Izbori decembar 2023

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
хајка

Re: Izbori decembar 2023

Postby хајка » Tue Mar 18, 2025 4:23 pm

Meni je najjace kod ovih sto svaki dan probiju neko dno, taman mislis da ne moze dublje kad ono...

- Zvala posecuje makedonce sa teskim povredama opekotinama i dovlaci 50 kamera sa njim

- Caci ostavili deponiju iza sebe, gde su bacili i hranu i srpske zastave ostavili na zemlji i u djubretu... (ispravna nacionalna prica sto bi rekao brar kockalone)

- Glavni Caci glumi teske povrede u hitnoj pomoci, njihovi mediji pricaju kako je u teskom stanju iako mu nije nista niti ga je iko pipnuo.

- informer slavi upotrebu zabranjenog americkog oruzija nad civilima koji su drzali 15 minuta tisine.

Sta je sledece?

ineks

Postby ineks » Tue Mar 18, 2025 7:15 pm

хајка wrote:Sta je sledece?

https://www.youtube.com/shorts/0nknFvXSYpo

p.s.
Koliko su kinezi izvezli zlata do sad', je l' zna to neko? Kaze mi cale malopre 5 % dobijamo mi, u kom ja to paralelnom univerzumu zivim onda..
Zlatu je inace jos vise skocila cena i to od kad' je Tramp izabran k'o predsednik, i predvidja mu se jos veca vrednost, naleteo sam na tu vest. Sramota. :geek:
dame biraju, kurve se drogiraju

rodney

Postby rodney » Tue Mar 18, 2025 8:25 pm

хајка wrote:Meni je najjace kod ovih sto svaki dan probiju neko dno, taman mislis da ne moze dublje kad ono...

- Zvala posecuje makedonce sa teskim povredama opekotinama i dovlaci 50 kamera sa njim

- Caci ostavili deponiju iza sebe, gde su bacili i hranu i srpske zastave ostavili na zemlji i u djubretu... (ispravna nacionalna prica sto bi rekao brar kockalone)

- Glavni Caci glumi teske povrede u hitnoj pomoci, njihovi mediji pricaju kako je u teskom stanju iako mu nije nista niti ga je iko pipnuo.

- informer slavi upotrebu zabranjenog americkog oruzija nad civilima koji su drzali 15 minuta tisine.

Sta je sledece?

Za mene je dno probijeno onog dana kad su dovodili ljude da nasmejani aplaudiraju direktoru fabrike u kojoj je poginuo covek, dok otac poginulog tu pored place. Ovo posle toga samo nagomilava bes.

Administracija:
Niko vam ne brani da pišete šta hoćete o politici, ali prozivanja bilo koje navijačke grupe nije dozvoljeno. U tih 15-ak obrisanih poruka u međusobnim prozivanjima su učestovali navijači tri kluba, tako da nema govora ni o nekoj pristranosti.

Драгољупче

Postby Драгољупче » Tue Mar 18, 2025 9:39 pm

Au sine ubi vise sa ciganima. Onaj koji oseca ovaj trulez od sistema na svojim ledjima on ce se pojaviti gde treba. Oni koji ne razumeju zbog cega treba da budu tu ne treba ni da dolaze. Meni nije jasno kako smo i do sada ovo gledali i trpeli, a to je samo sto nije bilo jedinstva u narodu. To je zato sto su ovi drugi podjednako losi, ako ne i gori.Ja otkako pamtim sistem u ovoj drzavi je nakaradan. Da neki kursadzija, prasinar ima vecu platu od fakultetski obrazovanog coveka, da ti za neke osnovne stvari treba veza, da na vodecim mestima sede nestrucni i neobrazovani stranacki dupelisci, da ti za neki papir iz neke institucije treba godisnji odmor, da te sistem sam po sebi tera na korumptivne radnje, da radnici gotovo pa i nemaju prava, da stranci budu u povlascenom polozaju od nas.... Kad ustane kuka i motika, a svakim postupkom ove garniture smo blizi tome, bilo koja grupa je kap u moru.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Mar 19, 2025 2:47 pm

Razriješeni policijski službenici

Ministar unutrašnjih poslova Panče Toškovski donio je rješenja o razrješenju policijskih službenika poslije nesreće u Kočanima, javila je televizija Kanal 5.

Među njima su:

Načelnik sektora unutrašnjih poslova, Štip

Pomoćnik načelnika Uprave unutrašnjih poslova, Štip

Načelnik Policijske uprave Štip

Načelnik Odjeljenja kriminalističke policije, Štip

Načelnik odjeljenja unutrašnjih poslova Kočani

Komandir Glavne policijske stanice Kočani

Šef Ministarstva inostranih poslova za krivična pitanja, Kočani

Mickoski je najavio da će svi biti istraženi i da će svako ko je kriv za požar odgovarati.

