Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Brdja

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby Brdja » Sun Jul 08, 2018 7:24 pm

A zbog čega bi uopšte i upoređivao nas sa njima? Koji je vama više kurac? Hrvati ovo, ustaše ono. Kad ih već toliko mrzite zašto pratite svaki njihov korak? Ko im bre jebe mater...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Sun Jul 08, 2018 7:42 pm

Јесте. Треба да мислимо о томе како гостујемо Литванији у септембру и да ови наши не падну у неки јебени севдах као 2010. кад су целе квалификације за ЕП били под утиском што нису ушли у полуфинале у Јужној Африци. Али нек иду и Енглези у финале :)

scampia

Postby scampia » Sun Jul 08, 2018 8:55 pm

Brdja wrote:A zbog čega bi uopšte i upoređivao nas sa njima? Koji je vama više kurac? Hrvati ovo, ustaše ono. Kad ih već toliko mrzite zašto pratite svaki njihov korak? Ko im bre jebe mater...

Kad smo kod tog rivaliteta, meni je opet normalniji i prirodniji rivalitet sa hrvatima nego sa siptarima/albancima. To me posebno izbacuje iz takta, kad vidim lozenje kako smo mi neki rivali i kako treba da se poredimo sa plemenom kozojebaca. Sad oko utakmice sa svicom npr. ili ranije dvomec sa albanijom. I to ne mislim u fudbalskom smislu, nego generalno, civilizacijski.

DRINK

Postby DRINK » Sun Jul 08, 2018 9:04 pm

Jebote kolko ste vi optereceni tim hrvatima...

MARKER

Postby MARKER » Sun Jul 08, 2018 9:35 pm

Не знам, мени је тих коцкастих унапред жао. Мучили се јадници да дођу до полуфинала, срали их пенали, међутим прилично сам убеђен да ће их енглези поставити на своје место и послати у борбу за треће где их чека или Француска или Белгија и ко год да их дохвати од те две репрезентације, тући ће их још горе него Енглези и тако ће коцкасти остати без медаље на најтужнијем 4. месту.

pertla

Postby pertla » Sun Jul 08, 2018 9:45 pm

Jeste,jadni oni igraju polufinale,ostaju do kraja svetskog prvenstva,a mi ispali u grupi i bole nas brige.sto se tice fudbalske reprezentacije trenutno mozemo samo da budemo ljubomorni na njih,mater im jebem raspalu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Jul 08, 2018 11:43 pm

Тема Светско првенство, Хрвати догурали до полуфинала, као што се оптерећујете Хрватима...О чему да се пише, о Панами?

Brdja

Postby Brdja » Mon Jul 09, 2018 12:00 am

Pa ne piše se o njihovoj igri mada i kada se piše to se radi prilično subjektivno.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Jul 09, 2018 9:40 am

Aj malo kladionicarskih muka.
Odigram dva tiketa,prvi da ce na utakmici Brazil-Belgija VAR biti upotrebljen bar jednom i drugi da ce biti upitrebljen bar dva puta.
Meridian mi tikete ocita kao nedobitne.
Posaljem poruku tehnickoj podrsci da mi objasne zasto su tiketi nedobitni,odgovore mi da je zvanicna upotreba VAR-a kada sudija pridje monitoru da gleda.
Ja im kazem,ako sudija prekine igru i ne dozvoljava nastavak dok mu iz VAR sobe ne jave dal je sve cisto,to je upotreba VAR-a. Oni kazu kao sudije su uvek na vezi,to nemoze biti upotreba VAR-a.
E sad slao sam i mejl upravi za igre na srecu,da li postoji jos neko kome mogu da se zalim...ili da se pomirim da me bagra zavalila?

pertla

Postby pertla » Mon Jul 09, 2018 10:06 am

Po mom nekom iskustvu,slaba vajda.par puta sam video da igraci naplate nedobitne tikete,ali su to uglavnom bile neki likovi za koje su menadzeri procenili da je bolje da im isplate,nego da ulaze u konflikt sa njima,sto iz straha sto zbog zdravog razuma.i uglavnom su to bile nimalo prijatne scene :)

zavisi dosta i koja kladionica je u pitanju,meridian se predstavlja u javnosti kao ozbiljna kompanija,a ponasaju se kao pilicarnica sto i jesu.idi tamo pravi scene,dovedi im novinare i komsije da prave protest,blokiraj lokal,sedi na stiropor otkud znam ;)

