Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Вести

Postby čompika » Sun Aug 26, 2018 12:22 pm

Ako su mogli svuda po Srbiji ići putujući cirkusi i radili protiv naroda, ne vidim što ih ne bi poveli i dole.
Elem evo ko je jebena opozicija, ladno čovek fotošopirao sebe ispred table. Pa jebem ti život, pored ovakve opozicije, dabogda ziveo ovaj još hiljadu godina.
Image

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sun Aug 26, 2018 12:45 pm

Deluje mi previse debilno da bi bilo tacno. Nisu valjda toliki idioti da ovo sebi rade u ovakvim okolnostima...
Имам три кера, два су различита а један је исти.

čompika

Postby čompika » Sun Aug 26, 2018 12:50 pm

jesu, skrinšotovao sam u slučaju da izbriše.
https://twitter.com/jeremic_vuk/status/ ... 5469930498
ako misliš na ovu budalu :D moguće da si mislio na putujući cirkus

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Aug 26, 2018 1:28 pm

aj što je fotošopirao, jebeš ga... kopašna sve strane za jedan bedni glas, nego što ga je fotošopirao prejadno :mrgreen: to je muka!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Мићара

Postby Мићара » Mon Aug 27, 2018 10:44 am

Интересује ме чему оволико препуцавање преко медија и народа обичног између цг и срб... Коју игру сада играју алек и мило... А и мало сам се обрадовао када сам видео да су са цетиња скинули нато заставу... јбг образ је образ... :|
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

1958

Postby 1958 » Wed Aug 29, 2018 8:10 am

Obraz - djon
Често одем до на село

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Aug 29, 2018 3:13 pm

Ovaj svet je podeljen oštro na dva dela - na budale i na one koji trpe.
Puno je budala ovde, a i lakovernih ljudi koje je lako kupiti i još lakše zavesti.
Ti "domaćini" misle da je njima dato da potroše kao svoje sve vreme jednog naroda, kao da iza njih više ništa ne može da se dogodi. A ovaj prostor je škrt kada treba da iznedri čoveka sa misijom, čoveka darovitog, koji može da vidi bar jedan vek napred.
Zato se ovde stalno strada. Živi se stihijski, primitivno i svi neprestano stradamo."

Moj omiljeni citat iz filma, koji je uvek aktuelan.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Aug 29, 2018 8:01 pm

http://rs.n1info.com/a415814/Vesti/Vucic-o-Kosovu.html

"Ako nam ne daju ništa, šta da radimo... Ja ako smem da prognoziram - tako će i biti", rekao je Vučić.

"Ako možemo da se dogovorimo dobro, ako ne opet dobro", rekao je Vučić.

Batke

Postby Batke » Mon Sep 03, 2018 8:58 pm

Čisto da znate šta je radio onaj ubijeni investitor ranije
https://www.blic.rs/vesti/hronika/naruc ... ca/z23k7ql
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

čompika

Postby čompika » Mon Sep 03, 2018 11:29 pm

pa zato je i srećan išao na posao svaki dan, pišao po sirotinji.

Swallow

Postby Swallow » Tue Sep 04, 2018 8:08 pm

Manje više već viđeno, ali obožavam da potrošim na njega 2-3 sata.

https://www.youtube.com/watch?v=7qczY879w4U&t=3s

čompika

Postby čompika » Tue Sep 04, 2018 8:59 pm

Ja volim da ga slušam isto jer mi daje neku nadu, kao da nismo kurva iz šaragi za trpanje.
Ali pošto od ekonomije ne znam kurac krasni, nemam pojma koliko je uopšte moguće bilo šta što on govori.
Već sam pitao pre jedno godinu dana ako ima neko malo ekonomski pismeniji na forumu, da nam kaze koliko je to sve njegovo moguće.

Swallow

Postby Swallow » Wed Sep 05, 2018 1:24 am

čompika wrote:Ja volim da ga slušam isto jer mi daje neku nadu, kao da nismo kurva iz šaragi za trpanje.
Ali pošto od ekonomije ne znam kurac krasni, nemam pojma koliko je uopšte moguće bilo šta što on govori.
Već sam pitao pre jedno godinu dana ako ima neko malo ekonomski pismeniji na forumu, da nam kaze koliko je to sve njegovo moguće.

