Занимљиве слике и клипови

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Etaoin

Re: Занимљиве слике и клипови

Postby Etaoin » Wed Sep 07, 2016 5:27 pm

Маркетинг у Србији је генерално у толиком курцу да је ово чак и нормално. Вип је избацио спот који је апсолутна копија спота "Rockin1000", тако да сада креативци, копирајтери, акаунти и друге измишљене позиције морају добро да се озноје да покажу сву своју памет. Одвратни људи са зализаним косама, брадама, што једу мале бургере и пију Кабинет пиво. Фуј.

http://www.marketarija.rs/nova-reklama-vipa-plagijat-ili-ne/

djani versace

Postby djani versace » Wed Sep 07, 2016 5:53 pm

херц wrote:
hahah ovo mi je podjednako smesno kao i onaj naslov u kuriru "BOG SVE VIDI: Umro Albanac koji je lomio krst u pogromu 17. marta". lik imao dva raka jer je verovatno pusio i pio,ko i svaki prosecan propalitet balkanski i umro,i brze bolje da se napise da je to sigurno direkt kazna bozija jer je srusio krst... kao bog sve vidi hahah,a ramusa i hasima,njih nije stigao da kazni?

da smo nastavili da verujemo u boga,bilo bi nam bolje sigurno,sacuvali bi kosovo,od sfrj bi bila velika srbija i bili bi svetska sila ....

Имаш два изузетно "квалитетна"поста. Очигледно имаш неки конфликт са Богом.

Мени је невероватно колико неверници улажу енергије да би доказали верницима да су у криву :D

nisam znao da si ti zaposlen kao profesionalni procenjivac kvaliteta postova? ja nemam nikakav konflikt sa bogom,jer smatram da on ne postoji.
ne dokazujem ja vernicima da su u krivu,ali ti stvarno tvrdis da je bog kaznio albanca sto je polomio krst,i da je isti bog kaznio ove sto su srusili manastir valjevsku gracanicu? protiv religije i vernika nemam nista,niti imam ja da im sta dokazujem ili osporavam njihovo religijsko osecanje,ali protiv ovako smesnih izjava i tvrdnji (od kad smo se odrekli boga da nam sve ide nizbrdo,i bog ubija i kaznjava one sto ruse manastire) i protiv gasica(ubice srpskih pilota i lekara) na fresci u manastiru,itekako imam!

херц

Postby херц » Wed Sep 07, 2016 6:21 pm

Ја нигде нисам рекао дал је Бог казнио ове или оне нити желим да улазим у то. Човек је у праву и јесте нам кренуло низбрдо чим смо га се одрекли, јер то повлачи многа морална начела и комплетно размишљање и веровање. Ево послушај ово па ћеш разумети шта је Бог и шта он значи.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Sep 07, 2016 6:24 pm

Je l' se seća neko klipa na kojem se smenjuju sprski političari i novinari, u pozadini ide pesma od Ritma nereda (čini mi se Hiljade), a na kraju ide scena iz Bronsona?

Mislio sam da je Avanti Traficante uradio, ali ne vidim na njegovom kanalu, pa ne mogu da nađem.

edit: ima ovaj, ali to nije to

djani versace

Postby djani versace » Wed Sep 07, 2016 6:39 pm

херц wrote:Ја нигде нисам рекао дал је Бог казнио ове или оне нити желим да улазим у то. Човек је у праву и јесте нам кренуло низбрдо чим смо га се одрекли, јер то повлачи многа морална начела и комплетно размишљање и веровање. Ево послушај ово па ћеш разумети шта је Бог и шта он значи.

nama ja kao srbima,krenulo nizbrdo mnooogo pre "odricanja" boga,iako ne znam na koje odricanje tacno mislite,koliko ja znam,u srbiji se oko 85% (manje-vise) se izjasnjava kao religiozno?

i samo jos jednu stvar da te pitam,posto sam ja od malih nogu ucen da budem pravoslavac i moji ukucani su svi pravoslavne vere,a ja se vec nekoliko godina unazad deklarisem kao ateista,jel to znaci da ce meni mozda krenuti nizbrdo zbog tog odricanja od boga? mislim malo mi je glupo to razmisljanje da je razlog nase propasti kao drustva odricanje religijskih osecanja i verovanja prema bogu. pravi razlog je mnogo drugaciji i kompleksniji od tog po meni.

