Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
друг члан wrote:jbt 21. vek je,bolje jurite pokemone
Бураз ако је Земља равна онда покемони тотално губе смисао

gde su na ploči severni i južni pol? Ako je zemlja ploča,dal su i sunce i mesec ploče? o čemu ja raspravljam sunce ti pločasto jebem
Choose Life
- Кудрави Гаучос
Aхахах, прво онај с кучићима, сад овај флетертер, ахах.
Још мајстор цима људе да гледају флајт радар, и то дуже мора да се гледа, ахахаха

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
je l' realno ovo
ovaj bi vratio lomače
ovaj bi vratio lomače
- MentalitaBelgrado
ајде земља је равна а шта је она на дну океана? од чега се одбија звук сонара? "други члан" они тврде да је јужни пол појас око земље. да је земља плоча округлог облика. пс дал сам нормалан сад сам почео гледати емисију о теорији завере у вези титаника. можда и ту помену земљу као равну плочу. можда је титаник отишао предалеко 

...нису твоји вуци мртви само вребају...
Ma...veci smo mi somovi sto se pecamo na ovo i kao nesto odgovaramo.Tačno pored ne gledanja tv,osim fudbala, treba i internet odjaviti.Da bi ostao normalan treba što manje vesti i kontakta sa spoljnim svetom.
Choose Life
- Кудрави Гаучос
Iako bi na prvi mah izbo čoveka viljuškom kada kaže zemlja je ravna, zanimljivo je diskutovati. Argumenti su naravno na strani zemlje kao nesavršene lopte, ali je zanimljivo što iako je dokazana ta tvrdnja davno, da zaustaviš čoveka na ulici ne bi mogao da ti da neoborive dokaze za to, jer većina ljudi pa i ja u suštini samo veruje u tvrdnju da je zemlja lopta, a ne neka ploča oko koje kruže dve kugle približno jednake veličine.
Jedan od klipova koji se često (u neznanju ili manjku informacija) koristi od strane Flat earth manijaka je upravo ovaj, iako je u stvari lik profesor i samo demonstrira koliko je moguće držati odstupnicu takvoj teoriji i pobijati neke argumente za koje ljudi misle da su čvrsti dokazi za Zemlju u obliku lopte.
Jedan od klipova koji se često (u neznanju ili manjku informacija) koristi od strane Flat earth manijaka je upravo ovaj, iako je u stvari lik profesor i samo demonstrira koliko je moguće držati odstupnicu takvoj teoriji i pobijati neke argumente za koje ljudi misle da su čvrsti dokazi za Zemlju u obliku lopte.
- MentalitaBelgrado
кључно питање је ако је тако као што ови кажу наса вас лаже... зашто нека од других светских сила није изнела своје мишљење него се сви слажу са насом. потпуно нелогично
...нису твоји вуци мртви само вребају...
treba ipak sačekati izjave Jovana I. Deretića i Miroljuba Petrovića, oni su priznati autori u tim, ali i svim ostalim oblastima
Gde je Brđa da se ubaci sa crnim rupama

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Кудрави Гаучос
Kоја бре НАСА, још у античким временима су људи знали да је земља приближно лопта, мислим да је Птоломеј још са малом грешком срачунао обим. А свако ко је иада видео пучину и брод како долази или одлази то је и посматрањем могао да потврди, ахахах. Не знам на који начин ови људи оповргавају ту појаву, али мора да је одлична прича 

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- dennycrane
друг члан wrote:...osim fudbala...
sta, koji kurac, i fudbal je ravan!
Ja odavno nisam bio zaintrigiraniji. 

херц wrote:
И после се чуде што су их Амери терали да беру памук. Све на плантажа у Кину, јебо вас пас црначки.
Pa da si na vreme pustio kera da zavrsi posao...