Izbori decembar 2023

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
lukabrasi

Re: Izbori decembar 2023

Postby lukabrasi » Sat Mar 15, 2025 11:07 pm

Iskusno usmeren i ugusen protest...nikada vise ovolika masa nece doci...

хајка

Postby хајка » Sun Mar 16, 2025 1:57 am

lukabrasi wrote:Iskusno usmeren i ugusen protest...nikada vise ovolika masa nece doci...

Ne znam sto su ljudi nezadovljni jer se krv nije prolila. Ovo u Beogradu je bila cista pobeda srpstva i Pravoslavlja.

Zvala je iskoristio CIA americko zabranjeno oruzije nad svojim narodom. To samo govori o kakvom bolesniku je rec i koliko su bolesni ljudi koji ga podrzavaju.

Njegov pad je poceo i neminovan je.

lukabrasi

Postby lukabrasi » Sun Mar 16, 2025 9:16 am

Hvala Bogu da nije pala krv, ali ja sam razumeo studente da ce nakon okupljanja nastaviti blokadu, doslo jenmnogo naroda i traktora, a oni "ajmo svi kuci".
Pa neki ljudi su duze putovali nego sto je protest trajao...

MARKER

Postby MARKER » Sun Mar 16, 2025 9:25 am

Iz mog ugla, najbolja stvar je sto nije pala nijedna glava, sporadicnih incidenata ce uvek biti na tolikim skupovima. Policija nije kretala u fizicki juris na masu, za razliku od nekih ranijih perioda, sto je znacajan doprinos da situacija ne eskalira toliko da bi doslo do zrtava. Ono zvucno sranje bi se moralo zasebno istraziti. Potrebno je odrzavati ovu atmosferu do sledećih izbora, a možda je i najvaznije to da se oformi neka grupacija, koja ce biti alternativa kako trenutnoj vlasti, tako i trenutnoj opoziciji na glasackim listicima. Jer, jebo ti da srusis vucica, koji definitivno treba da ide, ako posle njega zajase neko iz aktuelne opozicije. Ogromna energija je ulozena da bi aktuelna vlast pala, sto je za svaku pohvalu i impresivno samo po sebi, ali bi se definitivno trebalo podednako (ako ne i vise) pozabaviti i time ko ce ga zameniti, jer mislim da nam definitivno ne treba repriza razvoja dogadjaja od pre 25 godina.

Caci trebaju ostati kao zivi spomenik vecne sramote i odbacenosti od (makar onog normalnog dela) drustva, a mogu posluziti i kao objekat proucavanja osobama iz sfera psihijatrije, psihologije i sl. To bi im bila veca kazna od smrti.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sun Mar 16, 2025 2:01 pm

Ah da, policiji želim isto. Ona slika gde policajac stoji pored batinaša s čekićem je pokazatelj da su bezvredni bednici koji štite režim i služe da se ne ometa rad kriminalnih organizacija.

ineks

Postby ineks » Sun Mar 16, 2025 4:23 pm

Image
Jbg. sendvic je sendvic.
dame biraju, kurve se drogiraju

Драгољупче

Postby Драгољупче » Sun Mar 16, 2025 8:27 pm

lukabrasi wrote:Iskusno usmeren i ugusen protest...nikada vise ovolika masa nece doci...

Cemu taj pesimizam? :mrgreen: Sta mislis koliko je ljudi tipovalo da krene vozom ili autobusom. Sledeci put niko nista nece prepustiti slucaju. Hvala Bogu, Zvala svakim svojim obracanjem i postupkom izaziva sve veci gnev u narodu. Studenti su ovo jako dobro prozreli, svaki nered, svaka upad u institucije bi samo njemu i ovoj smrdljivoj opoziciji isao u korist. Zato je i najavljivao danima nerede. Ono sto je bitno, je da se do sledecih izbora pojave mozda ti studenti okupljeni sa nekim iskusnijim(recimo profesorima) na izborima i tu je konacno kraj ovoj mafijasko korumptivno bahatoj vlasti. Godine su trebale da se stvori ovaj nakaradni sistem, ne moze to za par meseci da se srusi. Studenti pesaci naklon do poda, energija, vera...Svaka cast. Nase je samo da budemo uz njih do kraja. Najbolje tek sledi.

