Postby MARKER » Sun Mar 15, 2020 11:16 pm
Умиру они којима је имунитет на ниском нивоу, стари и хронични болесници. Али су такви исти умирали прошле године од сезонског грипа и претпрошле и оне пре ње и тако редом... Где је тада била ''свест'' коју данас одједном сви имају !? Сада сви знају да треба да избегавају окупљања, груписања у затвореним просторима, да се не рукују, не љубе итд... Увек ће бити оних који ће умирати од најбаналнијих болести, али сви ти ће бити они којима је одбрамбени механизам на ниском нивоу. Кажу да за ову болест нема лека, а ја кажем (ко сам ја сад да причам било шта...) да је лек у свима нама, тј. у нашем имунитету, конкретно у Т ћелијама, макрофазима, леукоцитима, антителима, антигенима итд. Пошто су сви одједном забринути за своје здравље, сад вам је право време да почнете са подизањем сопственог имунитета на виши ниво и ево вам пар бесплатних савета, потражите у апотекама или продавницама здраве хране ехинацеа капи (најбоља ствар против вируса), цепајте бели лук, пијте чај од жалфије (пустите да кључа тачно 3 мин, након тога склоните са ватре и пустите 10-15 мин, па процедите), узимајте цинк (избегавајте оксид и сулфат, најбоље је у форми глуконата), магнезијум увек добро дође (исто бежати од оксида, цитрат је дупло боља варијанта), витамини (најбоље природни) - цепајте воће и поврће, ето, то вам је главно и укратко. Нема на чему.