Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
Boli nas kurac, pobedili smo na forumu
- Влада Паликућа
Ја се вама људи стварно чудим кад видим да изненађујете са овим резултатом Вучића. Као да нисте живели у Србији претходних година. Па човек у рукама има све медије, а притом је маг, експерт, геније за пропаганду...Изградио је култ личности, а наш народ највише воли вође, има армију слепих послушника и ботова. Странка му је направљена да добија изборе и за ништа друго. Зар мислите да би он уопште расписивао изборе да није био уверен у овакву победу?
Добра ствар је, што је ушао Шешељ, и што издаје неће пролазити у тишини, са оним процентуалним односом као што је било гласање за нато.
Добра ствар је, што је ушао Шешељ, и што издаје неће пролазити у тишини, са оним процентуалним односом као што је било гласање за нато.
- Кудрави Гаучос
Бог је сад рекао да су двери испод цензуса. Саће цесид да потврди, чекам.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
I to ne da su ispod, nego su ih presli i tadic i radulovic... smesno.
- Кудрави Гаучос
Око 7 посто Срба је против еу и натоа, ахахахахахахаха, избори су закон. Каква фарса, каква будалаштина.
-
и да нема шансе да двери и радуловић скоче преко
Ми смо курчина а не држава, серем нам се у уста. Психопата преко 50%, а још увек знам ЈЕДНУ особу која гласа за њих, која је то срамота.
Данас другар каже било га је на списку за републичке али не за локалне и покрајинске, па какав је то цирску јеботе? Ми смо дотакли дно дна, тонемо све дубље и дубље
Данас другар каже било га је на списку за републичке али не за локалне и покрајинске, па какав је то цирску јеботе? Ми смо дотакли дно дна, тонемо све дубље и дубље
Izgleda da ce i Radulovic preci.
-
Zamislite da je bilo pecenje umesto sendviča, pa imao bi 120%.
- Кудрави Гаучос
Гледајте бока ривер, ја не знам шта мени би.
- Ultra Sarma
Koje rasulo majku im.. kod mene u bloku keva i ja upisani u biracki spisak, a zena ne, i ako je na tom istom mestu bila za prosle izbore.. to saznam u 19:45 i nije mi bilo tesko da jurcam do Dusanovca kolima i stigli smo.. nadam se da je vredelo i da prelazimo cenzus inace smo najebali sa izdajnickom vlascu i laznom opozicijom.. javljajte rezultate nisam kuci nemam gde da pratim..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- Neizlecivi
Da me jebe neko kakav smo narod. Ja ukupno znam 1 osobu koja je glasala za sns. Prethodnih godinu dve mi je glavna tema sa ljudima pljuvanje sns. Bukvalno na koga god da naletis na ulici sa tobom ce zajedno da ih pljuje. Onda dodje ovo i oni dobiju 50%, a najgore od svega je da se covek ne zapita KAKO?
Da li ovo nece smrdeti, da li je ovo normalno?
http://www.blic.rs/izbori-2016/prokuplje-celo-selo-glasalo-za-sns/kz8bp5r
A Sekiju je dugo trebalo... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=24&nav_category=11&nav_id=1123958
Da li ovo nece smrdeti, da li je ovo normalno?
http://www.blic.rs/izbori-2016/prokuplje-celo-selo-glasalo-za-sns/kz8bp5r
A Sekiju je dugo trebalo... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=24&nav_category=11&nav_id=1123958
По цесидовим задњим резултатима, вучић пао испод 50%, а Двери и Радуловић прешли цензус.
Rezultati su super, bez zajebancije. Sada nema nijednu kočnicu da pokaže svima koliki je izdajnik. Plus u skupštinu ulaze Dveri, Šešelj i Radulović.
U suštini ovako nešto sam i očekivao, mada sam strepeo za Radulovića i Dveri.
A za ovo što znate il ne znate osobe koje glasaju za SNS. Pa ako su mu šanse 50% da mu sagovornik nije isto glasač SNS i da će ga najverovatnije pljunuti u facu, i ja bi ćutao na njihovom mestu.
U suštini ovako nešto sam i očekivao, mada sam strepeo za Radulovića i Dveri.
A za ovo što znate il ne znate osobe koje glasaju za SNS. Pa ako su mu šanse 50% da mu sagovornik nije isto glasač SNS i da će ga najverovatnije pljunuti u facu, i ja bi ćutao na njihovom mestu.
Не желе на ртс-у да укључе Двери.
Много се муља сада, многи прелазе, па улазе преко цензуса, биће ту свега. Гарант се ту сада воде многе игре и игрице да виде кога ће пустити а кога елиминисати.
-
ljudi tadic prelazi dveri i djb ne tako je rekao on i tako ce da bude
Погледајте кога пушта ртс: Шешеља(ено га сада прича да само 4 листе пролазе иако су тврдили пре сат времена другачије), Чеду и Чанка али зато двери и Радуловића нема.
- Bruno Sulak
Ukratko...SNS se lize sa SPS-om, SRS-om, Vucic mrzi Dveri, svi im daju oko 5,3 jedino on 4,4...DS se lize sa svima pogotovo sa DJB, Zavetnici baceni glasovi, ove male stranke napravljene zbog Vucica da ne bi ostali presli cenzus i da se SNS i SPS sami baskare u skupstini.
Najveca ljiga ovde je ne Vucic nego Tadic! Pa sta bre ti hoces, imao si sve, bio si na vlasti i sta sad hoces?! Odjebi vise izdajico.
Celo selo glasalo za Vucica???!!! O 'bem te Srbijo...
Edit: Bravo Sanda, udri po diktatoru.
Najveca ljiga ovde je ne Vucic nego Tadic! Pa sta bre ti hoces, imao si sve, bio si na vlasti i sta sad hoces?! Odjebi vise izdajico.
Celo selo glasalo za Vucica???!!! O 'bem te Srbijo...
Edit: Bravo Sanda, udri po diktatoru.
Last edited by Bruno Sulak on Sun Apr 24, 2016 11:53 pm, edited 1 time in total.