– Istraži organi će proveriti svu dokumentaciju u Opštini Kočane i niko neće biti zaštićen i odgovaraće svako ko ima bilo kakvu vezu sa ovim događajem – rekao je Mickoski.

Što se gradonačelnika Kočana tiče, koji je podnio juče neopozivu ostavku, Mickoski je rekao da će se o njegovoj odgovornosti izjasniti Tužilaštvo, bez obzira na to što pripada stranci VMRO-DPMNE.

– Nikoga ne štitimo čak i da je to moja rođena sestra ili brat, odgovarali bi ako bi imali bilo kakvu krivicu – rekao je Mickoski nakon obilaska povrijeđenih koji su hospitalizovani u bolnici 8. septembar u Skoplju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije potvrdilo da su predstavnici nadležnih institucija danas ušli u zgradu Opštine Kočani radi prikupljanja potrebne dokumentacije u vezi sa nadležnostima opštinske uprave u vezi sa dozvolama i radom diskoteke “Puls”.

Pet od 14 osumnjičenih za požar u diskoteci Puls u Kočanima smješteno je u KPZ-u Skoplje, poznatijem kao zatvor Šutka.

Direktor zatvora Boban Utkovski potvrdio je u telefonskoj izjavi za skopski portal Kurir da su osumnjičeni sinoć dovedeni u zatvor.

– Sinoć je privedeno pet osoba, obavljeni su ljekarski pregledi, ispoštovane sve procedure prilikom prijema – kratko je rekao Utkovski.

Jesmo li mi Srbi proklet narod ili šta nije uredu sa nama, kada su jedni Makedonci pokazali državnički nivo par stepenica iznad nas. Sramota me je kad moram citirati kako se Makedonci državnički ponašaju, a maltene mi smo im i dali tu državu..

rodney

Postby rodney » Thu Mar 20, 2025 12:02 pm

ElPadrino wrote:
Razriješeni policijski službenici

Ministar unutrašnjih poslova Panče Toškovski donio je rješenja o razrješenju policijskih službenika poslije nesreće u Kočanima, javila je televizija Kanal 5.

Među njima su:

Načelnik sektora unutrašnjih poslova, Štip

Pomoćnik načelnika Uprave unutrašnjih poslova, Štip

Načelnik Policijske uprave Štip

Načelnik Odjeljenja kriminalističke policije, Štip

Načelnik odjeljenja unutrašnjih poslova Kočani

Komandir Glavne policijske stanice Kočani

Šef Ministarstva inostranih poslova za krivična pitanja, Kočani

Mickoski je najavio da će svi biti istraženi i da će svako ko je kriv za požar odgovarati.

– Istraži organi će proveriti svu dokumentaciju u Opštini Kočane i niko neće biti zaštićen i odgovaraće svako ko ima bilo kakvu vezu sa ovim događajem – rekao je Mickoski.

Što se gradonačelnika Kočana tiče, koji je podnio juče neopozivu ostavku, Mickoski je rekao da će se o njegovoj odgovornosti izjasniti Tužilaštvo, bez obzira na to što pripada stranci VMRO-DPMNE.

– Nikoga ne štitimo čak i da je to moja rođena sestra ili brat, odgovarali bi ako bi imali bilo kakvu krivicu – rekao je Mickoski nakon obilaska povrijeđenih koji su hospitalizovani u bolnici 8. septembar u Skoplju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije potvrdilo da su predstavnici nadležnih institucija danas ušli u zgradu Opštine Kočani radi prikupljanja potrebne dokumentacije u vezi sa nadležnostima opštinske uprave u vezi sa dozvolama i radom diskoteke “Puls”.

Pet od 14 osumnjičenih za požar u diskoteci Puls u Kočanima smješteno je u KPZ-u Skoplje, poznatijem kao zatvor Šutka.

Direktor zatvora Boban Utkovski potvrdio je u telefonskoj izjavi za skopski portal Kurir da su osumnjičeni sinoć dovedeni u zatvor.

– Sinoć je privedeno pet osoba, obavljeni su ljekarski pregledi, ispoštovane sve procedure prilikom prijema – kratko je rekao Utkovski.

Jesmo li mi Srbi proklet narod ili šta nije uredu sa nama, kada su jedni Makedonci pokazali državnički nivo par stepenica iznad nas. Sramota me je kad moram citirati kako se Makedonci državnički ponašaju, a maltene mi smo im i dali tu državu..

