? Da li treba pustiti da i dalje ovako ide?
Evo juce na RTS preko dana oni doveli neke trandze u program, pa da li je to normalno? Svaki dan se bolestine u zemlji samo uvecavaju, a imamo toboz patriotsku vlast...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Feb 06, 2025 9:52 am

Kockalone wrote:Nista decki, ja vidim vama je dzaba pricati. Ako vi mislite da ce vas neki studenti sto su se toboz spontano skupili spasiti od muke, nemastine i cega li vec, onda mogu reci da mi vas je bas zao. Aj da kazem, ako ste tu na 20 i koju godinu za vas i ima nade, brzo ce vas taj bunt proci i zivot isamarati, al ako ima neko preko 30, dio je neke nacionalne price, a misli da ce sa ovima Srbija napredovati, e tim ljudima pomoci nema.

Ma da, najbolje da pustimo da se podavimo u govnima i da se ne nadamo ničemu. Ako nemaš šta pametno reći, nemoj ni da sereš a mi ćemo ovo terati pa kako nam bude. Gore znam da ne može.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Thu Feb 06, 2025 3:56 pm

Upravo tako. Dosta ljudi kaze kao "bicete prevareni", cak i da je tako, sta gubimo? Da nece mozda nova ekipa da dozvoli Gay paradu, izda KiM, pocne da prodaje rudnike i zemljiste po Srbiji?

Return to “Само опуштено”