Болесни, ја сам више пута написао да нисам анархист нити у анархистичким групама, па ми је у задњој поруци написао да сам прекидао трибину на факултету. И шта сад? Јел то некоме смета? И раније је он написао да није наци, па сам му написао да није он него његови другари, а то што ја “вичем” како су они нешто радили стављајући га у исту групу са нацистима је искључиво из разлога које он зна и које нећу да износим јер се то не ради тако. И нема потребе да се било ко прави наиван око ових ствари, нити ћу ја себи да дозволим да на форму стављам њихове слике као неке доказе. Има још ствари о којима се на форуму не прича нити је место за то.
Да не говорим како се неки од нас сећају и ранијих битисања по форуму. Ја сам на форуму малтене од оснивања, скоро па 15 година. Прошао сам ову причу више пута. Да сам бар млад, а ти Тезви ако видиш енергију у овим пискарањима онда си баш оматорио.
Није ми јасна ова прозивка како у свему видим фашисте и нацисте? Па јел су Перон, Пиноче и Франко фашисти и нацисти? Јесу. Јел ликови што организују/митингују по овим протестима у Београду (а које сам критиковао) готиве наци-фашо идеологију и у тој су причи? Јесу. То што “скачем” и на њега и на друге када је реч о свему овоме је сасвим нормално ако неко тврди да су Франко, Пиноче, и Перон ликови на које Срби могу да се угледају а ови шуровали и били пријатељи са Антом Павелићем, и још били фашисти. Па јел то нормално? И још масу других ствари које су се вртеле у овим нашим расправама. Не може неко да тврди да је Пиноче био против либерализма, америчког империјализма и отвореног тржишта када је он то увео у Чиле, а ЦИА га довела на власт и да очекује да неће бити одговора на те глупости. Не може неко да тврди да је Франко допринео развоју културе у Шпанији, када је забранио и затро баскијску, каталонску и сву другу културу и језике у земљи. А да не говорим како је не само лоше, већ и опасно оптуживати некога да је жврљао графите против Уроша и да је Косово сусед Србије када сви знамо да је то радио један једини лик онај дерпе и то на јебеном блогу. Не може неко да напише да је Афган мигрант крив за брталан напад на девојку у Берлину а то урадио Бугар. Ајд једном, дешавају се грешке свима нама, али у континуитету је безвезе и проваљено, и онда очекивати да се то не искоментарише и да се ћути на такве ствари.
Блатњави па ти више верујеш у деда мраза него у то да сам ја Србин, не чуди уопште твоје мишљење. Ако кажеш само једну једину ситуацију у којој сам параноисао за нацисте и фашисте никада више реч нећу да напишем на форуму. Па дај ајде ако грешим у нечему о чему сам писао па дај укажи ми на то па да расправимо. П.С. Ти уопште ниси свестан да управо у мом случају параноишеш на комунизам, револуцију и остале глупости. Како сада Голи оток, комунизам када иду паралелно оптужбе да сам анархиста? Опет ниђе везе.
Тезви и једних и других има за можда једну зглобну тролу.