Вести
- grobarizsrpske
Re: Вести
Срећан ти рођендан Републико Српска!
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Срећан рођендан Српска Републико!
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- grobarizsrpske
Али колики хејт око посјете Владимира Путина, колико ниподаштавање русофилства код Срба... Невјероватно је колико пате Пајтић и екипа.
И још невјероватније да они мисле да могу скинути тог и таквог Вучића са милион мана апсолутним ниподаштавањем националног...
И још невјероватније да они мисле да могу скинути тог и таквог Вучића са милион мана апсолутним ниподаштавањем националног...
grobarizsrpske wrote:Али колики хејт око посјете Владимира Путина, колико ниподаштавање русофилства код Срба... Невјероватно је колико пате Пајтић и екипа.
Buraz, pa nije Putin jednako Rusija.
Treba i to malo razgraničiti, iako mnogo ozbiljniji igrač, i on je govnar.
grobarizsrpske wrote:Али колики хејт око посјете Владимира Путина, колико ниподаштавање русофилства код Срба... Невјероватно је колико пате Пајтић и екипа.
Pajtic se povukao iz politike, ima vec par godina.
- Кудрави Гаучос
Није Довла једнако је Русија али је хејтах јер га та господа тако доживљавају. А колики год да је бандит (што не сумњам да јесте) он је ту Русију од стања распада и припреме за потпуну колонизацију вратио у статус светске силе, па је мука још већа. Диииктатор, нема деемоокррааатије, море мрш маму да вам јебем и вама и демократији. Не знам да л' сте приметили, ти што се највише куну у ту превару звану демократија истовремено највише жале за фиктивним 06.10. кад је требало побити све неистомишљенике, лицемери обични.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Влада Паликућа
Говнар и бандит наговара прешједника Доналда да одјебе Отан
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/politics/nato-president-trump.html
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/politics/nato-president-trump.html
- нуклеарни удар
- ultrastito
Cobani, budale.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле