Спортске вести и занимљивости
-
Casual 1989
Re: Спортске вести и занимљивости
Да, ми смо се надали да ће потписати за Вошу. У једном моменту били слободни Ђурђевић и Ожеговић, једног покупили ви другог Партизан.
Ожеговић је најбоље фудбалске тренутке провео и доживео у Воши, својим статусима на фб се буквално нудио да га узмемо, али јбг неке ствари ми никад неће бити јасне. Одличан играч, прави пит.
Ожеговић је најбоље фудбалске тренутке провео и доживео у Воши, својим статусима на фб се буквално нудио да га узмемо, али јбг неке ствари ми никад неће бити јасне. Одличан играч, прави пит.
Глуп је што јуче нисмо победили жабаре, могли смо.
Да позовем људе да почну да праве тимове у рагбију 7. Ево, Рад, ЦЗ, Војводина, Партизан, Зрењанин, Крушевац, Лозница имају тимове. Хајмо Раднички Ниш, Спартак Суботица, Раднички Крагујевац, Чачак, Краљево, Уживе, Ваљево, Зајечар, Бор...за рагби 7 вам не треба пуно играча, а можете га играти на пољанчету као фудбалицу, нема посебне опреме, ничега. Лопту вероватно можете добити бесплатно од рагби савеза ако их контактирате.
Нажалост, не могу да нађем како смо победили ујке у Загребу у 12 финалу, прошле године на ЕП-Б категорије, па дајем ово да видидите како изгледа
Били смо други, иза Ираца, који су на разнели али они припадају А групи, из које су глупо испали, код њих је велики рагби, 15-ца, национални спорт. Ми још нисмо за то али ако крене маса људи да игра, идемо у А групу.
Нажалост, не могу да нађем како смо победили ујке у Загребу у 12 финалу, прошле године на ЕП-Б категорије, па дајем ово да видидите како изгледа
Били смо други, иза Ираца, који су на разнели али они припадају А групи, из које су глупо испали, код њих је велики рагби, 15-ца, национални спорт. Ми још нисмо за то али ако крене маса људи да игра, идемо у А групу.
Нађох
хехе
Били тако близу победи, наши их на самој есеј линији зауставили и узели лопту а онда...крај
хехе
Били тако близу победи, наши их на самој есеј линији зауставили и узели лопту а онда...крај
- Kit_Karson
Не каскамо ни у рагбију 13. Наша репрезентација је 6. у Европи, 17. у свету, са аматерском лигом- 22. октобра играмо против Велса квалификације за Светско првенство, и ако не победимо (што и није баук, будући да су ово професионалци који играју углавном у енглеској Супер лиги), играћемо доквалификације с Русијом, коју смо победили прошле године.
http://www.rlef.eu.com/serbia/introduction
Иначе, сам спорт рагби 13 или рагби лига, најпопуларнији је у Аустралији, а на овом линку можете муфте да гледате све утакмице НРЛ-а:
http://livestream.com/nrl
http://www.rlef.eu.com/serbia/introduction
Иначе, сам спорт рагби 13 или рагби лига, најпопуларнији је у Аустралији, а на овом линку можете муфте да гледате све утакмице НРЛ-а:
http://livestream.com/nrl
-
SAO_Zeljin
Gledao sam ragbi 13 pre nekoliko godina. Nasa A reprezentacija protiv engleza do 18 godina. Odvalili su nas englezi 
Ali ipak je ragbi 15 zakon
Ali ipak je ragbi 15 zakon
Добра утакмица 15ице је нешто најбоље у спорту, као пре пар година Јужна Африка - Нови Зеланд, 80 минута спектакла. Наш рагби савез невероватно много касни у односу онај на рагби 13, ствари се мало побољшавају са 7цом, али ту недостаје озбиљности, визије и жеље.
Наравно да су нас енглези одвалили када имају професионалну лигу док се ми аматерски довијамо.
Проблем са 13-цом што јако мало земаља игра исту, тако да 6 место у Европи значи али би нас Енглези одрали 150-0. о Аустралији или НЗ да не говорим. Сувише је велики размак између 3 екипе(Аустралија, Енглеска, НЗ) и осталих. Друго, квалификаицје које играмо, жабари ће довести своје преклом из Аустралије да играју за њих, без њих би их победили, овако јако мале шансе имамо. То су жабари већ радили, иначе их без тих Аустралијанаца деремо.
Рагби 7 има све већу популарност јер се игра на ОИ, плус доста земаља игра озбиљну улогу, од Јапана, Фиџија, НЗ, Аустралије, Русије, Шпаније, Француске, Кеније, Јужне Африке, Енглеске, Велса, Ирске, САД, Канаде, Аргентине. То су све земље које играју озбиљно и могу да изненаде једни друге.
САД тим је на ОИ турнир у рагбију 7 послао НФЛ играче, али се нису нешто показали. Нису дошли у завршницу.
