Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
zizou

Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby zizou » Fri Dec 23, 2016 8:47 pm

Kako ne racunaju kad stoje u zvezdinoj vitrini? :(

Rođaci

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Rođaci » Fri Dec 23, 2016 11:52 pm

to ti je kao flaša Koka kole u Pepsijevom frižideru
jeste Pepsijeva aaaaaaali u stvari nije

lost&found

Postby lost&found » Sat Dec 24, 2016 3:21 am

Rođaci wrote:to ti je kao flaša Koka kole u Pepsijevom frižideru

Ako je tebi tako lakse Rodjo. :mrgreen:

la haine

Postby la haine » Sat Dec 24, 2016 12:47 pm

Rođaci wrote:to ti je kao flaša Koka kole u Pepsijevom frižideru

Ne, to ti je kao Koka Kola, presuta u Pepsijevu flašu i zalepljena nalepnica Koka Kole.

Ćao zdravo, ne bih ti više mućkao kolu.

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=RED&seasoncode=E2016#!info

http://www.aba-liga.com/KK.php?id=18

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Dec 24, 2016 1:17 pm

piše i da je Nebojša Stefanović doktor nauka
svašta ljudi pišu iz neznanja

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Dec 24, 2016 1:49 pm

Није Звезда ми смо ФМП и наместио нам Вучић да победимо Реал уз помоћ корумпираних судија. А и Реал је НИКАД СЛАБИЈИ. :mrgreen: И да не заборавимо да се фудбал поштено без намештања у Србији играо само 6 година. Све пре и после тога је намештено.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Dec 24, 2016 1:55 pm

tako je
sisaj Zvezdo

njasvi

Postby njasvi » Sat Dec 24, 2016 5:01 pm

west slavi ulazak u ligu sampiona

Image
04 X 1945

FDPP

Postby FDPP » Tue Dec 27, 2016 4:01 pm

За ону познату изреку којом се многи служе " близанци " .

Нисмо нити смо икада били.Црвено бели су све добили успехом на терену !!!

У сезони 1945/46 играли смо првенство Београда и Србије. На првенству Београда смо били други, у првенству Србије први. Као прваци смо се легално са другим републичким првацима пласирали у Савезну лигу. једини је ЦДЈА Партизан акламацијом ФИСОЈ-а био сигуран учесник, док су други заслужили то учешће на терену.

Те сезоне то је било највише такмичење које се одиграло, НР Србије је на заседању скупштине 29. новембра 1945. проглашена НР као и све друге федералне републике. Дакле 28 титула. Ако је хајдуку у хр призната треба бити и нама. Ове године 29та па следеће да пришијемо још једну звездицу на грб. 8-)

Image

njasvi

Postby njasvi » Thu Dec 29, 2016 6:18 pm

:mrgreen:

Terzić: Kupovina Kovilova prioritet za Zvezdu

"Sportski centar Kovilovo je infrastrukturni prioritet Crvene zvezde i ozbiljno radimo na tome, uz uključivanje svih važnih državnih faktora", rekao je Terzić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=29&nav_id=1215408
04 X 1945

la haine

Postby la haine » Thu Dec 29, 2016 11:47 pm

Pustio Itudis, odmarao igrače za Real sledeće kolo.

FDPP

Postby FDPP » Fri Dec 30, 2016 12:44 am

Vucic skoro bio u Moskvi svi se pitali sta jos dobija uz avione :-D

Ali srecom tu je Tegeltija i jbt Borkova zena da nam objasne :-D

Pa koje glave :-D

Avanti ragazzi

Postby Avanti ragazzi » Fri Dec 30, 2016 1:11 am

Не сећам се када је Цска заустављен од било које екипе на 60 и кусур поена.

Коначно је дошао тренутак да се каже да смо "истрпели" Радоњића, човек је докторирао одбрану. Чак је од једног Американца направио врхунског дефанзивца.

Добро су ротирали, Руси имали слаб дан и тако је искоришћен једини начин да се добије шампион Европе.

Сад ћемо видети хоће ли се добро уклопити Томпсон који стиже 2. јануара.

Да успех буде већи, на страну знатно мањи буџет, али све ово је постигнуто практично са једним и по странцем, пошто је Џенкинс већ трећу годину овде. Домаћи играчи који више него парирају освајачима Евролиге. Цска 6 Руса, 4 Амера, Де Коло и Тео. У рангу слабије Нба франшизе.

la haine

Postby la haine » Fri Dec 30, 2016 2:01 am

Wolters još uvak ne igra vrhunsku odbranu.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Dec 30, 2016 8:59 am

Image
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

niko

Postby niko » Fri Dec 30, 2016 9:08 am

naslov kaze: Zvezdinih cetiri minuta o kojima cete pricati unucima

http://sportklub.rs/Video/Kosarka/Euroleague/a138748-Zvezdinih-cetiri-minuta-o-kojima-cete-pricati-unucima.html

najlepse hvala Deju Radonjicu i igracima Zvezde za ovu veliku pobedu.

