Девојке, жене
Re: Девојке, жене
Док је бата био на трибини, бежали сте из јебачине кући да чујете његове животне приче 

(Street Force / Curva Orientale)
lider wrote:džile wrote:Eee, kakvi su nekada problemi bili, na starijem foruma kad se gospodin zaljubio u udatu gospođu, pa kad je izbacio svoje probleme ođe, čovek u kurcu, ne zna šta da radi, ne pomaže belo, alkohol, kurac palac, a kako i da ne bude u kurcu, kad je na kraju morao ovde na napiše svoje muke, ništa gore, ko da ideš golom guzicom međ pjane Turke, a ostali ko hijene jedva dočekala da dele kojekakve savete... Video sam da piše još, znači sve je prošlo ok, hvala bogu
А кад је лик писао да се заљубио у курву а кући жена и мало дете и после одједном га нема форуму... После неко дојавио да се развео.
Jebote, tačno je ovde bilo i online rasturanja porodice iz prvog lica, a da toga nismo bili ni svesni. Najjače što je jedan dingospo odavde sačuvao, ili je bar imao sačuvano do pre par godina najjače upise na najkultnijoj temi ikada, Najgore stvari koji ste uradili kada ste bili pijani, poslao mi davno to nakon nekog riknjavanja foruma, ali eto, opšte je poznato da sam ja takve sreće da bih iz pune vreće pički kurčinu izukao, pa mi se tako ubrzo i sjebao računar, (sad bi tizla tražio smajli koji drži transparent "siroma", jebem ga u usta

Aj zajebi ti prvi peres ruke, a onaj scenario za film sa ciganima sa groblja? Dusmanin si ti stari! 

džile wrote:Jebote, tačno je ovde bilo i online rasturanja porodice iz prvog lica, a da toga nismo bili ni svesni. Najjače što je jedan dingospo odavde sačuvao, ili je bar imao sačuvano do pre par godina najjače upise na najkultnijoj temi ikada, Najgore stvari koji ste uradili kada ste bili pijani, poslao mi davno to nakon nekog riknjavanja foruma, ali eto, opšte je poznato da sam ja takve sreće da bih iz pune vreće pički kurčinu izukao, pa mi se tako ubrzo i sjebao računar, (sad bi tizla tražio smajli koji drži transparent "siroma", jebem ga u usta) ali nadam se da pobratim i dalje to ima arhivirano, pa da se objavljune u feljtonima to, počevši od onog cara iz Banja Luke kad je skočio za vreme restrikcije u sred mraka iz kade pjan, kad je baba krenula da pere ruke, pa nadalje
Pohranjeno je to u arhivu na par mesta..E sad jel na kompu sto je oto brat, il na dvdijevima koje nemam gde pustiti ili je na hdd koji je umro. Ali je pohranjeno to je bitno :siroma: Znam da se fajl zove embargo

A kako bi se drugačije zvao
Peri, nažalost, sve je izgubljeno sa nekim od računara koji su mi pocrkali, tako da nam je Mungos jedina nada, uteha i spas (što znači da smo udarili kurcem o ledinu
)

Ракинули после 7 месеци јбг мада када погледаш и боље је и тако. Класично женско просеравање, веза на даљину, наставићу да живим у родном граду..... Још када сам сазнао да се дрогирала спидом ту сам тек попиздео. Боље и овако. Одох по вињак.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
-
Batke wrote:Ракинули после 7 месеци јбг мада када погледаш и боље је и тако. Класично женско просеравање, веза на даљину, наставићу да живим у родном граду..... Још када сам сазнао да се дрогирала спидом ту сам тек попиздео. Боље и овако. Одох по вињак.
Ako je spid droga...
- pustinjska lisica
... Онда је Баткетова бивша рина наркоман.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Gledaj to sa vedrije strane, bar nije na belom, jer to nebi mogla da priusti pa kao i sve ostale rave na belom koje pljugaju krimosima dilerima i ostalim burzujima koji vade lobinu. Ovako bar znas da se unistavala krsom od spida za crvenu-dve.
-
Barra Brava wrote:Batke wrote:Ракинули после 7 месеци јбг мада када погледаш и боље је и тако. Класично женско просеравање, веза на даљину, наставићу да живим у родном граду..... Још када сам сазнао да се дрогирала спидом ту сам тек попиздео. Боље и овако. Одох по вињак.
Ako je spid droga...

хајка wrote:Gledaj to sa vedrije strane, bar nije na belom, jer to nebi mogla da priusti pa kao i sve ostale rave na belom koje pljugaju krimosima dilerima i ostalim burzujima koji vade lobinu. Ovako bar znas da se unistavala krsom od spida za crvenu-dve.
Uvek nadjemo prave reci da utesimo brata u nevolji

riper wrote:хајка wrote:Gledaj to sa vedrije strane, bar nije na belom, jer to nebi mogla da priusti pa kao i sve ostale rave na belom koje pljugaju krimosima dilerima i ostalim burzujima koji vade lobinu. Ovako bar znas da se unistavala krsom od spida za crvenu-dve.
Uvek nadjemo prave reci da utesimo brata u nevolji
Ko što i znaš kako je dolazila svaki dan do crvene ili dve

Imuđna advokatska porodica. Što bi rekao Laza u Bumerangu iz fine kuće. Ćuti dobro da je nisam ženio ide roditeljskim stopama na pravnom. 

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Ниси јој онда требао замерити што је јела спид ,она је то да би положила испит вероватно
,јел знате ви колико риба узима то ђубре као кад спрема испите ,оно две ноћи пре испита нема спавања само читај и вуци ...и кажу да им све остаје у лобањи и онда оду истресу на испиту то и као прођу
и то озбиљни факултети .

Ovo sam i ja cuo...Jos sam pored spida cuo za lika da udara amfetamine,medicinski fax u pitanju...
Teske droge i lake zene!
Sve Ana-Marije su dobre pic*e. Zasto je to tako?
-
DRINK wrote:Sve Ana-Marije su dobre pic*e. Zasto je to tako?
поготово марије.. ја никад нисам срео упознао девојку која се тако зове а да није готивна