Вести
Re: Вести
Jedno pitanje, od kojih para da se otvore ti centri za migrante i da im se obezbjede uslovi da nisu gladni i zedni, da ne bi pravili probleme?
ako drzava Srbija ima para za to, zasto onda mnogo stanovnika te iste drzave gladuje?
jedino ako evropa i svijet daju pare za te cantre, ako daju...
ako drzava Srbija ima para za to, zasto onda mnogo stanovnika te iste drzave gladuje?
brko wrote:Jedno pitanje, od kojih para da se otvore ti centri za migrante i da im se obezbjede uslovi da nisu gladni i zedni, da ne bi pravili probleme?
Ma šalju ti eu fondovi za izbeglice, pošto smo poznati po poštenju, kapiram da se ti koji šalju taj keš tale ovde sa našima u javnim nabavkama. Nisu ni zapadnjaci gadljivi na parice, a gde će bolje da se krade nego u Srbiji?
Тале се фондови, сви лапају паре. Биће на крају приче Пакистанац победијооо, дошао на ЕУ социјалу
Не знам како ви то замишљате, седе мали Авганистанци, слушају ђеда старог поред ватре како има неки Ханс и Пјер у Европи, дају социјалу, само седиш и примаш паре. И запиче преко пола света на ЕУ социјалу
И сви срећни и задовољни на крају, и Авганистанци и Ханс и Пјер и моћни Срби, обрнули паре од шверца и фондова, уложили у ренесансу
Не знам како ви то замишљате, седе мали Авганистанци, слушају ђеда старог поред ватре како има неки Ханс и Пјер у Европи, дају социјалу, само седиш и примаш паре. И запиче преко пола света на ЕУ социјалу
И сви срећни и задовољни на крају, и Авганистанци и Ханс и Пјер и моћни Срби, обрнули паре од шверца и фондова, уложили у ренесансу
Је л сте примерили како нико није изашао да пита ове људе што су их увезени дивљаци напали како су? Ниједна "нво", "медији"...нико живи.
А када је био Кељменди пекар из Борче од стоке тзв. новинарске није могло да се живи.
Јбг. за ово се не добија новац.
Ово они могу само да раде јер су људи неогранизовани па кебају појединце на насловним док они од фондова узмиају новац.
Уместо да се организују сви и координисано одради акција према тој лоповској стоци назови новинара и да се доведу пре лице правде.
А када је био Кељменди пекар из Борче од стоке тзв. новинарске није могло да се живи.
Јбг. за ово се не добија новац.
Ово они могу само да раде јер су људи неогранизовани па кебају појединце на насловним док они од фондова узмиају новац.
Уместо да се организују сви и координисано одради акција према тој лоповској стоци назови новинара и да се доведу пре лице правде.
Ући ће у ЕУ, ево одмах
Граница отворена, мигранти превезени у прихватне центре
петак, 07.02.2020. у 08:18
КЕЛЕБИЈА - Више стотина миграната рано јутрос одвезено је са Келебије у прихватне центре у Србији, а гранични прелаз Келебија-Томпа отворен је у 7 сати за саобраћај, јавио је РТС.
Прелаз је био затворен од јуче од 16 сати када је група, од око 400 миграната дошла до прелаза тражећи од мађарске полиције да их пусти на територију ЕУ.
Мађарска влада која није наклоњена пријему миграната, тврди да они треба да поднесу захтев за азил у првој земљи Европе у коју су дошли, и систематски Србији враћа кандидате за азил који стижу копненим путем
савабјан wrote:Pa reci nam kako ti misliš, šta je ustvari istina. Možda ja grešim. Nepiši neko svoje viđenje situacije.
Ма не грешиш ништа, Ханс и Пјер само чекају мале Авганистанце да им плаћају социјале
У Авганистану нема деда мраза, али има еу социјале.
Да ли би ти довео неког лика код себе на гајбу и дао му кревет, комп, тв, тањир и фрижидер ? И тако неограничено до краја света ?! И зашто мислиш да ће неки Пјер то да допусти ? Да ли ти мислиш да је Пјер будала ? Пјер и Ханс покорише цео свет па да их 2020те зајебе Авганистанац што је слушао приче од ђеда
kocka wrote:Тале се фондови, сви лапају паре. Биће на крају приче Пакистанац победијооо, дошао на ЕУ социјалу
А како ти замишљаш, слушају авганистанци деду како им прича, има једна мала земља на Балкану, тамо будале раде за мање паре него ми, лошије живе него ми, е ви идете тамо, да и ви лошије живите.
Јел сте ви свесни да је наш стандард најгори у Европи, па нису они будале да дођу овде, кад живимо горе него они
Nexon wrote:Ући ће у ЕУ, ево одмахГраница отворена, мигранти превезени у прихватне центре
петак, 07.02.2020. у 08:18
КЕЛЕБИЈА - Више стотина миграната рано јутрос одвезено је са Келебије у прихватне центре у Србији, а гранични прелаз Келебија-Томпа отворен је у 7 сати за саобраћај, јавио је РТС.
Прелаз је био затворен од јуче од 16 сати када је група, од око 400 миграната дошла до прелаза тражећи од мађарске полиције да их пусти на територију ЕУ.
Мађарска влада која није наклоњена пријему миграната, тврди да они треба да поднесу захтев за азил у првој земљи Европе у коју су дошли, и систематски Србији враћа кандидате за азил који стижу копненим путем
A kako smo mi to prva zemlja Evrope? Teleportovali su se kod nas?
- нуклеарни удар
Etaoin wrote:Јел форум свима видљив?
САД јесте, најзад
Какав ли је ово циа биа фби пројекат овај корона вирус какво профитирање фармацеутске мафије јебо ескобара шта они раде... Исто ко онај х6 q7 вирус не могу да му се сјетим имена какво говно од прпаганде...
А наајјача провала је да је од слијепог миша, следећи ће бити од медузе вјероватно...
А наајјача провала је да је од слијепог миша, следећи ће бити од медузе вјероватно...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...