Далтон

Postby Далтон » Mon Jul 09, 2018 10:40 am

Teraj tizla to do kraja ako je i suma dobra. Ko im jebe mater cigansku. Ima da te isplate.
(Street Force / Curva Orientale)

fedayn

Postby fedayn » Mon Jul 09, 2018 11:09 am

Rođaci wrote:reklo bi se da nije gledao Fulam ove sezone

Извињавам се што тек сад одговарам Рођаку,Пертли и Андри Шанеру.Људи,јел знате ви неку репрезентацију која зове играча из друге лиге да им буде први голгетер?У реду је то кад заиста немаш кога,али величати Александра Митровића што је избушио мрежу неким тамо клубовима у Чемпионшипу је ван сваке памети.Што се није показао у Премијер лиги? Наводно је исувише добар за Њукасл,ал га тренер мрзи...иста прича је и са Грујићем (мада је он више офанзивни везни) који не може да се избори у Ливерпулу па зато лута од клуба до клуба на позајмицу...итд

Андри Шанеру да одговорим да сам пратио Бојана Матића у Мачви,пријатно ме је изненадио на почетку сезоне када је решетао мреже,види се квалитет...али је онда у другом делу начисто кљокнуо.Према томе у репрезентацији мора увек да буде најбољи голгетер Суперлиге ма ко то био и из ког клуба долазио.Овога пута је требало звати Александра Пешића и то никакве везе нема са тим што навијам за Звезду.Што се мене тиче ни Милан Павков из Радничког из Ниша није био толико лоша опција.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Mon Jul 09, 2018 11:47 am

Taj Pesic da je dobar, ostao bi u Tuluzu. Ako vec gledas tako. Po meni Luka Jovic je trebao da dobije vecu minutazu, imao je dobru sezonu u Ajntrahtu.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Opie

Postby Opie » Mon Jul 09, 2018 12:06 pm

Malo o Jamie Vardiju :

Zaradjiivao je 30 funti nedeljno od fudbala .Tukao se u pabu ,pa je morao da nosi elektronsku narukvicu .Radio je u fabrici .

Kad je potpisao za Lester iz Flitvuda ,postao je najplaceniji igrac ikad ,koji je dosao iz ``amaterskog fudbala`` u Profesionalni .
Moja omiljena informacija o njemu je sledeca; Kad je potisao ugovor 2012 ako se secam dobro,trazio je klauzulu u ugovoru da dobije povecanje plate kad odigra prvu utakmicu za Englesku,povecanje plate kad postigne vise od 10 golova u PL i povecanje plate kad postigne prvi pogodak za Englesku .Ljudi koji su mu nudili ugovor su bili u fazonu,gledaj ovog indijanca sto leti visoko ,i dadose mu sve sto je trazio ...naravucenije ,uvek veruj u sebe ! Sad mlati 100k nedeljno .
Inace ,mislim da zasluzuje vise mesta u ovoj reprezentaciji Engleske.

https://ibb.co/b0AdGo

Slika za ljubitelje ostrvskog fudbala
ex-Pop Djujic

Opie

Postby Opie » Mon Jul 09, 2018 1:30 pm

Upali u IKEA prodavnicu da slave... :)

Pozitivni su na neki svoj nacin .Zezanje je u pitanju ,ali im je u krvi da budu vandali .

Get your titts out for the lads!!!!
ex-Pop Djujic

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Mon Jul 09, 2018 5:47 pm

tizlabor wrote:E sad slao sam i mejl upravi za igre na srecu,da li postoji jos neko kome mogu da se zalim...ili da se pomirim da me bagra zavalila?

Прво уради ово што ти је Пертла препоручио. Ако ни то не помаже, опомена пред тужбу, а ако ни тад не реагују, онда ангажуј адвоката и пичи тужбу, колика год да је висина твог потраживања, па кад на крају буду платили главни дуг са каматом и све судско - адвокатске трошкове које си имао, зажалиће дан кад су одлучили да ти се супротставе :mrgreen: .
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

несуна реса

Postby несуна реса » Mon Jul 09, 2018 5:50 pm

Па реално тужи их , сваки адвокат мора да ти да правни савет па види са њима шта и како да радиш ... Ни једној кладионици не иде у прилог да буде било какве тужбе против њих , поготово да изгубе ... Па самим тим можда прихвате неки договор , е онда ти им тражи дупло већу суму од добијене за претрпљени стрес :mrgreen:
Космет је Србија !

pertla

Postby pertla » Mon Jul 09, 2018 5:52 pm

Kolega lisac je lepo objasnio,samo sto nije spomenuo mogucnost da izgubis na sudu,pa bi spomenuti troskovi pali na tvoju grbacu,naravno :)

Return to “Само опуштено”