Izbori decembar 2023
-
Re: Izbori decembar 2023
I mene isto zanima sto sam protiv nekog, ako nisam s njim? Sto ne mogu da budem svoj?
Druidid wrote:Mene zanima sta je problem sa plenumima, pa se izjednacavaju sa ostalim politicarima govnarima sa repertoara od sinoc jer se zna u kom kontekstu se peva "i ko ne skace..." Bas iz tih plenuma je izaslo vise patriotskih stvari u ova 4 meseca nego iz bilo cega u Srbiji uzadnjih 15 godina, izuzimajuci navijacke grupe i humanitarne organizacije. Videli ste parolu ispred generalstaba pre neki dan, nekako je bukvalno svima promaklo ovo https://trumpbelgrade.com/ osim plenumasima. Sumarski fakultet kad svaki dan odaje postu stradalima, znate li sta ide na celu kolone do Pozeske, ide krst i zastava Hristov nerukotvoreni obraz, ista ona koja visi na severnoj tribini. I da ne nabrajam sad, ima koliko hoceta primera jako ispravnih i zdravih stvari koje su dosle bas iz plenuma.
Dodaj tu i zvanični poziv da se prisustvuje liturgijama, zvanično odavanje pošte Zoranu Vujoviću itd itd.. Da ne pričamo da samim tim što si protiv nakaradne vlasti da nema većeg patriotizma.
Kalašnjikov brate, jeste to sve biti svoj i sve ostale priče okej, ali kada je trenutak kad bi ti recimo rekao "e dosta je sad neću biti svoj nego sa narodom, sa njima" ?
Jer trenutak je takav da ja ne znam više da li može ikad da se ponovi ovakav poduhvat naroda koji je napravljen, da od uništenih sindikata, obesmišljenih institucija, ugušenih maltene svih grupacija, opet je narod iznjedrio jednu takvu pobunu kojoj zavide širom Evrope (pouzdano) ? Bukvalno je kada, ako ne sada ? Znači zvanično su otjerani svi ljevičari, antifa, svi ovi plaćeni NVO sektor i sva ostala gamad.. Ostao je samo običan narod. Pogledaj samo koliko je zastava Nema predaje i Ikona i sve ti je jasno.

Evo jedna vrhunska slika koja oslikava današnji "Srpski svet". Dobri smo mi kakvi su oni što nas vode.
Stavili jednakost izmedju onog zla u vidu "ćacija" i ekipe zna se kakve u parku i plenuma, lečenje
-
Ono je smesno i zalosno, sve su naveli samo njega nisu, a stavljati jednakost izmedju ćacija plaćenika bez obraza, mozga i časti i bilo čega drugog je da nemam reči.
Sećam se kada su ds kritikovali grobare kako im simpatizeri vode politiku, a sinoc su njihovi simpatizeri grupu stavili u zapećak, ponizili je,ovi u kopu ispali su kao gostujući navijači u hali koje ostatak hale nadglašava.
Bolje da su pevali samo Zvezdi i držali se dosadasnjeg stava nego ovo sinoć gde su kao protiv svih, samo protiv njega nisu, a ti svi ostali nikako nisu isti, zna se ko je i šta je najveće zlo, nikad jasnije nije bilo.
Sećam se kada su ds kritikovali grobare kako im simpatizeri vode politiku, a sinoc su njihovi simpatizeri grupu stavili u zapećak, ponizili je,ovi u kopu ispali su kao gostujući navijači u hali koje ostatak hale nadglašava.
Bolje da su pevali samo Zvezdi i držali se dosadasnjeg stava nego ovo sinoć gde su kao protiv svih, samo protiv njega nisu, a ti svi ostali nikako nisu isti, zna se ko je i šta je najveće zlo, nikad jasnije nije bilo.
Last edited by No al calcio moderno on Thu Mar 27, 2025 2:19 pm, edited 1 time in total.
Druidid wrote:Mene zanima sta je problem sa plenumima, pa se izjednacavaju sa ostalim politicarima govnarima sa repertoara od sinoc jer se zna u kom kontekstu se peva "i ko ne skace..." Bas iz tih plenuma je izaslo vise patriotskih stvari u ova 4 meseca nego iz bilo cega u Srbiji uzadnjih 15 godina, izuzimajuci navijacke grupe i humanitarne organizacije. Videli ste parolu ispred generalstaba pre neki dan, nekako je bukvalno svima promaklo ovo https://trumpbelgrade.com/ osim plenumasima. Sumarski fakultet kad svaki dan odaje postu stradalima, znate li sta ide na celu kolone do Pozeske, ide krst i zastava Hristov nerukotvoreni obraz, ista ona koja visi na severnoj tribini. I da ne nabrajam sad, ima koliko hoceta primera jako ispravnih i zdravih stvari koje su dosle bas iz plenuma.
