Elem evo ko je jebena opozicija, ladno čovek fotošopirao sebe ispred table. Pa jebem ti život, pored ovakve opozicije, dabogda ziveo ovaj još hiljadu godina.

Ovaj svet je podeljen oštro na dva dela - na budale i na one koji trpe.
Puno je budala ovde, a i lakovernih ljudi koje je lako kupiti i još lakše zavesti.
Ti "domaćini" misle da je njima dato da potroše kao svoje sve vreme jednog naroda, kao da iza njih više ništa ne može da se dogodi. A ovaj prostor je škrt kada treba da iznedri čoveka sa misijom, čoveka darovitog, koji može da vidi bar jedan vek napred.
Zato se ovde stalno strada. Živi se stihijski, primitivno i svi neprestano stradamo."
čompika wrote:Ja volim da ga slušam isto jer mi daje neku nadu, kao da nismo kurva iz šaragi za trpanje.
Ali pošto od ekonomije ne znam kurac krasni, nemam pojma koliko je uopšte moguće bilo šta što on govori.
Već sam pitao pre jedno godinu dana ako ima neko malo ekonomski pismeniji na forumu, da nam kaze koliko je to sve njegovo moguće.
Далтон wrote:Pravda: УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић
се не јавља....
https://www.pravda.rs/2018/9/14/uzas-u- ... ne-javlja/
Мићара wrote:Далтон wrote:Pravda: УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић
се не јавља....
https://www.pravda.rs/2018/9/14/uzas-u- ... ne-javlja/
Треба председник државе да се јавља поводом страдања радника? Какав захтев у пичку материну... А посебно ови коментари, као нека нека нек се десило, то су болесни људи, Бг на води је озбиљан пројекат у коме учествују озбиљни инжињери и градитељи, и ја као грађанин Србије поносим се тим пројектом и градилиштем... Да ли је ико од тих што коментаришу тако напамет , радио на грађевини? То је саставни дио посла који носи доста ризика, још је погинуо вођа радилишта и геометар, да ли ви знате колико радника падне са објекта у току једне сезоне у ЦГ на пример, наравно да не, зато што то не преносе медији...
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests