Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Ultra Sarma

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Ultra Sarma » Thu Mar 30, 2017 1:20 pm

prcko wrote:
brucelee wrote:ужас... А само кад би упознао тај мозак који каже, е људи ај ставимо у све новине то...невероватно

Postoji samo jedan mozak koji moze da smisli ovako nesto.

Jevrejski mozak. Njemu oni rade kampanju.

njasvi wrote:

Koja smradina ovaj Djuricko krv mu jebem da mu jebem. Prvi se guzio po gej paradi kad mu je taj Milosevicev potparol ogranizovao jeboguznu setnju. Koju ste vi slobodu doneli na ulicama majku vam, takve slobode jos ne mozemo da se otarasimo, zapadnim parama, parama drzava koje su nas karale kroz citavu istoriju, poslednjih 10 godina smanjile teritoriju 5 puta, godinu dana ranije nas bombardovale da bi nam njihovim parama doveli takozvanu slobodui demokratiju, pa mi trunke suvereniteta nemamo, ambasadori se pitaju gde ce koje jedinice policije biti smestene, vrsljaju po ukp-u i sta sve ne. Koja crna sloboda, pomogli ste u kolonizaciji Srbije i dovoljenju nasih vekovnih neprijatelja na upravno mesto bravo smekeri pederski. nadam se da nikada nece vise ovom drzavom upravljati gamad drugosrbijanksa.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

rizzler

Postby rizzler » Thu Mar 30, 2017 1:55 pm

pertla wrote:A postoji puno mozgova koji ce glasati za taj mozak,pa cak i ovde

cak i ovde :!: nisam ulazio na temu odavno kad videh umal se ne slogirah
dok slušamo fank lagano praznimo šank

Brdja

Postby Brdja » Thu Mar 30, 2017 1:57 pm

Nexone, odgovori na pitanje
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu Mar 30, 2017 2:16 pm

1. Саша Јанковић- Covek koga su doveli na funkciju prvo zuti posle naprednjaci, zalaze se za ulazak Srbije u EU, ,,priznavanje realnosti" na Kosovu, podrzava ga ona najgora gamad i kancer drustva na celu za DS. On jeste opozicija ovoj vlasti, ali ne po politici vec iskljucivo po zelji za vlascu, politika ostaje ista. Kod njega postujem sto se krece sam po bloku bez telohranitelja iz kobri ili nekih krimosa, sam seta kera nema nikakvih strahova i to se ceni, medjutim ako dodje na vlast nece imati straha ni da izdaje nacionalne interese u skladu sa svojim ideoloskim uverenjima i pritiscima sa zapada. to je vise nego ocigledno. Veoma opasan igrac po sve nas i daleko ce taj dogurati u politici na nasu zalost.
2. Вук Јеремић- Kad se ovo ime spomene ja se zapitam odakle on ima toliko glasaca uz svu ovu kampanju, ko je lud da glasa za ovog ruzog zutog smrada koga je podrzao Tadija, propali kandidat za mesto generalnog sekretara UN iz cijih je nadlezosti vlada u kojoj je on ministar spoljnih poslova prebacila pitanje kosova u Brisel gde mi nemamo mogucnost veta, to je prvo cega treba da se seti onaj ko oce da glasa za ovog ludaka. Podrzava clanstvo Srbije u EU i NATO, kojima se izvinjavao zbog antinatovske retorike. Dok je on bio ministar spoljnih poslova, Srbija uvodi sankcije bratskoj Belorusiji, kao i Iranu i Siriji koji nisu priznali nezavisnost Kosova! Isto je opozicija Vucicu, takodje ne po politici nego po zelji da vlada.
3.Мирослав Паровић- sta da se kaze za njega sem da je klasican sns kandidat ne prvi put, na njega je glupo trositi reci.
4. Саша Радуловић Kod mene licno on je potpuno neozbiljan zato sto je bio sa Vucicem u vlasti i tad mu nista od ovoga nije smetalo sto sada govori, jeste napustio, ali je i kad je ulazio znao kako stvari stoje i kakve ce biti pa opet usao. Sada jeste opozicija Vucicu, ali takodje ne po politici vec po zelji da se vlada. Verovatno ce na sledece parlamentarne izbore morati sa nekim u koaliciju, jer definitivno dosla slabi.
5. Љубиша Прелетачевић - Бели Samo pomisao da ima toliku podrsku je zabrinjavajuca. Kumovi Djindjica i prijatelji Srdje Popovica koji iza njega stoje, finansiraju i smisljaju kapanju su opasni, a ne sam Luka naravno. On sam covek kaze da ce imati ozbiljan tim koji ce za njega obavljati predsednicku funkciju, dok ce njegova uloga biti da radi na masi sto se kaze. I onda ima ljudi koji ce da glasaju za njega, ima ih i ovde, dace glas njemu, a on sam kaze da nece on obavljati funkciju nego neki drugi ljudi, a vi koji cete glasati ni ne znate ko su oni?!
6. Александар Вучић Definitivno najveci izdajnik u nasoj istoriji, cenim da nije bilo vecih od Nemanjica do danas. Bicemo drzava poput Crne Gore, mafijjaski uredjena i nasim Milom na vlasti decenijama... Najvise izdao po pitanju KiM i sramni sporazum sa NATO, blokiranje ustavnog suda da donese odluku o briselskom sporazumu, uvodjenje diktarure i pljacka, manipulacije svih vrsta i sve sto ima jos lose nije zaobisao. Neka crkne.
7. Бошко Обрадовић- Najbolji kandidat svih nacionalnih stranaka, mudar, recit, hrabar, posten, veruje u to sto radi i ide do kraja. Nazalost, necu njemu dati glas i ako je to zaista zasluzio... nadam se da ce dogurati daleko, neki premijer jednog dana to bi za njega bilo bolje od ove funkcije na koju se kandiduje.. prava opozicija totalno drugacija politika od dosada navedenih. neka mu je sreca.
8. Војислав Шешељ- Sta reci sto ovde vec nije napisano za udbaskog crvenog vojvodu koji se lize sa svakom vlascu, omiljeni opozicionar. Sve je uradio sto je mogao da ukalja nacionalnu pricu i da onemoguci stvaranje nacionalne vlasti. Sta je sve radio svi znate da ne gubimo vreme za jos jednog sns kandidata.
9. Александар Поповић- prof. dr. Aleksandar Popovic, fin, kulturan, obrazovan, odmeren, posten, pametan, bivsi atletski reprezentatvac, profesor.... To je ono sto sam pricao kakav nam treba, a ne neki Beli koji je samo licnost za zabavu i sprdnju, a iza njega vreba opasnost. Ima itekako znanja i mogucnosti da obavlja ovu funskicju i ja sam ubedjen da je on od svih kadnidata ubedljivo najbolja opcija. Steta sto takav covek ima samo 2 glasa ovde, dok su zuti najjaci.. One je prava opozicija Vucicu, i zalaze se za totalno drugaciju politiku. Necu mnogo o njemu da ne bih bilo da guram sad njega nesto specijanlo..
10. Милан Стаматовић Za mene najveca misterija izbora. Na lokalnom nivou se bavi politikom i odatle stizu pohvale i rezultati. Osnivac stranke koja je sa sns izasla na parlamentarne izbore i koje je sa sns u vlasti, izasao iz stranke i to je odlican potez. Ali je jos velika nepoznanica da se njemu da glas tek tako. Deluje kao fin, posten covek, domacin, neiskvaren.. ali realno on ne bi bas bio pogodan za mesto predsednika drzave, ne moze da se poredi ni pocemu sa npr prethodnim kandidatom.
11 Ненад Чанак- Svinja debela ucenjena jos jedan sns kandidat o kome ne treba trositi reci i ciju politiku ne treba cak ni pominjati.