Postali smo apaticni, odustali smo od svakog vida borbe i izrazavanja stava. Za to su, po meni, zajedno krivi zuti i sns, jedni su sjebali drzavu kombinacijama, nepotizmom i lopovlukom dok su drugi usavrsili takav sistem i preuzimanjem medija bukvalno nastavili sve isto, cak i gore, sto su i oni radili samo uz jeftinu pricu o nacionalizmu, lazni patriotizam i majmunsko busanje u grudi bez ikakvog pokrica.

Uzrok ovog trinaestogodisnjeg sna trazim u sebi i svojoj generaciji (recimo nek to bude od '85- '97 godiste) i krivim nas za to sto smo svi potpali pod uticaj Balkan infa koji je u nedostatku objektivnih medija ( pink,happy,informer i n1, novas) isplivao na povrsinu kao nesto sto na realan i objektivan nacin govori o situaciji u Srbiji. Zapravo glavni tvorac narativa "svi su isti"; "nema ko drugi" i ono za mene najpogubnije sto je za razliku ova dva nabrojana opstalo i dan danas je "nisam za Vucica, ali...". Upravo zato imamo situaciju da ti na ulici retko kad naidjes na coveka koji otvoreno podrzava ovu vlast, ali svako na to ima da ti kaze neko "ali".

Tek sad nakon pobune ovih klinaca, za koje sam mislio da su mnogo gori od nas, da nista ne kapiraju i da ih nista ne interesuje se kristalisu neke stvari. Pa tako svi ti neki koji su pricali "svi su isti" ili "nema ko drugi" jasno odaju stranu ili su navodno apoliticni/neutralni, pa onda op slika iz cacilenda.

Izgleda da ce bas ti klinci koje sam u startu otpisao (a verujem i vecina pomenute generacije, cak i starijih) biti generator nekih promena, a na nama je da se ne uspavamo ili da ne postanemo zajedljivi matorci koji usled sopstvenih nezadovoljstava i neuspeha u zivotu vole da vide nekog lika na tv-u kako se bahato i arogantno ponasa, i pokazuje "da mu se moze", a sve to zato sto kao i taj kompleksas zvalavi nikad nisu bili voljeni.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Thu Mar 20, 2025 4:42 pm

Svaki novi snimak pokaže da su svi kriminalci uz vlast i da policija ne služi ničemu, ne sme im ništa i tu je jedino da štiti vlast i kriminalce.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Mar 21, 2025 9:12 am

Ne bih se složio da smo apatični, prije bih rekao da smo previše samokritični.
Ako smo prvi narod u Evropi, ej pričamo o narodu od 5-6 miliona ljudi u svojoj državi, koji se pobunio protiv korona fašizma i terora, onda svakako ne možemo reći da smo takvi.
Ako smo jedni od rijetkih naroda koji je imao u više navrata proteste i prekide parade "ponosa" za razliku od recimo eto komšija Kroasana koji su imali par bačenih kamenica i to je to, da ne idemo dalje.

A pogledaj druge narode eto recimo Engleze.. Pa njima je tipoa u zadnjih pola godine - godinu bilo jedno 5 slučajeva gdje je nekakav sasvim slučajni migrant izbo, propucao i slično 10+ tih Engleza.. I ko je kriv za to ? Pa logično vlada i vlast koja ih dovodi i koja im dopušta dolazak u zemlju.. I kakve oni imaju proteste ? Imaju proteste gdje idu Arapi a ispred njih murija što tuče te građane koji su se okupili par puta i tu je kraj. Pa kod nas tako nešto da se desi vjerujem da bi momentalno odvelo u građanski rat, da bi sve kiptilo od bijesa.
Pogledaj jedne Švabe, kod njih je to isto redovna pojava.. da ne pričamo o silovanjima i svemu ostalom. Pa opet ćute. Da ne idemo dalje u širinu.

Meni je veći problem ovo:

Da smo mi recimo 1903. imali apsolutno identičnu situaciju (doduše ovde su žandari počeli pucati, a vojska stala uz narod). To je meni više kritično i po tome vidimo da nismo sazreli kao narod.. Što od 1903 pa do 2025 mi opet dobijemo nekog diktatora koji je bolestan za foteljom, koji je spreman majku rođenu prodati fotelju i pobiti čitav narod ako je potrebno. Kako se toga nismo uspjeli riješiti, meni je to veći problem od te naše apatičnosti.

друг члан

Postby друг члан » Tue Mar 25, 2025 7:49 pm

Sutanovac ambasador u americi. Samo da se zuti ne vrate, bice dobro. Ova treca postava ( bivsi predsednik stranke) moze
Choose Life

lukabrasi

Postby lukabrasi » Wed Mar 26, 2025 11:08 pm

Arena veceras...auuu...izgleda da je i kop ucestvovao.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Thu Mar 27, 2025 12:10 am

Ucestvovao je kop i nedavno, kada su opominjali...slucajno vise da se nekom nije dogodilo...
Ovo mi je sad u rangu Milice zavetnice, da krene i ona da pumpa.