lider

Postby lider » Wed Sep 07, 2016 8:46 pm

Које одрицање од Бога, то је једна од највећих глупости као иде нам лоше од кад смо Богу окренули леђа, дај нека неко објасни на који се то период мисли. И реално ако смо се тако лако одрекли Бога због комунизма ако се на то мисли па јасно је ко дан да нисмо ни веровали у Бога (на кога год да се мисли) кад се тако лако одрекосмо зар не?

И данас гарант више од 90% Срба који се сматрају верницима то нису, и они су главни проблем јер се издају за нешто што нису а ова шака јада од пар процената који без обзира на све присутну осуду ове исте већине кажу да не верују у религију су тобоже криви за све патње и страдања нашег народа? :mrgreen:
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Wed Sep 07, 2016 9:24 pm

djani versace wrote:gasica(ubice srpskih pilota i lekara)

Ajde da je neobrazovani keramicar koji je ko zna kakvim sve kriminalnim poslovima dosao do velike love kojom je finansirao SNS i tako kupio sebi ministarsko i ko zna jos koje mesto u drzavi, ali ovo ubica srpskih pilota i doktora je smesno.

djani versace

Postby djani versace » Wed Sep 07, 2016 9:26 pm

sta je tu smesno? pojasni

Мићара

Postby Мићара » Wed Sep 07, 2016 9:59 pm

Јесте ви атеисти мрака...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Sep 08, 2016 9:51 am

Чомбе wrote:Јел још неко има проблем са гугл хромом и овим срањем куд нот лоад плугин?

МГП

Postby МГП » Thu Sep 08, 2016 4:34 pm

Image

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Sep 08, 2016 5:35 pm

Pre 35 godina emitovana je prva epizoda Mucki.

Meni jedna od najsmesnijih scena.

pertla

Postby pertla » Thu Sep 08, 2016 6:20 pm

Meni isto najbolja scena.emituje se na nekom kanalu ali sam zaboravio na kom,rtv cini mi se,sinoc je bila epizoda kad rodni pise scenario za film a del boj mu uvaljuje glumce i izmislja scene
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Sep 08, 2016 7:26 pm

Da, na RTV 1 u 20:05, ja gledam vec peti put seriju :D

Pertla, a scena kad Miki Pirs snima nocnu bolnicarku a Rodni upada u kadar :D

Opie

Postby Opie » Thu Sep 08, 2016 7:53 pm

Astroturf.....
ex-Pop Djujic

херц

Postby херц » Thu Sep 08, 2016 11:36 pm

Opie wrote:Astroturf.....

Да :lol:

ubica kit

Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови

Postby ubica kit » Fri Sep 09, 2016 12:06 am

Etaoin wrote:Маркетинг у Србији је генерално у толиком курцу да је ово чак и нормално. Вип је избацио спот који је апсолутна копија спота "Rockin1000", тако да сада креативци, копирајтери, акаунти и друге измишљене позиције морају добро да се озноје да покажу сву своју памет. Одвратни људи са зализаним косама, брадама, што једу мале бургере и пију Кабинет пиво. Фуј.

http://www.marketarija.rs/nova-reklama-vipa-plagijat-ili-ne/

Šta fali kabinetu?

Пери

Postby Пери » Fri Sep 09, 2016 12:07 am

I kada prijavi Rodnija za takmicenje u crtanju za decu... :lol: :lol:

Ps. Kabinet je do jaja

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Fri Sep 09, 2016 12:44 am

а сцена за албертов рођендан кад је потопио носач авиона :lol: или ово

...нису твоји вуци мртви само вребају...

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Sep 09, 2016 1:05 am

Cwyin, poker dela i Bojsija, Betmen i Robin, avion koji okreće prema stanu, aukcija, pekamska izvorska, scena u Francuskom selu u kojem svi izgledaju kao Albert, ono kad lik kaže Albertu da je stavio glavu naopačke...

nemoguće je izdvojiti

Return to “Само опуштено”