Naravno i jos puno, puno toga ima, ali ovo je najkrace za svakog kandidata dovoljno da se setite te dve, tri recenice kada budete zaokruzivali nekih od ovih brojeva. Ili br. 9 ili br. 7 i tu se sigurno necete pokajati posle, eventulano i 10. ali za to ne bih garantovao. Svi ostali su ista banda bez ikakve razlike, ineresne grupe, ucenjeni politicari, prozapadni saradnici i pre svega nije ih nimalo briga za srpske nacionalne interese.
ви убисте Дражу ђенерала

prcko

Postby prcko » Thu Mar 30, 2017 2:27 pm

Cekaj, jel ti stvarno verujes da je Beli Djindjicev kum? :shock:

stara pizda

Postby stara pizda » Thu Mar 30, 2017 2:34 pm

Ultra Sarma wrote:5. Љубиша Прелетачевић - Бели Samo pomisao da ima toliku podrsku je zabrinjavajuca. Kumovi Djindjica i prijatelji Srdje Popovica koji iza njega stoje, finansiraju i smisljaju kapanju su opasni, a ne sam Luka naravno. On sam covek kaze da ce imati ozbiljan tim koji ce za njega obavljati predsednicku funkciju, dok ce njegova uloga biti da radi na masi sto se kaze. I onda ima ljudi koji ce da glasaju za njega, ima ih i ovde, dace glas njemu, a on sam kaze da nece on obavljati funkciju nego neki drugi ljudi, a vi koji cete glasati ni ne znate ko su oni?!

Koliko sam skontao nema veze nikakve sa Djindjicem osim te slike koju je on licno i okacio, a ovaj pacov iz otpora mu je samo kao davao savete u emisiji, izmedju ostalog kao i Radulovic sto pokusava da mu se dodvori jer je trenutno najatraktivniji kandidat...
Mislio je na tim savetnika, kao i Toma sto ima, s tim sto Tomini ne znaju da ne moze kineze da zove zutim ljudima, da arapima mudzosima ne treba nositi tomovacu itd...

DRINK

Postby DRINK » Thu Mar 30, 2017 2:51 pm

Како бре тај Стаматовић баш сад изађе из странке у време кампање?

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu Mar 30, 2017 3:02 pm

stara pizda wrote:Koliko sam skontao nema veze nikakve sa Djindjicem osim te slike koju je on licno i okacio, a ovaj pacov iz otpora mu je samo kao davao savete u emisiji, izmedju ostalog kao i Radulovic sto pokusava da mu se dodvori jer je trenutno najatraktivniji kandidat...
Mislio je na tim savetnika, kao i Toma sto ima, s tim sto Tomini ne znaju da ne moze kineze da zove zutim ljudima, da arapima mudzosima ne treba nositi tomovacu itd...

Savetnik je jedno i to ti sama rec kaze sta je, a ne da ti savetnici vode politiku, a ti samo da sluzis kao dvorska luda, a da ti glasaci ni ne znaju ko ce da vodi politiku, a glasaju za tebe.

Slucajno Djindjic, slucajno Srdja Popovic, slucajno kumovi, slucajno se u kafani njegovog caleta okupljao DS devedesetih da ruse Slobu u ineresu zapada, najvisi funskcioneri na celu sa kumom Djikijem, slucajno ista politika, slucajno isto biracko telo, slucajno na protestima zutopatkara..
Last edited by Ultra Sarma on Thu Mar 30, 2017 3:15 pm, edited 1 time in total.
ви убисте Дражу ђенерала

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Mar 30, 2017 3:10 pm

DRINK wrote:Како бре тај Стаматовић баш сад изађе из странке у време кампање?

Zato sto je stranka podrzala Vucica,i nije htela da napusti koaliciju iako je on kao potpredsednik trazio da se svi odbori izjasne po tom pitanju.
Popovic nije hteo...Stamat napustio i sa sobom povukao ove odbore iz ovog kraja.

stara pizda

Postby stara pizda » Thu Mar 30, 2017 3:27 pm

Ultra Sarma wrote:
stara pizda wrote:Koliko sam skontao nema veze nikakve sa Djindjicem osim te slike koju je on licno i okacio, a ovaj pacov iz otpora mu je samo kao davao savete u emisiji, izmedju ostalog kao i Radulovic sto pokusava da mu se dodvori jer je trenutno najatraktivniji kandidat...

Savetnik je jedno i to ti sama rec kaze sta je, a ne da ti savetnici vode politiku, a ti samo da sluzis kao dvorska luda, a da ti glasaci ni ne znaju ko ce da vodi politiku, a glasaju za tebe.

Slucajno Djindjic, slucajno Srdja Popovic, slucajno kumovi, slucajno se u kafani njegovog caleta okupljao DS devedesetih da ruse Slobu u ineresu zapada, najvisi funskcioneri na celu sa kumom Djikijem, slucajno ista politika, slucajno isto biracko telo, slucajno na protestima zutopatkara..

Pa necu ja sada da branim njega, ali to sto su se 90ih okupljali kod njegovog caleta u kafani, nema veze sa njegovim opredeljenjem izmedju ostalog pogledaj tu epizodu vice-a gde se pojavljuje srdja popovic.

njasvi

Postby njasvi » Thu Mar 30, 2017 3:37 pm

Image

Image

04 X 1945

Gomorrah

Postby Gomorrah » Thu Mar 30, 2017 4:18 pm

ali da im Vojtehovski vodi program... je bo te....

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Mar 30, 2017 5:08 pm

u svakom slučaju, od Vučića je jedino Šešelj gori

Bunt

Postby Bunt » Thu Mar 30, 2017 5:17 pm

Jel ja to videh "zastavu" Vojvodine na 0:23?

lost&found

Postby lost&found » Thu Mar 30, 2017 5:41 pm

DRINK wrote:
brucelee wrote:
njasvi wrote:

Које лицемерје!!!!

Тај Ђуричко, коме данас смета Ивица Дачић Слобин портпарол, подржавао је истог кад је био са ДС у власти! Кад је био један од првих јавних личности који је подржао параду педера, ту исту параду му је организовао и тај слобин портпарол. Или шта, 2009 Дачић није био Слобин портпарол а данас јесте?!

Ђуричко који се није либио да глуми у филму Анђелине Џоли где су Срби приказани као ђаво.

Ју, не качите више леба вам, боље да не знам ко говори/подржава/пропагира неког из те жуто,паткарске опозиције, повраћа ми се

Ма небитно што је лицемеран, што је пре подржавао ДС, па 8 од ових 11 кандидата су лицемери, прелетачевићи, клели су се у друге идеје, идеале... Какви мислиш да ти буду гласачи када су ови што их гласају још гори од њих... Мене брине нешто друго, шта бре мене боли урац за кога ће Дуда Ивковић, Ђуричко, Гиоргиев ...итд. да гласају?! Шта су они у политичком свету? Шта они мени излазе да причају нешто? Људи који су из неке треће бранше да мени причају за кога треба да се гласа, уз унапред написане текстове, еј, кошаркашки тренер, музичар, глумац... Што не изведу економисте, пољопривреднике, инжењере ... на бину, људе који знају да причају о проблемима, који су учили за то, а не неки глумци, спортисти, уметници, музичари да ми причају како је Вучић оно, Вучић ово.... Нећу ја сутра боље да живим зато што неко ко је на власти мрзи Вучића, и серем се на кампању која је усмерена на пљување једног човека и његове министре, а конкретне проблеме заобилази широким луком...