друг члан

Postby друг члан » Sun Mar 16, 2025 11:00 pm

Po mom nekom sudu, ovi protesti su u isto vreme i uspesni i neuspesni. Uspesni sa strane da ova masa ljudi nikad u slicoj situaciji nije skupljena, neuspesni sto mislim da se nista epohalno nije desilo da govnar ode i da ce protesti slabiti vremenom. Sa stanovista vlasti, zasto bi se oni iscimali da odu? Mada i nije zahtev da odu. Sto rece jedan drugar, sta jedan dan ce da se probudi korumpirani pandur, sudija, lekar, carinik i reci ce od danas radim posteno, po zakonu, studenti su besni. Slabo verovatno. Niti ce vojska i policija stati na stranu naroda bez da skontaju da je s druge strane tvrdo. Ako se budu cekali izbori rasplinuce se skroz, a da su sutra izbori svi govnari su se vec izvrteli i nema tu postenog coveka u politici. Najbolja stvar koju protesti mogu dati je da iskoce neki novi ljudi, posteni, strucnu, skolovani i neokaljani. Bez toga mislim, slaba vajda
Choose Life

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Mar 17, 2025 8:30 am

Ja baš mislim suprotno.. Protesti koji na čelu imaju ikone, koji imaju masu nacionalnih zastava, ali prije svega ikona.. Studenti koji dolaze u Beograd na čelu sa ikonom Svetog Save i Patrijarha Pavla, mislim da uz takve "parole" i ona sila odozgo će pomoći tom narodu. Tako da bih ovo sad već nazvao kao neka vrsta srpskih litija.

A poenta priče je, a to se vidi iz svih njihovih poteza, da su oni na vlasti u fazi truleža i raspada.. Zamisli, sve su pokušali i sve im ose obilo o glavu. Samo stvaraju kontra efekte i auto golove. Izvedeš nešto najbolje šta imaš i to ti je onaj ćaci kamp. Ono dno dna i talog ljudski. Pogledaj samo one snimke od Šarovića sa protesta u Jagodini i Sremskoj Mitrovici.. Da li ti ono izgleda kao neka pobjednička stranka ili ponosni pobjednički narod ? Ono sve izgleda kao da je kraj blizu.

I ovaj jadni teroristički napad na svoj narod izgleda kao da je kraj iza ćoška tj. "noć je najmračnija prije zore".

Mislim da je kraj ovog režima, koji će uništiti sam sebe, vrlo blizu, samo je pitanje da li će narod još malo istrajati.

A to da li će se korumpirani ovaj ili onaj probuditi pa početi raditi drugačije, neće još dugo dugo.. Mi smo korumpiran narod. Pa evo kolega pertla sa foruma je iz fazona "Što bi se cimao za papir kad mu može tetka to sredit". To je jednostavno duboko usađeno u naš mentalitet i mi izgleda ne znamo za drugačije. Koga znaš, koga imaš tamo, aj mi završi, mig, bombonjera i viski u kesi, to je kod nas od Turaka pa do danas. Mi jednostavno nismo sazreli da razmišljamo državnički u tom pogledu kao recimo Švabe ili neki takav narod.

MARKER

Postby MARKER » Mon Mar 17, 2025 9:49 am

MARKER wrote:Caci trebaju ostati kao zivi spomenik vecne sramote i odbacenosti od (makar onog normalnog dela) drustva, a mogu posluziti i kao objekat proucavanja osobama iz sfera psihijatrije, psihologije i sl. To bi im bila veca kazna od smrti.

https://www.instagram.com/p/DHStKKzIFDl/?hl=en

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Mon Mar 17, 2025 2:17 pm

Kerovi stoje i gledaju kako batinaš otima čoveku telefon, stoji pored čekićara i ne smu mu ništa, očigledno ne smeju da reaguju protiv batinaša. Neka mi samo neko kaže nemoj protiv njih, to su naša braća Srbi. Pišam ih sve jednog, bezvredni kerovi.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Mar 17, 2025 4:21 pm

Ostavka gradonačelnika (iz moralnih razloga),
Uhapšeno 15 osoba, 10 određen pritvor,
Uhapšen vlasnik mjesta nesreće (diskoteke)
Uhapšen bivši ministar za ekonomiju,
Nalog za pretres u Ministarstvu privrede,
Formiran tužilački tim sa 9 tužioca iz različitih tužilaštava...

I sve to za samo dva nepuna dana. Jeste veće tragedija, možda se i boje reakcije kao u Srbiji, ali jedna Makedonija je za nas pokazala šta znači država.

lost&found

Postby lost&found » Mon Mar 17, 2025 7:55 pm

B.Centrale wrote:
ElPadrino wrote:Ima ih valjda dosta, kaže brat hajka da nismo ni svjesni koliko ih je i da su se baš okoristili o tu stranu svijeta. :mrgreen:
B Centrale, evo baš gledam tvoj post u vezi varanja žena.. Vrati se sve ti je oprošteno. :D

“Zezanju je kraj, Urke” :mrgreen:

Nema vise, brat se ozenio u medjuvremenu, sad sam manji od makovog zrna i klonim se nevolja :D Zene su prevazidjene, fokus ide na sitna i mirna zadovoljstva, sport, kafana, more van sezone, lagano zezanje s ortacima, umerena gudra, odsustvo stresa i nepotrebne presije. Moze li bolje? Sumnjam.

Jos ubaci koje dete ako vec nisi, i to je to.

MARKER

Postby MARKER » Mon Mar 17, 2025 9:24 pm

ElPadrino wrote:Ostavka gradonačelnika (iz moralnih razloga),
Uhapšeno 15 osoba, 10 određen pritvor,
Uhapšen vlasnik mjesta nesreće (diskoteke)
Uhapšen bivši ministar za ekonomiju,
Nalog za pretres u Ministarstvu privrede,
Formiran tužilački tim sa 9 tužioca iz različitih tužilaštava...

I sve to za samo dva nepuna dana. Jeste veće tragedija, možda se i boje reakcije kao u Srbiji, ali jedna Makedonija je za nas pokazala šta znači država.

na sve to, buraz, dodaj i ovo https://x.com/egox_ego/status/190169496 ... xpqBw&s=09 nasoj bransi mozda i najzanimljivije

Kockalone

Postby Kockalone » Mon Mar 17, 2025 9:40 pm

Ovo su Obilici. U rangu onih sto su krali patike na mitingu za Kosovo.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Mar 18, 2025 7:07 am

Evo i meni je baš žao lokala lokalnog kriminalca kom su besni gradjani sjebali lokal.

ineks

Postby ineks » Tue Mar 18, 2025 8:10 am

No al calcio moderno wrote:Evo i meni je baš žao lokala lokalnog kriminalca kom su besni gradjani sjebali lokal.

Makedonci su braca. :geek:

pertla

Postby pertla » Tue Mar 18, 2025 8:33 am

ElPadrino wrote:A to da li će se korumpirani ovaj ili onaj probuditi pa početi raditi drugačije, neće još dugo dugo.. Mi smo korumpiran narod. Pa evo kolega pertla sa foruma je iz fazona "Što bi se cimao za papir kad mu može tetka to sredit". To je jednostavno duboko usađeno u naš mentalitet i mi izgleda ne znamo za drugačije. Koga znaš, koga imaš tamo, aj mi završi, mig, bombonjera i viski u kesi, to je kod nas od Turaka pa do danas. Mi jednostavno nismo sazreli da razmišljamo državnički u tom pogledu kao recimo Švabe ili neki takav narod.

molim te da citas sa razumevanjem, ako me vec komentarises u negativnom kontekstu.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

ineks

Postby ineks » Tue Mar 18, 2025 9:06 am

Ne diraj pertlu ostacemo bez fikseva na kladzi. :geek: (ova je jaka pertlinjo.:geek:)
Image

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Mar 18, 2025 1:42 pm

@pertla
Komentarišem u negativnom kontekstu jer je dobar primjer kako većina naroda razmišlja.. Nije ništa na ličnoj bazi. E sad da li treba tako ili ne, to je za diskusiju. Ja lično imam situaciju gdje znam ljude što mogu da mi završe, pa onda čekam normalno red i dođem kod tih ljudi baš na šalter pa mi isti kažu "koja si ti budala što mi se ne javiš". Nebrojeno puta sam kao argument za nešto što nisam uspio dobiti čuo "ko ti je kriv kad nećeš nikog da zoveš". To je baš dobar primjer našeg mentaliteta. U principu budala si ako uzmeš da normalno čekaš red u nekoj od institucija.

Return to “Само опуштено”