I ja bih malo u OFF jer pivo pijem svaki dan pa mi malo smor na tu temu...

Slušam vesti ovih dana, čujem neki lik se otrovao rakijom, jedva preživeo, znači Zozovača stajl je opet u kući, al' ono, nisam skontao o kojoj se tačno rakiji radi dok juče nisam ppročito vest, što se kaže "sa razumevanjem", i skontao da se pominje plastika od pola litre stanovitog subotičkog proizvođača. Tu me spičila takva fleščina da me evo i sad drži, ma nije mi dobro uopšte. Pa jebote ja sam to jeftino zlo 2006. i 2007. cirkao na dnevnoj razini, mada sam ja više preferirao lozu, ali to je isti kurac, jer metil-alkohol ne bira, a da ne pričamo o glavoboljama koje sam imao i sranja koja sam pravio, zaista jadni ti ljudi oko mene kad stučem polutku litre za sat vremena, znači pravi onaj otrov, nema zajebancije, ali kad se nema para daj šta daš, navodno bolje to nego gudra, gistro-šatro, a to još bila neka ultra smešna cena, tipa 150 dinara, taman do prve TRAFIKE i milina. Doduše, neke od najboljih i najluđih zezanja sam imao upravo na dotičnoj lozi, ali tad još nisam radio te sam se bahanalisao po forumima i maltretirao neku decu, dušu sam im vadio šta sam im radio, i sad trpe posledice, bez zajebancije. Inače, posle takve jedne alkoholno-spiritualne seanse sam zaglavio čak i u Lazi, dakle nije šala, sranje nije bilo nimalo slatko. Uostalom samo kad se setim kako smo moj pobratim Kolibri iz Kragujevca i ja, u vidno alkoholisanom stanju, svirali u plastiku kod mene na gajbi pa mi nije dobro. Sreća pa je to bilo 2007. inače da se tim tempom nastavilo ja sad ovo provereno ne bi pisao. Zapravo, kad malo bolje razmislim, najveći uspeh u Srbiji danas nije bataljivanje gudre kao što se pogrešno misli, već alkohola, jer 90% mojih muških predaka i rodbine su bili notorni alkoholičari, a neki su bogme i dalje u priči, i to se tačno genima prenosi, sa kolena na koleno, i vala red je bio da se prestane sa tom pogubnom tradicijom, nadam se samo da neću pokleknuti i izdati along the way. Inače, ovu lozu sam krstio RAKILLA, skroz opravdano, zar ne? ZAR NE?

Ovo neće na dobro da izađe...