Bravo DRINK, od A do Š. Bas mi je odbojan Jankovic, i cela ta ekipa koja ga podrzava.. Sutanovac, koji bleji u publici, uzas.
Radulovic ume da pogodi sustinu, i on mi je ok s tog aspekta da zna o cemu prica, medjutim i njemu se kampanja pretezno bazira na "anti-Vucic", a i cini mi se da je okruzen totalnim idiotima.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Mar 30, 2017 5:51 pm

kampanje moraju biti anti-Vučić zbog svega što nas okružuje
pogledajte današnje medije, izjave predsednika klubova za koje navijamo, umetnika, radnika, svih

sve je zatrovao, prva stvar je skinuti ga sa vlasti

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Thu Mar 30, 2017 5:57 pm

tizlabor wrote:
ultrastito wrote:па пази, ако ће да победи, нек победи у првом кругу. не могу више, где год, шта год, ОН! иди бре човече кући!

#скратинаммуке!

Ja bas mislim suprotno.
Pazi on pobedjuje,tu nema dileme,ne stavljaju kladionice 1,01 kvotu tek tako,tu prosto dileme nema....
....ali,najbitnija stvar je da udje u drugi krug,da u tih 14 dana na videlo izadju njegove najvece frustracije,sve ono najbolesnije sto krije od javnosti. E to je pocetak kraja.

Nema sumnje da će opet da bude mutljavine, masovno će da glasaju mrtvi, glasovi sa Kosova, raznorazne štele po malim mestima... ali da, I ja slično razmišljam, makar malo patetični šizofreničar da se preznoji.

Uzgred, jedan mali fun fact-kvota na Hilari je bila 1.05 na predsedničkim izborima u Americi, a da se neće desiti Brexit 1.15... :mrgreen:

lost&found

Postby lost&found » Thu Mar 30, 2017 6:01 pm

Rođaci wrote:kampanje moraju biti anti-Vučić zbog svega što nas okružuje
pogledajte današnje medije, izjave predsednika klubova za koje navijamo, umetnika, radnika, svih

sve je zatrovao, prva stvar je skinuti ga sa vlasti

Jasno mi je da to ne moze (i ne treba!) da se zaobidje, ali cela kampanja da ti bude orijentisana na to.. U tom kontekstu onda nema razlike izmedju Jankovica, Radulovica, Jeremica.. pogledaj recimo Jankovicev skup, Kojo, Djuricko, Trifunovic kenjaju po Vucicu. Pa ok, al kako ce nam to pomoci, daj pricaj malo o nekim bitnijim stvarima, sto rece DRINK dovedi ekonomiste, poljoprivrednike, inzenjere da cujemo plan i program sta moze da se uradi da se mrdnemo s mrtve tacke. Radulovic jos i najvise prica o tome, mada i on ubi sa partokratijom koja jeste ogroman problem al daleko od jedinog, plus mu je nejasan stav po pitanju nekih nacionalnih interesa.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Thu Mar 30, 2017 6:15 pm

Што каже скоро покојни никола симић или ти остојић лака му земља пре неки дан у 173. репризи репризе срећних људи док је такође покојни лака му земља аранђел ака бата животиња живојиновић поправљао замрзивач и клепила га струја а пре тога годзила остојић рече малом унуку неци да гледа како му деда ради па све обрнуто. Е тако исто пустите музички тобоган и реците деци да раде све супротно од оног што води. Човече која екипа снова мацура, друг раја и њами. А пре неки дан арканова курава и жељан самарџић бесмртни. Што неко рече самарџа избегао због рата који је дотични водио пре 20 дина и гле сад ово. Не стварно овакви удари са спортистима, квази певачима, глумцима и водитељима је кул јер показује колико се јајца тресу.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Mar 30, 2017 6:23 pm

jebo mater gledam te klipove i jedno mi pada na pamet

on deluje toliko namučeno, izveštačeno na tim snimcima i otkako je postao evropejac
dok je huškao radikale na ustaše i balije, izgledao je prirodno, stajalo mu je, tačno se videlo da to zaista misli

sad vidiš da je ili prolupao načisto ili da mu je neprijatno dok priča sve te budalaštine

Return to “Само опуштено”