Ne brate, plenum to su ustase tako je rekao informer i to je istina.
Plenum je strasna rec kojom plasimo narod.
-
A da, taj informer je jedno od najgorih stvari koje je iznedrila ova vlast, nešto što treba zabraniti za sva vremena, a odgovorne ljude u redakciji pohapsiti zbog svih napisanih i izgovorenih laži koje su izrečene od tog smeća.
-
друг члан wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Može neko da mi objasni šta je problem sa Kreni Promeni? Nisam upoznat sa njihovim delovanjem, znam samo da nisu bili u vlasti i da im je onaj glavešina organizovao proteste protiv Rio Tinto. Pa neka me neko uputi ako može, pa da ih i ja pljujem ako treba.
Prvo blizak zutima, posle ga je bio glas da mu sns skupljo potpise za izbore.Organizuju peticijepo raznim pitanjima. To je to u dve recenice.
Pa i SPS je, pa njih i ove druge Vulinove komunjare ne prozivaju.

Svakako pohvale za simpatizere Zvezde. Povelik broj ljudi je pevao za Ćacije, za ovo ostalo nisam naišao na klipove.
-
ElPadrino wrote:Druidid wrote:Mene zanima sta je problem sa plenumima, pa se izjednacavaju sa ostalim politicarima govnarima sa repertoara od sinoc jer se zna u kom kontekstu se peva "i ko ne skace..." Bas iz tih plenuma je izaslo vise patriotskih stvari u ova 4 meseca nego iz bilo cega u Srbiji uzadnjih 15 godina, izuzimajuci navijacke grupe i humanitarne organizacije. Videli ste parolu ispred generalstaba pre neki dan, nekako je bukvalno svima promaklo ovo https://trumpbelgrade.com/ osim plenumasima. Sumarski fakultet kad svaki dan odaje postu stradalima, znate li sta ide na celu kolone do Pozeske, ide krst i zastava Hristov nerukotvoreni obraz, ista ona koja visi na severnoj tribini. I da ne nabrajam sad, ima koliko hoceta primera jako ispravnih i zdravih stvari koje su dosle bas iz plenuma.
Dodaj tu i zvanični poziv da se prisustvuje liturgijama, zvanično odavanje pošte Zoranu Vujoviću itd itd.. Da ne pričamo da samim tim što si protiv nakaradne vlasti da nema većeg patriotizma.
Kalašnjikov brate, jeste to sve biti svoj i sve ostale priče okej, ali kada je trenutak kad bi ti recimo rekao "e dosta je sad neću biti svoj nego sa narodom, sa njima" ?
Jer trenutak je takav da ja ne znam više da li može ikad da se ponovi ovakav poduhvat naroda koji je napravljen, da od uništenih sindikata, obesmišljenih institucija, ugušenih maltene svih grupacija, opet je narod iznjedrio jednu takvu pobunu kojoj zavide širom Evrope (pouzdano) ? Bukvalno je kada, ako ne sada ? Znači zvanično su otjerani svi ljevičari, antifa, svi ovi plaćeni NVO sektor i sva ostala gamad.. Ostao je samo običan narod. Pogledaj samo koliko je zastava Nema predaje i Ikona i sve ti je jasno.
Evo jedna vrhunska slika koja oslikava današnji "Srpski svet". Dobri smo mi kakvi su oni što nas vode.
grupa je uvek bila uz narod, ali narod cesto nije bio uz grupu kada je trebalo. Verujem da dosta ljudi i odavde seta na ulici pa neka se osvrne oko sebe, a to da li je grupa trebala da javno podrzi ili ne podrzi ovo neka vreme pokaze, a pokazace. Da li je grupa pogresila ili ne, videcemo. A jasno je stavljeno do znanja da nismo niciji. Ali evo opet ima jadnika kojima je sve jasno uz reci "nisu prozivali onu osobu". Pa nek dodje on i slicni njemu i nek pitaju ljude sto su usrali sebi zivot, upravo zbog te osobe, sto su bili gde jesu, dok su ovakvi blejali na toplim gajbama i listali instagrame i gledali da podrze srbiju na storiju. Pas koji laje ne ujeda, a takvih je previse. Nego sta ima novo u Bundes ligi, no al calcio? Sta ima novo na tvojoj sceni? Verujem da si daleko upuceniji tu kako se i sta zbiva? De nam malo pricaj.
Ovo je verovatno jedan od najvećih mitova ikad napisan ovde, čuj neko se od cigana usrao u život od kad je ovaj uzjahao.
lobotomija jebote. Dugogodišnje ispiranje mozgova i te kako daje rezultate, poprilično solidan uzorak može i na forumu da se izvuče.
Napisi nam ako ne znas za sramotu uopšte koliko vi to imate robije i prijava u zadnjih 13 god koliko ovi vedre i oblače.

Napisi nam ako ne znas za sramotu uopšte koliko vi to imate robije i prijava u zadnjih 13 god koliko ovi vedre i oblače.
-
Neapoli wrote:Ovo je verovatno jedan od najvećih mitova ikad napisan ovde, čuj neko se od cigana usrao u život od kad je ovaj uzjahao.lobotomija jebote. Dugogodišnje ispiranje mozgova i te kako daje rezultate, poprilično solidan uzorak može i na forumu da se izvuče.
srami se bre budalo jedna, ne znas ni sta pises ni kome, a svi odreda nas etiketirate ko sns. A pljuju nas i etiketiraju najvise oni koji su nebitni, fantomi, nepostoje. Takvima se i obracam, a verovatno si i ti jedan od njih izgleda, a onaj koji zna imalo nesto, ne sere ovuda poput vecine.. Samo ne znam kome je to mozak ispran. Nama koji izadjemo na ulicu za bitne teme, za stvari u koje se vecina srba kune, pa pogledamo oko sebe nigde nikoga, ili vama koji ste godinama branili srbiju na tviterima i komentarima. Strasno mi je zao sto ne kukamo po internetu i sto se ne obracamo za javnost svako malo, i sto se mnoge stvari ne pisu i ne sire. Evo pojedoh se sto nismo kao vecina. Svasta bi imalo da se kaze, ali ako nisu ljudi pre mene, sigurno da necu ni ja. Trazili ste da se tribina oglasi, oglasila se, sad kao i po obicaju nastavite da je pljujete, savrseni ste u tome. Kakav komad budale...
-
Nemam ti kad da pratim toliko bundes ligu i scenu, radi se mnogo.
Treba li ti posao, treba nam radnika, pocetna satnica 14e, subota skraćeno.
Ne zanima me na kojoj ste strani, budite kao grupa na cijoj god hocete, kažem samo da je bezveze da se u isti koš stavljaju ovi i ovi protiv njih, a da se glavni lik iz serije nikad ne pomene.
Ne zanima me na kojoj ste strani, budite kao grupa na cijoj god hocete, kažem samo da je bezveze da se u isti koš stavljaju ovi i ovi protiv njih, a da se glavni lik iz serije nikad ne pomene.
Bolesni^od^ljubavi wrote:Pa i SPS je, pa njih i ove druge Vulinove komunjare ne prozivaju.
Ako tako gledas i zuti su

Choose Life
Bitno da ti znas kome se i na kakav način obracas.
Još jedan u moru komentara ispranog mozga, ispucao 1000 reci rekao jedno veliko ništa. Samo nikako da čujemo ko je to toliko najebao od ruke ove vlasti?
Još jedan u moru komentara ispranog mozga, ispucao 1000 reci rekao jedno veliko ništa. Samo nikako da čujemo ko je to toliko najebao od ruke ove vlasti?
Nemoj tu pricu narod nije stao uz grupu, sta se tripujete, ko da stane za vas? Za vase kombinacije, poslove? Za sta da stane? Sta ocekujete vi od obicnog naroda?
-
No al calcio moderno wrote:Nemam ti kad da pratim toliko bundes ligu i scenu, radi se mnogo.
neka hvala, placa me glavni lik iz serije dovoljno kojeg nikad nismo spomenuli
-
Neapoli wrote:Bitno da ti znas kome se i na kakav način obracas.
hvala bogu pa ste vi na recima najozbiljniji, a sigurno cu ovde s tobom da se prepucavam, sa fantomom, ko je gde i sta.
-
DRINK wrote:Nemoj tu pricu narod nije stao uz grupu, sta se tripujete, ko da stane za vas? Za vase kombinacije, poslove? Za sta da stane? Sta ocekujete vi od obicnog naroda?
Sta ocekujemo? Pa ajde onda ti objasni meni sta taj narod ocekuje od grupe, a maze grupu govnima godinama i godinama u nazad, te smo vucicevi, te batinasi, te placenici te ovi ili oni, i sad sta kao, gde su delije? Gde su vucicevi placenici? Evo sve trcim da zagrlim te ljude sto me svaki dan pljuju. Kada grupa bude odlucila sta ce, kada i kako, tako ce da bude, a ne kada narod misli da treba kojeg skoro pa nikad nisam video na toj ulici kad treba, a po komentarima ih gledam svaki dan.
Pa sta da vam kazu kad ih prozivate, ko to treba da bude na ulici da bi vi podrzali? Je l ti stvarno mislis da medju 800,000 ljudi koliko je bilo u bg-u nema neispravnih, pedera, levicara i ko zna kakve gamadi? Normalno da ima i oni su nebitni, ne vide se, studenti, kroz plenume, koje vi prozivate su ih potisnuli i stavili na minimum bez ikakvih obelezja i nekih javnih obracanja... ZA SADA.
Ova deca nemaju mrlju jednu jedinu a na ulici su svaki dan poslednjih 5 meseci... Ja stvarno ne znam sta vi ocekujete, bore se protiv sistema koji je sve izdao na jedini moguci nacin, ispravno bez mrlje... Da je ikako drugacije odavno bi bili potisnuti, pohapseni i ugaseni...
Da napomenem, ja kao ja vrlo dobro znam gde je sever i kakvi ste spin majstori, ovo ti sada pisem na to kako vas ljudi vide posto ti je pun kurac tih, kako ti kazes ''fantoma'' i komentara. Ne znam kako drugacije da ti objasnim i kako da te pitam da bi razumeo. I treba da vas prozivaju, prozivaju vas sa razlogom.
Ova deca nemaju mrlju jednu jedinu a na ulici su svaki dan poslednjih 5 meseci... Ja stvarno ne znam sta vi ocekujete, bore se protiv sistema koji je sve izdao na jedini moguci nacin, ispravno bez mrlje... Da je ikako drugacije odavno bi bili potisnuti, pohapseni i ugaseni...
Da napomenem, ja kao ja vrlo dobro znam gde je sever i kakvi ste spin majstori, ovo ti sada pisem na to kako vas ljudi vide posto ti je pun kurac tih, kako ti kazes ''fantoma'' i komentara. Ne znam kako drugacije da ti objasnim i kako da te pitam da bi razumeo. I treba da vas prozivaju, prozivaju vas sa razlogom.
-
Kako nisi video narod na ulici, pa svaki dan je na ulici, nedavno pola miliona naroda bilo na ulici?
Opusti se, ne vrišti, pričaj normalno, ne galami!
Opusti se, ne vrišti, pričaj normalno, ne galami!
-
калашњиков wrote:DRINK wrote:Nemoj tu pricu narod nije stao uz grupu, sta se tripujete, ko da stane za vas? Za vase kombinacije, poslove? Za sta da stane? Sta ocekujete vi od obicnog naroda?
Sta ocekujemo? Pa ajde onda ti objasni meni sta taj narod ocekuje od grupe, a maze grupu govnima godinama i godinama u nazad, te smo vucicevi, te batinasi, te placenici te ovi ili oni, i sad sta kao, gde su delije? Gde su vucicevi placenici? Evo sve trcim da zagrlim te ljude sto me svaki dan pljuju. Kada grupa bude odlucila sta ce, kada i kako, tako ce da bude, a ne kada narod misli da treba kojeg skoro pa nikad nisam video na toj ulici kad treba, a po komentarima ih gledam svaki dan.
U burazeru,nemoj da se tripujes da su navijaci neki bitan kurac u narodu. To sto par stotina foteljasa udara komentare po portalima nije odraz naroda. Mislim da prosecnog srbendu zabole kurac da l se neka tribina oglasila ili ne. To da je rat poceo na Maksimiru, da je Sloba pao kada se na stadionu pocelo pevati, to se mi sadasni, bivsi ili navijaci u pokusaju tripujemo. To bi se jednostavno svakako dogodilo. Cinjenica je da sistem decenijama ne valja, samo je sada dostigao mnogo napredniji nivo. Ovi mladi ljudi konacno pokusavaju nesto da promene, bitno je njih podrzati, a ne izlaziti sa time da l si plav, zut, beo ili siv.