Rođaci wrote:mogu da ga sisaju, i te kako bi morali da traže, inače bi morali da vraćaju stečeno bez osnova kad bi platio ponovo
Плус тужбе.
čompika wrote:Ok ajde ovako.
Rat u krajini, zavrsen akcijom oluja, proterano cetvrt miliona Srba sa vekovnih ognjista i teritorija na kojima su generacije zivele, izgubljena teritorija, sad je skroz u sastavu RH.
Rat u bosni - U jednom trenutku vojska RS pod svojom komandom ima 74% teritorije BiH, odbija se vens-ovenov plan 93' ako se ne varam, i nakon pada krajine je usledila zdruzena ofanziva, hrvata i muslimana, gde se gubi dosta teritorije, gde se banjaluka tresla jer je postojao ozbiljan rizik da i to padne, pa je na kraju RS spala na nekih 48% teritorije BiH, bar je sacuvan entitet.
Rat na kosovu, nakon intervencije vojnih i policijskih snaga, nato je planirao bombardovanje prvo na jesen 98', pa ipak odlozio za prolece 99', gruvali nas 78 dana, kumanovskim sporazumom se povukla vojska i policija i dosta naroda, i narednih godina je drzava srbija jednim pa drugim briselkim sporazumom davala sve vise ingerencija pristini, a sve manje pokazivala prisutvo na kosovu i metohiji. Doslo je do toga da danss albanci imaju skoro sve sto ih cini drzavom, sto je po maksu veberu - teritorija, vlast, narod, svidelo se to nama ili ne.
Sta sam ja slagao? Na te tri teritorije su nam samo ostali srbi u RS, ali i oni lagano beze u srbiju na studije i lagano se RS prazni, da ne pricam sta se desava narodu na kosovu i juzno od ibra. I gde sam ja sad ispao zena i crnom i marinika,sta je ovde laz? Ili ste vi oni nojevi sto zabadaju glavu u pesak i prave se ludi, i dok ova jedna jedina Srbija koju imamo lagano izumire na svim nivoima, vi sanjate dusanovo carstvo, i karlovac karlobag granice. Tamo vise Srba nema, manite se sad velike Srbije i dajte prvo ovu nasu Srbiju da prvo spasimo da ne izumremo, jer smo nacija sa prosekom godina 42 ili 43, jedna od najstarijih nacija evrope. A vi me zovite zbog ovoga i 6osrbijancom ako hocete, samo mi pokusajte argumentima oboriti ovo sto sam rekao, a ne da na mojih par desetina recenica odgovarate sa: daj sklanjaj ove druosrbijance, pedere i zene u crnom bre... dajte kontraargumente i dokazite da sam slagao, ovako ispadate pomalo smesno, da ne kazem Mićara style.
Odjavljujem se.
kocka wrote:Зашто би било који спортски клуб добијао паре од Републике Србије? Којим је законом прописано да неки клуб треба да добија паре и ко одређује количину пара коју ће одређени клуб добити ?
Nikodije wrote:kocka wrote:Зашто би било који спортски клуб добијао паре од Републике Србије? Којим је законом прописано да неки клуб треба да добија паре и ко одређује количину пара коју ће одређени клуб добити ?
Zasto stanovnik Zrenjanina placa beogradske klubove a njegov klub ugasen? Zasto jedan pazarac placa stubove srpstva a njegov Pazar nema ni ulice sve asfatirane?
MisterNO wrote:Директор Меморијалног центра у Сребреници: Јасеновац је четничка измишљотина
„Часни бошњаци из Ханџар дивизије су пропустили шансу да реше четнике, зато нам је то остављено у аманет“, додаје он.
Опширније ОВДЕ.
SAO_Zeljin wrote:Toliko dobro se zivi da je to jedina zemlja sa vecom stopom emigracije od nase
Local Purchasing Power in Tuzla is 5.50% higher than in Novi Sad
Local Purchasing Power in Mostar is 23.45% higher than in Nis
Local Purchasing Power in Zenica is 25.66% higher than in Kragujevac
Users browsing this forum: No registered users and 81 guests