Спортске вести и занимљивости
-
Re: Спортске вести и занимљивости
Bio je ranije dokumentarac o fudbalskom životu Vini Džounsa na sport klubu mislim. Priča o njegovoj fudbalskoj karijeri, alkoholizmu, razmišljanju o samoubistvu i na kraju početak glume. Da li neko zna kako se zove i gde ima da se skine?
-
-
Nije to to. Ovde on iz današnje perspektive priča o svemu tome. Ovo je novije, tipa staro 2 godine.
-
Jel gleda neko ove sprdnje od rezultata u košarci?
Belorusija pobedi Tursku, Estonija dobije Nemačku, Britanija Grčku. Hhahahaha pa ove kvalifikacije treba ukinuti, barem u ovakvom sistemu, ovo je teška budalaština.
Belorusija pobedi Tursku, Estonija dobije Nemačku, Britanija Grčku. Hhahahaha pa ove kvalifikacije treba ukinuti, barem u ovakvom sistemu, ovo je teška budalaština.
Ma to je sve zbog tih tzv. "prozora" tj. gle cuda do korporativno-kompanijskih svadja i borbi za njihove dzepove, ko ispasta - pa sirotinja naravno. Zavrcu usi gdje god stignu. Ovi nasi momci su herojski odigrali, s obzirom na sve okolnosti.
Evo, komisija na čijem čelu je generalštab je zadovoljna sudjenjem, nećemo da onaj zli Bjeković dodje, pa da sudije sviraju ovo kao penal protiv najvećeg srpskog kluba. Ovako mora do kraja svake sezone da bude, ne sme niko drugi nikad više da osvoji titulu, jednom su se glodari zajebali 2017 uz pomoć njihovog Grobara Kokeze, neće da prolazi to više. Terzić za predsednika saveza i NeKa PoBeDi BoLJi
-
Sad ce da se javi neko ko ce naci nesto iz prethodnih sezona, kako je Partizan krao, pa ce onda grobari da se sete nekog drugog lopovluka i tako u nedogled. I Partizan i Zvezda treba da prodju kao Rendzers u Skotskoj, i da sidju sa drzavne sise.
Inace, penal cist kao suza... Bas me zanima kako se pravdaju ovi sto nadgledaju var.
Inace, penal cist kao suza... Bas me zanima kako se pravdaju ovi sto nadgledaju var.
Pa ja bih najsrećniji bio da se krene od zone beogradske, da odjebu svi lešinari od kluba koji su se nakotili što po funkcijama, što po tribinama.
Postoji sada VAR, a u ovoj situaciji ni da se pogleda, e to je sramota.
Postoji sada VAR, a u ovoj situaciji ni da se pogleda, e to je sramota.
enbidzi1 wrote:Pa ja bih najsrećniji bio da se krene od zone beogradske
a u stvari ne bi.ti nisi pevao "kurva umire, kurva gasi se", nego si izasao sa tribine revoltiran zbog nesportskog skandiranja najvecem rivalu, evropskom velikanu crvenoj zvezdi.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
enbidzi1 wrote:
Evo, komisija na čijem čelu je generalštab je zadovoljna sudjenjem, nećemo da onaj zli Bjeković dodje, pa da sudije sviraju ovo kao penal protiv najvećeg srpskog kluba. Ovako mora do kraja svake sezone da bude, ne sme niko drugi nikad više da osvoji titulu, jednom su se glodari zajebali 2017 uz pomoć njihovog Grobara Kokeze, neće da prolazi to više. Terzić za predsednika saveza i NeKa PoBeDi BoLJi
Ovde var moze da vidi prvo faul u napadu, pa tek onda penal.
- ultrastito
Nije tacno, on sa dve ruke nezno miluje naseg igraca po trbusnjacima
Tropenalac ili sut sa pola bez golmana.
Tropenalac ili sut sa pola bez golmana.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
У апелационом суду у Новом Саду данас потврђена пресуда, 15 месеци затвора и 10 година ван фудбала.
Пирамида wrote:15 месеци затвора, добро је прошао.Пирамида wrote:
Срђан Обрадовић припада такозваној елит групи судија у избору фудбалског савеза. Пар информација око његовог делегирања. Срки почиње да суди пред сам крај првенства.
23. коло
Раднички Ниш - Вождовац - главни судија (коло пред дерби)
24. коло
Црвена Звезда - Партизан - први додатни судија
После дербија креће његова експанзија, човек коначно почиње да суди у супер лиги ове сезоне.
27. коло
Спартак Ждрепчева крв - Борац - главни судија.
29. коло
Партизан - Радник - главни судија.
30. коло
Напредак - ОФК Бачка - главни судија.
Плеј аут
Спартак Ждрепчева крв - Металац - главни судија.
Плеј оф
Црвена Звезда - Војводина - главни судија.
У 1/4 купа
Војводина - Борац - четврти судија.
Господин је судио и чувену утакмицу измеђи Колубаре и Телеоптика у Лазаревцу где је директно утицао на то да Колубара не уђе у супер лигу. Тада је неколико љубитеља фудбала улетело на терен и покушало да се обрачуна са нашим Сркијем.
Да ли постоји неки правилник око делегирања судија и ко оцењује ове људе ? Судијске грешке су саставни део фудбала, али Срки га претерује.
Офсајд слепче!
Brate ...ko gleda F1 sad neka mi objasni sta ae desava ...kad ce trka ?
ex-Pop Djujic
Jedna od sramotnijih trka što se tiče suđenja. Pratim F1 ceo život, ovako ponašanje sudija kao na pijaci nisam video do sada.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- CamoSurprise
40 najvećih "stručnjaka" 2008.godišta iz Srbije i Republike Srpske, na razvojno-trenažnom centru KSS u Kragujevcu...
https://kss.rs/%d0%bf%d0%be%d1%82%d0%bf ... %ba%d1%80/
Krstić im pokazao neke fore...Kako stolicom direktno u vugla itd...
https://kss.rs/%d0%bf%d0%be%d1%82%d0%bf ... %ba%d1%80/
Krstić im pokazao neke fore...Kako stolicom direktno u vugla itd...
Gilajdza RIP
jel pratio neko "rukomet" koji smo igrali?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- CamoSurprise
Ispratio sam sve tri utakmice. Realni su rezultati, pobeda protiv Ukrajinaca, koje je i bilo realno da dobijemo, a porazi od Hrvata i Francuza, od kojih je i bilo realno da izgubimo.
Puna je reprezentacija nekih novih momaka koje ne znam. Taj Orbović je slabo odigrao, a vidim da komentarišu da se dosta više očekivalo od njega.
Trener stranac, dobili Francusku u kvalifikacijama, pa su možda očekivanja bila nerealnija, ali odavno u rukometu ne predstavljamo neku ozbiljniju silu.
Puna je reprezentacija nekih novih momaka koje ne znam. Taj Orbović je slabo odigrao, a vidim da komentarišu da se dosta više očekivalo od njega.
Trener stranac, dobili Francusku u kvalifikacijama, pa su možda očekivanja bila nerealnija, ali odavno u rukometu ne predstavljamo neku ozbiljniju silu.
Gilajdza RIP
Ja se ne secam jel bio u rukometu selektor stranac u poslednjih 20 god?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ovaj africki kup je nivo sa nasom superligom.
Често одем до на село