riper

Postby riper » Fri Dec 30, 2016 9:19 am

Da ovo je bila neverovatna pobeda i to nije izvucena nekim nenormalnim suterskim vecem da nam je ulazilo sve, vec odbranom i jako pametnom igrom u napadu. Kada je bio nalet CSKA u trecoj cetvrtini, kada su krenuli da nam sipaju trojke nije bilo panike, vec u napadu lopta na Kuzmica, mirna i sigurna egzekucija. Kada gledas odbranu, bio sam na takvoj poziciji gde imas lep pregled citave igre, vidis da zaista svih petorica igraju odbranu, mi se obicno fokusiramo na igraca koji cuva organizatora igre (najcesce Dzenkins i Lazic), pa nam mozda promice ostalih cetvoro koji pokrivaju svog igraca za pas.

Dakle igrali smo cvrstu odbranu i napravili smo manje faulova od CSKA, nismo silovali trojke, pobeda bukvalno taktikom, ne nekom divljom inspiracijom koja je usla u igrace.

Ima jedna opaska, neki hrvatski komentator na njihovoj Areni (ili njihovom Sport klubu) je rekao nesto slicno, ne znam koliko ima istine, ali jeste nesto o cemu moze da se razmisli. On je opasku dao prosle godine dok je prenosio derbi u ABA ligi, rekao je odprilike ovako "I evo sada ce Zvezda ovde napraviti 90 faulova, sudije ce dosuditi oko 30. Zvezda igra kao nekad Partizan". Sad, posto sam povremeno slusao lika, njegova opaska nije bila u nekom kompleksaskom tonu, vec onako ravnim glasom neka konstatacija.

Cinjenica je da mi igru baziramo na jakoj odbrani punoj kontakata. I mi se cesto pitamo zasto ne igramo svaku utakmicu kao sinoc, pa dopustimo neke poraze od slabijih ekipa nego sto je CSKA. Stvar je u tome sto uspeh nase igre dosta zavisi i od kriterijuma sudjenja. Ako sudijska trojka dopusti jacu igru, mi smo ubitacni. Ali ako krene od pocetka da nas pune faulovima, onda i mi moramo da popustimo.

I za kraj, ove godine hejtujem Luku Mitrovica. Prethodno sam to radio za Jovica (kada je bio drugi plej), onda za Dangubu, ali sada je dosao na red Mitrovic. Decko je dobar prva tri minuta utakmice, dok ima koncentraciju, posle je skoro potpuno neupotrebljiv. U odbrani kriminal, u napadu bira najgora resenja, kada treba da sutne pokusa da udje pod kos, kada treba da udje, on dodaje, kada treba da doda sutne. Znam da tradicionalno igra bolje u drugom delu sezone, posebno u finisu, ali nema tu konstantnost. Kada dodje ovaj amer, dobijace jos manje minuta, naravno ako se amer pokaze iole upotrebljivim.

To je to, da nam Coki uzme kes namenjen bolesnim samohranim majkama zrtvama porodicnog nasilja sa Kosova i Metohije pa da se iseremo i po toj Evroligi.

Bunt

Postby Bunt » Fri Dec 30, 2016 9:30 am

riper wrote:To je to, da nam Coki uzme kes namenjen bolesnim samohranim majkama zrtvama porodicnog nasilja sa Kosova i Metohije pa da se iseremo i po toj Evroligi.

Carski! :D

Kibiców

Postby Kibiców » Fri Dec 30, 2016 10:11 am

Ovogodisnji budzeti, posto znate kako se se zvala konjica znacete i kako se zove Zvezda! :D

Image

Riperu, pre pocetka sezone imali smo jednu malu raspravu ti i ja vezano za Mitrovica gde si mi rekao da je on nikada spremniji. Na moje da je pitanje sta od njega moze da se ocekuje. Nego da ne trolujem sad, moze jos taj Fener pa da zavrsimo krug.

riper

Postby riper » Fri Dec 30, 2016 10:21 am

Ne secam se tacno posta, ali mi je delovao prilicno dobro protiv Darusafake u prvom kolu, iako je promasio onaj zicer u kljucnim trenucima. Imao je dobro igru ledjima, delovao ok, ali kako je promasio taj jebeni kos, to vise nije isti igrac. On nekako ima isti ciklus, pocne solidno ili dobro, povredi se u oktobru ili novembru, vrati se na parket, bude ko kurac, onda tamo pred pocetak domaceg plej ofa ponovo udje u formu i bude korisan. Imajuci u vidu kakva mu je bila debitantska sezona, ocekivao sam da ce postati dobar igrac. On nekako stagnira, a ima samo nekoliko bljeskova tokom sezone.

Inace nemam problem da pojedem sopstvene reci ako me demantuje i eksplodira, to su onda momenti kada mi je drago sto nisam u pravu.

Ako se ovaj najavljeni ameri uklopi, sin Mitar ce imati minutazu ko Borisa Simanic, s tim sto je Borisa predvidjen za naredne sezone da ima vecu ulogu, a Mitar je to odavno trebalo da bude.

Return to “Само опуштено”