Udrite

SAO_Zeljin wrote:pa da pocnemo
На питање да ли су тачне тврдње лидера Двери Бошка Обрадовића да је Шешељ данашњи догађај у скупштини испланирао са лидером СНС Александром Вучићем, Шешељ је одговорио:
"Шта слушате Обрадовића? То је најобичнији идиот. Љотићевац", рекао је Шешељ.
Шешељ је поновио оно што је изјавио пре неколико дана а то је да су "радикали опозиција за себе", као и да му је Вучић и СНС ближа опција од других опозионих странака.
Далтон wrote:Dveri su gotova prica. Cak sta vise, bice jos manje glasova za njih nego na prethodnim izborima. I tu pucaju ili ce se ujedinjavati sa nekima. Ne dajem im duze od godinu, dve nakon izbora od kada ih je Glisic napustio i odveo pola glasaca za sobom. Nema ih i to je zavrsena prica.
Tako da mi je favorit Seselj. Ume da jebe i zajebava. Tovario je one idiote 10, 12 godina u Hagu i vreme je da dodje na vlast i uzdigne radikale. Ako ne prvu, onda drugu ili trecu po jacini stranku.
Занемарујем тактику wrote:Све могу да разумем, али да човек који уме да се потпише, и даље може да гласа за Шешеља то ми стварно не иде у главу.
Casual 1989 wrote:
Cak razumem i onog ko glasa za sns .
bilipiton wrote:Далтон wrote:Dveri su gotova prica. Cak sta vise, bice jos manje glasova za njih nego na prethodnim izborima. I tu pucaju ili ce se ujedinjavati sa nekima. Ne dajem im duze od godinu, dve nakon izbora od kada ih je Glisic napustio i odveo pola glasaca za sobom. Nema ih i to je zavrsena prica.
Tako da mi je favorit Seselj. Ume da jebe i zajebava. Tovario je one idiote 10, 12 godina u Hagu i vreme je da dodje na vlast i uzdigne radikale. Ako ne prvu, onda drugu ili trecu po jacini stranku.
По којој је то логици Глишић одвео пола гласова ако док је он био у странци нису прелазили цензус, а кад је изашао ушли су у скупштину? Да ли стварно мислиш да ће Шешељ ишта да уради? Чуј уме да јебе и зајебава... До јаја! Нека уђе у Парове.
njasvi wrote:meni ne ide u glavu da moze da glasa za bilo koga...
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests