Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Вести

Postby Мићара » Fri Dec 07, 2018 2:22 pm

Опасна срања се дешавају у Француској, само што медији извештавају другачију слику од реалности. Тренутно је највеће срање у протеклих пар дана...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Dec 07, 2018 2:34 pm

Мићара wrote:Опасна срања се дешавају у Француској, само што медији извештавају другачију слику од реалности. Тренутно је највеће срање у протеклих пар дана...

Meni je ortak u Tuluzu, kaze mi da Makron ima da padne kolko se kuva, ima neka informacija da ce sada za vikend kada budu veliki protesti mozda pokusati i da ga skinu sa vlasti ali Francuska je preozbiljna zemlja i ako predsednik izvede vojsku i pojacane snage policije i specijalnih jedinica ispasce jos vece sranje i sada je sve u procesu da vaga sta i kako dalje. Povukao je sporan zakon oko goriva ali nanjusili su krv i slabost vlasti i sistema i zahtevi su otisli mnogo dalje. Neka im bude majdan2 jebem im mater 8-)

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Fri Dec 07, 2018 4:36 pm

Sa kojom nenormalnom zavišću gledam šta rade francuzi...ej, nebo i zemlja u odnosu na nas u pogledu standarda i ovakva kuka i motika da se digne. Mi nismo tri dana mogli da istrajemo sa onim mlakim protestima protiv cene goriva.

Swallow

Postby Swallow » Fri Dec 07, 2018 6:55 pm

Pa ipak smo mi Srbi nebeski, najstariji narod, a drugi su klasa ispod indijanci. Mi možemo da gulimo i za 2 glave evra, da vozimo aute 30 godina stare, da idemo na more jednom u 600. godina jer smo tako u situaciji i još puno toga, šta nas brige šta nam fali...

Image To je to.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Fri Dec 07, 2018 7:15 pm

Lepo kaze Miroljub, u Srbiji se zivi lepse sa 200e nego na zapadu sa 2000e. Eto vam razlog, oni se bune mi ne.

@Swallow Sve se nema a puna baterija :lol: Jos ti se neka riba javila na mesindzeru :mrgreen:

Swallow

Postby Swallow » Fri Dec 07, 2018 8:06 pm

Bruno Sulak wrote:Lepo kaze Miroljub, u Srbiji se zivi lepse sa 200e nego na zapadu sa 2000e. Eto vam razlog, oni se bune mi ne.

@Swallow Sve se nema a puna baterija :lol: Jos ti se neka riba javila na mesindzeru :mrgreen:

Kad pomenu gore tu vučićevu jeftinu kučkicu, naleteh sinoć na neko njegovo sektaško predavanje, neverovatno upravo sada snimanje direkt kad su sukobi i demonstracije u Francuskoj, da stvar bude interesantnija naslov glasi neštooo tipaaa... Ako napravimo novi 5. oktobar biće to najkobnija greška u istoriji našeg naroda i uspeo sam da slušam prvi minut gde je odmah minirao bilo kakvo pravljenje demonstracija kako su žuti kuga, kako je to naša NAJVEĆA istorijska greška i više nisam imao stomak da slušam, a kurvetina matora od kako je postao popularna internet zvezda beneton uzrasta je konstantno suptilno provlačio da je vućićev pijun, govoreći kako ova vlast ne dira nikoga, kako imaš slobodu govora itd itd itd, PU majku mu jebem raspalu.

Moram da odražavam bateriju, i bre šta je kurava :mrgreen:

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Fri Dec 07, 2018 8:16 pm

Swallow wrote:Pa ipak smo mi Srbi nebeski, najstariji narod, a drugi su klasa ispod indijanci. Mi možemo da gulimo i za 2 glave evra, da vozimo aute 30 godina stare, da idemo na more jednom u 600. godina jer smo tako u situaciji i još puno toga, šta nas brige šta nam fali...

Image To je to.

Баш би ти франци данас појмили шта је то глобализам и да је Макрон само чиновник глобалиста, да Срби нису протествовали 78 дана директно против силе која тај глобализам испоставља ..то што сад трунемо морално, духовно и економски је само последица тог протеста

Nikodije

Postby Nikodije » Sat Dec 08, 2018 1:07 pm

Ceca peva u Kosovskoj Mitrovici. :mrgreen:

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Sat Dec 08, 2018 1:25 pm

Ko tebe kamenom, ti njega Cecom.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Далтон

Postby Далтон » Sat Dec 08, 2018 1:29 pm

Dobro se zakuvalo kod arapa. Hoćemo Majdan 2 8-)

(Street Force / Curva Orientale)

Nikodije

Postby Nikodije » Sat Dec 08, 2018 2:05 pm

Cudno mi samo da je na protestu oko 35000ljudi. To je realno za Pariz i Franzuce smesna prica. Ako je podatak tacan. Tako prenosi Rojters a i nasa govna od medija.

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Dec 08, 2018 2:21 pm

ima strim na RT, stvarno ne deluje da ih ima puno
https://www.youtube.com/watch?v=Q6UpuouOomU

prcko

Postby prcko » Sat Dec 08, 2018 2:35 pm

Kojih crnih 35.000, na strimovima deluje da ih je jedno 10 puta manje.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Nikodije

Postby Nikodije » Sat Dec 08, 2018 5:17 pm

35000 u citavoj Francuskoj, a 8 000 u Parizu... Slabo je to realno.

njasvi

Postby njasvi » Sat Dec 08, 2018 9:04 pm

realno to je nista, ovako kad slusas medije i gledas slike reklo bi se rat samo sto nije poceo evo je revolucija bla bla bla a ono

Image

nego, evo od veceras protest ove nase nesrecne dosmanlijske opozicije, ovo izgleda poprilicno dobro ako fotka nije neka prevara, kruzi netom

Image
04 X 1945

reziser

Postby reziser » Sat Dec 08, 2018 10:56 pm

10 до 12 'иљада,реалан број,остало су фотке из најбољих углова,надувавања цифре итд.

Swallow

Postby Swallow » Sun Dec 09, 2018 12:43 am

reziser wrote:10 до 12 'иљада,реалан број,остало су фотке из најбољих углова,надувавања цифре итд.

Takva cifra nije za nipodištavanje, pogotovu ako uzmemo u obzir činjenicu u kakvom se stanju danas nalazi naše društvo u kakve letargične parazite smo se pretvorili kao nacija. Veći problem od cifre je svakako pozadina protesta, šteta što iza njih stoje isti oni govnari smrdljivi koji su nas gazili 10 godina i malo im bilo, pa bi sad ponovo da se bavi poštenjem, tako da mislim da ovaj bolesnik uopšte nema potrebu da ovoliko cenzuriše trenutna dešavanja po prestonici, jer na ovome verujem uz njegove manipulatorske manire samo može da valja i da dobije plus kod glupe rulje. A pošto evidentno u našoj zemlji ne može da se iznedri čista patriotska organizacija koje će da pokrene lavinu na ulice i sruši ovog pičkoustog musolinija, onda mu želim da nastavi da vlada i da nas on satre do kraja, samo da ne dozvolimo sebi dodatno poniženje, da vratimo na vlast one koji su nam kožu odrali, tako da nek se jebu i jedni i drugi i treći i deseti, ovde promena neće biti nikada, i da...da ne zaboravim nabijem na kurac i Dragaša i celu onu govoričku ekipicu što se šatro furaju da nešto urade, ustvari obični svirači kurcu željni pažnje i medijske govorancije, nek nastave komotno da natapaju teren, na trenutke sam se prevario i poverovao u ideju i priču, onda sam samom sebi lupio šamar, pogledao se u ogledalo i iskreno se nasmejao samom sebi, a onda mi je usledio poziv gde mi je rečeno da ću dobiti otkaz za 15 dana jer nisam član sns-a.

https://www.youtube.com/watch?v=kTIq2mZy56M

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sun Dec 09, 2018 2:17 am

Гледам сад по твитеру срећна и охрабрена просвећена елита овог друштва, вратили се у године отпорашења, оживеле успомене из младости, заказали следеће суботе нову шетњу. Било би лепо да Миша Вацић изведе своју преторијанску гарду, па да се направи неки контра-митинг. :geek:

Nikodije

Postby Nikodije » Sun Dec 09, 2018 7:39 am

Desnica kod nas nije u modi. Nema sanse i da se pojavi neka nacionalna prica da skupi ozbiljan broj ljudi. Kod nas su gradjanske opcije, levicarske, komunisticke, pederske i slicne, takva ekipa je vecina na ovakvim protestima. Pa njima je vucic nacionalista?! Nema gde da stane posten Srbin i pusti svoj glas protiv svega ovoga sto se desava. Ne mogu sa opozicijom koja je sve samo ne srpska, a ne mogu da branim olos sa vlasti. Pa gde da idem? A lazne nacionaliste koje placa vucic bi prve odvalio od batina. Mislim da se vecina sa ovog foruma oseca kao i ja. I onda ostanem kuci i prdim protiv vlasti i opozicije jer sam nemocan.

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Dec 09, 2018 11:21 am

Sadašnja "opozicija" i većina ljudina oko njih je skup iskompleksiranih debila koji tripuju da su kulturna i intelektualna elita, tripuju taj neki stari beograđanin/novosađanin/bilokojigraduSrbiji-anin lifestyle, tripuju neki stav da su samim njihovim postojanjem na ovoj planeti zadužili istoriju čovečanstva. Njihovi protesti su lgbt-pet-žene u crnom-majke Srebrenice-vegan-feminist-i ko zna koji kurac još friendly. Klika koja sačinjava sadašnju "opoziciju" je skup likova koji su svi do jednog trebali da ove proteste gledaju iza rešetaka, izuzev Boška koji još nije dobio priliku da se pokaže dobrim ili lošim. To su ljudi koji su za vreme svog delanja zavili u crno Srbiju, ništa manje kao banda pre i posle njih, tj. sadašnja...da ne licitiram sa imenima, ali evo vam samo jedno, Dušan Petrović iz Džiletove rodne grude.

Meni se iskreno sere od celog tog hajpovanja, od bilo koje osobe koja definiše bilo kakvu elitu. Svu sreću im želim na izborima, ali ovi neće prebaciti 15%. Sa ovakvom "opozicijom", najveći među nama će vladati sve dok S(n)S ne implodira, dok se unutar njih ne desi ozbiljan raskol, kao što je to bilo sa DS ranije, sa razlikom što će ovi kad se budu raspali napolju izbiti nuklearni rat.

Al ajd...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Return to “Само опуштено”