У 15-ци, чије је мањи брат 7-ца(прилагођена да краће траје), имаш етаблиране тимове и тешко се пробити. Аргентина је успела али се Италија већ годинама мучи и никако да направи тај скок ка највишем врху. Аргентина је направила чудо.
Дакле, имаш: НЗ, Аустралију, Јужну Африку, Аргентину, Француску, Енглеску, Велс и Ирску. Јако је тешко њима прићи, нажалост Европска рагби федерација држи тај Куп 6 Нација, и остали тимови из Европе се не такмиче са њима. Има ту доста снобизма.
Код 7-це је другачије и сада већ далеко више тимова конкурише између себе.
Али се слажем да врхунска уткамица у 15-ци је нешто непревазиђено.
Проблем са 13-цом што јако мало земаља игра исту, тако да 6 место у Европи значи али би нас Енглези одрали 150-0. о Аустралији или НЗ да не говорим. Сувише је велики размак између 3 екипе(Аустралија, Енглеска, НЗ) и осталих. Друго, квалификаицје које играмо, жабари ће довести своје преклом из Аустралије да играју за њих, без њих би их победили, овако јако мале шансе имамо. То су жабари већ радили, иначе их без тих Аустралијанаца деремо.
Рагби 7 има све већу популарност јер се игра на ОИ, плус доста земаља игра озбиљну улогу, од Јапана, Фиџија, НЗ, Аустралије, Русије, Шпаније, Француске, Кеније, Јужне Африке, Енглеске, Велса, Ирске, САД, Канаде, Аргентине. То су све земље које играју озбиљно и могу да изненаде једни друге.
САД тим је на ОИ турнир у рагбију 7 послао НФЛ играче, али се нису нешто показали. Нису дошли у завршницу.
У 15-ци, чије је мањи брат 7-ца(прилагођена да краће траје), имаш етаблиране тимове и тешко се пробити. Аргентина је успела али се Италија већ годинама мучи и никако да направи тај скок ка највишем врху. Аргентина је направила чудо.
Дакле, имаш: НЗ, Аустралију, Јужну Африку, Аргентину, Француску, Енглеску, Велс и Ирску. Јако је тешко њима прићи, нажалост Европска рагби федерација држи тај Куп 6 Нација, и остали тимови из Европе се не такмиче са њима. Има ту доста снобизма.
Код 7-це је другачије и сада већ далеко више тимова конкурише између себе.
Али се слажем да врхунска уткамица у 15-ци је нешто непревазиђено.
Jesam li ja jedini ovde koji je tek danas saznao da se Udovicic zvao Franjo? Kasnije je promenio ime u Vanja.
Neapoli wrote:Jesam li ja jedini ovde koji je tek danas saznao da se Udovicic zvao Franjo? Kasnije je promenio ime u Vanja.
Вероватно
Финални дан ЕП баскета 3 на 3, ми од 12.35 играмо 14/ финале са Румунима, Булут и екипа су наш тим, тренутно светски прваци
На овом горе постављеном сокоћалу Србија игра финале са Карантанијом од 19.15 на ЕП.
Gledam ovaj sport sad ,uzivo I ne verujem !!!!!!PA ovo ima vise gledalaca nego nas derbi u fudbalu .
ex-Pop Djujic
- CamoSurprise
Hahaha....gvos !!!
Inace Engleska ,zemlja fudbala? Vazi !!Koliko ocajno igraju fudbal to je za medalju.
Inace Engleska ,zemlja fudbala? Vazi !!Koliko ocajno igraju fudbal to je za medalju.
ex-Pop Djujic
Nisu zemlja, nego kolevka fudbala.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Kolevka fudbala je Kina I svi to znaju .Uterase ga slepci nekako sa igracem vise I sa ovim odvratni trenerom kome je najveci uspeh taj sto zna da odrzi klub u PL.
ex-Pop Djujic
- Занемарујем тактику
Opie wrote:Kolevka fudbala je Kina I svi to znaju
Одакле ти ово?
Иначе Енглези су очеви фудбала, ''најфудбалскија'' нација на свету.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Pa zar Kina nije izumela fudbal 500 godina pre Engleza?Bez zezanja sad...
ex-Pop Djujic
moguce da su kinezi izumeli,ali sigurno ne u ovom obliku koji danas gledamo.ako se ne varam nots kaunti je najstariji klub na svetu.
svakako se slazem da im reprezentacija igra uzasno,i tu placaju cenu velikom broju stranaca u premijer ligi,koja je po meni jako opala u kvalitetu iako su utakmice cesto uzbudljive.o nizim ligama da ne pricam,tek se tu svakakvih panjeva moze videti
svakako se slazem da im reprezentacija igra uzasno,i tu placaju cenu velikom broju stranaca u premijer ligi,koja je po meni jako opala u kvalitetu iako su utakmice cesto uzbudljive.o nizim ligama da ne pricam,tek se tu svakakvih panjeva moze videti
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu