riper wrote:Teu zelim sto pre da se oporavi. Za mesto pleja ipak ne bismo trebali da brinemo. Imamo dva klasicna pleja, Jovica i Micica i dvojicu koja mogu sasvim solidno da organizuju igru, Bogdanovica i Bjelicu. Mislim da je to dovoljno.
Jokica si zaboravio,ako moze da kreira u nba cenim da ce moci i na sp.sama organizacija igre i prenosenje lopte ne sme biti problem,micic,jovic,bogdan,bjelica,guduric...malo reprezentacija ima toliko opcija,mada nisam siguran koliko je bjelica jos uvek igrac kakvog ga se secamo iz reprezentacije,nadam se da mu ove godine u nba nisu "isprale mozak".po meni teo i da bude spreman,sto bih svakako voleo,vise bi igrao na 2 nego na 1,logicnije je s obzirom na stanje u kom se nalazi.
Nisam gledao utakmicu sinoc,ali ima jos puno vremena i utakmica do angole da se sve uigra kako treba i legne na svoje mesto.sale je definitivno na slatkim mukama,na ep nije imao bas puno izbora,radio je sa onim sto su mu otkazi i povrede nametnuli, i opet smo za dlaku izgubili finale.sada treba dobro da izvaga,ima previse kombinacija,a po meni najbitnije je da od starta odredi ko kosi a ko vodu nosi,dal je glavni jokic,bogdan ili neko treci,ili cak vise njih.
@brucelee
Ne znam sta da ti kazem osim da nisi dovoljno gledao micica ove godine,napravio je bas ozbiljan pomak u svojoj igri, a rezultati efesa su bili vrhunski najvise zahvaljujuci njemu i larkinu.