Možda sam zvučao kao da mi je smešan i da ga ne doživljam ozbiljno, zaista to je poslednje što sam mislio, doslovno se slažem sa tvojom prvom rečenicom i identično mislim, ali samo mi više ide na kurac što samo natapa, mada je delimično objasnio u ovom poslednjem gostovanju zašto "natapa" i ništa ne preduzima, podrška potpupa ukoliko se uveliko priprema teren i strategija za neku kampanju i ulazak u politiku, jer ovo je jedina osoba kojoj verujem da bi bar pokušala da se izbori za nešto bolje, u smislu da bi to bio jedan totalno novi način vođenja države i da bi ovoga puta izostavili sjaši kurta da uzjaše murta, takođe sam ispratio ono zasedanje kada je njih 10ak za stolom pričalo o udruživanju "Svetlo" i nekako sam stekao utisak da iza cele one priče ne stoje samo oni, već da iza celog "projekta" stoje rusi, možda lupam ne znam ali isuviše imaju samopouzdanja i muda da bi bili sami za sebe u priči, videćemo ne znam ali da bih voleo nešto da se promeni svakako da, pa makar nam bilo isto ovako, jer gore definitivno ne može. Voleo bih da čujem još mišljenja što se cele ove situacije tiče.

Далтон

Postby Далтон » Fri Sep 14, 2018 2:39 pm

Pravda: УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић
се не јавља....
https://www.pravda.rs/2018/9/14/uzas-u- ... ne-javlja/
(Street Force / Curva Orientale)

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Fri Sep 14, 2018 6:06 pm

Uzese turci najbolje poljoprivredno zemljiste oko BG-a !!! za bednih 100 milki... i kolko sam razumeo samo zaemljiste dok pkb nisu to ce da trune

Image

ps znam da nisi turci, ali sve su oni isti kurci
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Sep 14, 2018 6:39 pm

ma kakvi Turci i Arapi, to naši peru lovu preko firmi osnovanih tamo, isto kao što su radili sa Kiprom ranije, ali i sad

Мићара

Postby Мићара » Fri Sep 14, 2018 6:54 pm

Далтон wrote:Pravda: УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић
се не јавља....

Треба председник државе да се јавља поводом страдања радника? Какав захтев у пичку материну... А посебно ови коментари, као нека нека нек се десило, то су болесни људи, Бг на води је озбиљан пројекат у коме учествују озбиљни инжињери и градитељи, и ја као грађанин Србије поносим се тим пројектом и градилиштем... Да ли је ико од тих што коментаришу тако напамет , радио на грађевини? То је саставни дио посла који носи доста ризика, још је погинуо вођа радилишта и геометар, да ли ви знате колико радника падне са објекта у току једне сезоне у ЦГ на пример, наравно да не, зато што то не преносе медији...

kocka

Postby kocka » Fri Sep 14, 2018 8:31 pm

Мићара wrote:
Далтон wrote:Pravda: УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић
се не јавља....

Треба председник државе да се јавља поводом страдања радника? Какав захтев у пичку материну... А посебно ови коментари, као нека нека нек се десило, то су болесни људи, Бг на води је озбиљан пројекат у коме учествују озбиљни инжињери и градитељи, и ја као грађанин Србије поносим се тим пројектом и градилиштем... Да ли је ико од тих што коментаришу тако напамет , радио на грађевини? То је саставни дио посла који носи доста ризика, још је погинуо вођа радилишта и геометар, да ли ви знате колико радника падне са објекта у току једне сезоне у ЦГ на пример, наравно да не, зато што то не преносе медији...

Од када си ти грађанин Србије ?

Мићара

Postby Мићара » Fri Sep 14, 2018 8:36 pm

kocka wrote:Од када си ти грађанин Србије ?

Од кад возим кола из Украјине...

kocka

Postby kocka » Fri Sep 14, 2018 8:41 pm

Мићара wrote:
kocka wrote:Од када си ти грађанин Србије ?

Од кад возим кола из Украјине...

Да ли си и на њих поносан :lol:

Return to “Само опуштено”