ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Re: ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
Може ли одбрана Словачке да буде гора?? 

imal neki strim za Rusija Engleska?
Hvala tebra
Велики су паћеници енглези. А, чујем да су их Руси урнисали и ван стадион да видимо сада у мраку ко побеђује.
Браћа рокају, мећу курац не ваде 

Како су ми огавни ови Енглези, није ми јасно како може неко да навија за њих.
Juče u Pinnbetu u NS piće na račun kuće za svaki gol koji Albanija primi, nadam se da danas nastavljaju u istom ritmu kad su Hrvati u pitanju, a mogli bi i za Turke 

Drago mi je sto su Rusi dali gol,ali kad ih pogleda covek ovako kako izgledaju...nisu daleko od nasih 

- Занемарујем тактику
sorab wrote:Како су ми огавни ови Енглези, није ми јасно како може неко да навија за њих.
Колевка фудбала, земља у којој је фудбал култура, ја мислим да је довољно.
Јуче Албанија-Швајцарска занимљива утакмица. Албанци изгорели у жељи, вероватно зато што им је деби на великим такмичењима. Ушли нервозно у меч, формација им се распала у првом делу првог полувремена, трчали као муве без главе, што је отварало доста простора Швајцарцима. После се дисциплиновали, и поред црвеног картона солидно одиграли утакмицу. Швајцарци играли солидно у офанзивном делу, али одбрана катастрофа, Ђуру је на целој утакмици имао једну добру интервенцију. Џемаили показао класу, а Емболо показао велики таленат, има фудбал у глави, добро се креће, размишља, технички добар, биће одличан играч. Све у свему Швајцарска била боља за тај један гол.
Велс-Словачка, обе репрезентације нису показале ништа специјално. Најјачи утисак са ове утакмице је Ремзи, човек није показао апсолутно ништа. Словачки голман примио смешан гол из слободњака.
Енглеска-Русија, играч утакмице Хоџсон, поред онакве клупе он изврши само 2 измене. Енглези били мало бољи, стварали шансе, али дали гол из слободњака после непостојећег фаула. Већ око 60. минута је по мени Баркли треба о да замени Лалану који се није видео у другом полувремену. Стерлинг је енигма, човек агилан, брз, технички добар, али кад дође у завршницу не направи ништа. Руни још једном демонстрирао класу, човек може да игра све, вероватно би могао и да брани ако би га пијани Хоџсон ставио на гол. Кејн издржао доста дуела, био солидан, али да би био кориснији мора да прима лопту много ближе противниковом голу, као у Тотенхему, а Енглези су стајали доста дубоко, можда да би извукли Русе напред, да отворе простор за брзе играче. Русима свака част, играли дисциплиновано, борили се и на крају се исплатило. Криво ми због Акинфеева, одлично бранио, али киксирао код гола.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
јел игра неко фантази? јел трансфери могу да се одиграју сваки дан или само на крају неке фазе првенства?
Ултрас wrote:јел игра неко фантази? јел трансфери могу да се одиграју сваки дан или само на крају неке фазе првенства?
Na kraju kompletnog kola
- dennycrane
Ajmo zemljotres!
kovinjalo dominira...
-
Re: RE: Re: ЕП ФРАНЦУСКА 1998 (мијат не погађа пречку)
prisutan wrote:kovinjalo dominira...
Јебо га Чорлука
formacija 4-5-2
Како гледати овакве утакмице? За кога навијати, ако ни за кога, како се може гледати било који спорт а не определити се за неки тим....??? Никада ми неће бити јасно...
Sto kaze pujo stoka navijam za teroristicki napad 

Poljaci u polufinalu. To je moj pik za iznenadjenje na ovom prvenstvu.
Kroasani imaju jako ozbiljan vezni red, jebo ih gajtan.
Kroasani imaju jako ozbiljan vezni red, jebo ih gajtan.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Poljacima fali jedan top igrac u vezi uz ovog Krihovjaka da poveze sve ovo i da naprave haos.Ovako su dosadili u sedamnestom minutu sa centarsutevima.
Latini trebali da oseru Turke sa par komada razlike,al ih nije htelo.
Latini trebali da oseru Turke sa par komada razlike,al ih nije htelo.