1937

Postby 1937 » Thu Mar 27, 2025 8:15 am

ko ne skace kreni promeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolje da ste ostali pri onom vasem cuvenom cutanju...
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Thu Mar 27, 2025 9:01 am

U ovakvom momentu prozivati plenum, tačnije indirektno te studente koji jedino i valjaju, stavljajući ih u koš sa strankama da bi kao ispali neutralni, samo svoji il šta već, pa čak i kreni promeni koji nisu ni bili vlast nikad, nemam reči koliko jadno i pokvareno

друг члан

Postby друг члан » Thu Mar 27, 2025 9:54 am

1937 wrote:ko ne skace kreni promeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolje da ste ostali pri onom vasem cuvenom cutanju...

Jesi ti istok ili sever?
Ovaj posle tebe, nemoj u kreni promeni da se dira :mrgreen:
Choose Life

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Thu Mar 27, 2025 9:58 am

Kreni promeni nek ga puši, al nek ga za promenu prvo puše odgovorniji za ovo stanje od njih

ElPadrino

Postby ElPadrino » Thu Mar 27, 2025 9:58 am

Teška priča, teška priča.. Ne znam da l više sami sebe razumiju.
Da nije bilo plenuma, bilo bi negdje i okej.. Ovako je to sve dosta jadno ispalo.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Mar 27, 2025 10:06 am

Može neko da mi objasni šta je problem sa Kreni Promeni? Nisam upoznat sa njihovim delovanjem, znam samo da nisu bili u vlasti i da im je onaj glavešina organizovao proteste protiv Rio Tinto. Pa neka me neko uputi ako može, pa da ih i ja pljujem ako treba. :mrgreen:

калашњиков

Postby калашњиков » Thu Mar 27, 2025 11:51 am

Eno ih cigani cute, ne smeju da se oglase ne da vodja, eno ih prozivaju sve bolje da nisu nikog, eno nisu prozivali ove ili onog, nisu smeli, a sto prozivate ove, sve bi bilo u redu da nsite njih, a sto ovo, a kako ono, a tamo, a vamo.... Prozivao, ne peozivao tebe ce etiketirati kao sluge rezima, bila ova vlast ili neka sledeca, tako ce da bude, a ustvari neka se napuse kurca i ova vlast, i prosla, i pretprosla, ali i sledeca koja ce da dodje. Prvo kaoo prvo glupo je kao pojedinac neki da perozivas toliku grupu, ko si bre ti kao prvo? A drugo, dodju neki ljudi ovde sa drugih tribina, grupa nesto te prozivaju a zmure kada treba da pogledaju oko sebe i zacepe usi. Tada niti vide niti cuju ljude oko sebe. Nastavite s prozivanjem posto je ocigledno vecini to kao terapija, makar jednom dnevno da isprozivaju grupu. Najdebilnije razmisljanje ikada, ili si s nama ili si protiv nas...

Druidid

Postby Druidid » Thu Mar 27, 2025 12:19 pm

Mene zanima sta je problem sa plenumima, pa se izjednacavaju sa ostalim politicarima govnarima sa repertoara od sinoc jer se zna u kom kontekstu se peva "i ko ne skace..." Bas iz tih plenuma je izaslo vise patriotskih stvari u ova 4 meseca nego iz bilo cega u Srbiji uzadnjih 15 godina, izuzimajuci navijacke grupe i humanitarne organizacije. Videli ste parolu ispred generalstaba pre neki dan, nekako je bukvalno svima promaklo ovo https://trumpbelgrade.com/ osim plenumasima. Sumarski fakultet kad svaki dan odaje postu stradalima, znate li sta ide na celu kolone do Pozeske, ide krst i zastava Hristov nerukotvoreni obraz, ista ona koja visi na severnoj tribini. I da ne nabrajam sad, ima koliko hoceta primera jako ispravnih i zdravih stvari koje su dosle bas iz plenuma.

друг члан

Postby друг члан » Thu Mar 27, 2025 12:21 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:Može neko da mi objasni šta je problem sa Kreni Promeni? Nisam upoznat sa njihovim delovanjem, znam samo da nisu bili u vlasti i da im je onaj glavešina organizovao proteste protiv Rio Tinto. Pa neka me neko uputi ako može, pa da ih i ja pljujem ako treba. :mrgreen:

Prvo blizak zutima, posle ga je bio glas da mu sns skupljo potpise za izbore.Organizuju peticije :mrgreen: po raznim pitanjima. To je to u dve recenice.
Choose Life

Return to “Само опуштено”