несуна реса wrote:Био сам у том ресторану у склопу пиваре и пио то пиво директно из пиваре , много јако
Мене интересује тај Бора , и жива пљескавица како се то једе на шта то личи
Клопа
Re: Клопа
Dušan Čavić, jedan od te dvojice debila. Izjavio da mu je pun kurac priča o srpskim žrtvama a da je film Quo vadis Aida odličan, čista emocija i da pruža nadu.
Ali koga to zanima daj da se ždere... Memedovići za one u ešarpama i iz kruga dvojke. Jebem ih u usta
Ali koga to zanima daj da se ždere... Memedovići za one u ešarpama i iz kruga dvojke. Jebem ih u usta
-
Dajte neki predlog od Visegrada do Foce, kuda na klopu?
-
Ne Brdjo, to je drugi lik, ovo ne Brdja.
Ne mogu da objavim na prazan stomak dakle, prvo moram da jedem negde, a za to mi treba neki dobar restoran, na Divčibarama npr. Ne zajebavajte nego pomozite nisam preko godinu dana jeo u restoranu neku našu hranu a da je dobra i kvalitetna
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
Меско Вајат , кад уђеш у ту улицу "хране" скроз на крају је десно па силазих ка доле , углавном је увек крцато па чекаш испред да неко устане , нема грешке , одлична клопа скроз ! А није ни лоше у Пепа Хотелу , доле има ресторан , мало су јачи са ценама ал ок је клопа исто . Ми смо зимус упали викенд је био , био је неки шведски сто фазон , платиш 1000 динара и имаш буквално цео дан да трпаш у тањир све живо , нисам сигуран за цену али тако нешто је било
Космет је Србија !
Јео сам јуче онај чувени Ричард гирос, наравно узео сам велики и ред је да напишем импресије. Прво ћу се докачити количине, јер сам на то имао највише замерки, додуше тада је мали био у питању, али нема везе, није нека разлика између великог и малог. Овог пута је било другачије, односно онако како је, сад не могу да се сетим ко, писао после моје поруке. Сасвим солидна количина меса и помфрита за велики гирос, јбг Ја волим да прелива, па ми је све мало, али да сам први пут пробао овај што сам сад, не бих имао замерку. Капирам да је прошли пут било тако што им је био први дан, тек су отворили, нови радници, па су се можда и уштекали, ко ће га знати. Овог пута је све било у реду, што се тиче количине. Пита, или ти она тортиља је одлична, морам да је похвалим, рекао бих да је можда и најаутентичније што сам јео овде код нас. Месо сам јео свињско, хтедох микс ал није пилетина била готова. Исто похвале и за месо, ситно сецкано, укусно, лепо испечено, зачини, све на месту. Што се тиче прилога, видим да имају још неке намазе, Ја сам стандардно ставио тзатзики, коректно скроз, то је тај укус, генерално задовољан сам свиме, целокупни утисак је препорука. Цена јбг 390 дин. за велики гирос, неком ће деловати скупо, јефтино није, али то је то, за те паре се добије један јако добар гирос у Београду.