Спортске вести и занимљивости
- UltrasDoras
Re: Спортске вести и занимљивости
pa dare brate za šta se spremaš toliko, za 3 bacanja glupog crnca i to je to
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Стиче се утисак да све време чека нешто, грешку противника, шта год... Углавном је губио време примајући јефтине директе, на моменте ми је делвао као врећа. Не знам, нисам стручњак, али ми делује као да га више јебе тактика него вештина. Имаће још доста да ради на себи, то је сигурно.
Отишао је један од најбољих у америчкој кошарци који је поштовао и нашу школу кошарке.....
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
И волео да псује на српском. Штета...
MARKER wrote:И волео да псује на српском. Штета...
Он и Бодирога као да су играли балет, а не кошарку
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Jel im neko link za denver. Pocelo a ne mohu da nadjem
Hvala Rodjo.
Kobija nikada nisam voleo, ali ovo jeste tuga. Jebiga
Kobija nikada nisam voleo, ali ovo jeste tuga. Jebiga
Нисам га ни ја волео као млађи, али из данашњег угла имам много много позитивније мишљење о њему. Таква глад за победама и трофејима, једноставност у игри, рад на себи, учење од противника који су у неком тренутку били бољи од њега. Да игра данас, вероватно би у просеку имао 50 поена. У неком тренутку током његове каријере било је бољих играча од њега, али кад се погледају трофеји, награде, просеци, сигурно најбољи играч после одласка Џордана у пензију, а и с обзиром у ком правцу нба иде, тако ће и остати
Погинула је и Брајантова 13-огодишња ћерка, која је била са њим у хеликоптеру, кажу вести...
Колико је дегенерисана америчка нација... Опраштање од Кобија у LA, нико не делује тужно, сви хепи.
https://video-node-2-b-pl-krk-1.dreamla ... 1580078241
https://video-node-2-b-pl-krk-1.dreamla ... 1580078241
brate ljudi u halama plaču, igrači su u suzama, nemoj to o američkoj naciji...
Сутра против Шпанаца за СП у Чаиру
"srbi" su bili u vladi sa onim teroristom, nas presednik pregovara sa onim teroristom, pustili smo im sever kosova bez povisenog tona... sad je pitanje oce li ilija igrati za kosovo
ebo nam pas mater
ebo nam pas mater
04 X 1945
- Влада Паликућа
njasvi wrote:"srbi" su bili u vladi sa onim teroristom, nas presednik pregovara sa onim teroristom, pustili smo im sever kosova bez povisenog tona... sad je pitanje oce li ilija igrati za kosovo
ebo nam pas mater
Нема потребе да нам пас општи са матерама.
Тај пројекат је мртав, као и албански екстремизам, као што су пред умирањем силе које су то гурале споља. То се данас најжешће брани из Београда. Вест о младом фудбалеру у рангу са јучерашњом да је Јамајка признала, а није- данас демантовали.
-
Влада Паликућа wrote:njasvi wrote:"srbi" su bili u vladi sa onim teroristom, nas presednik pregovara sa onim teroristom, pustili smo im sever kosova bez povisenog tona... sad je pitanje oce li ilija igrati za kosovo
ebo nam pas mater
Нема потребе да нам пас општи са матерама.
Тај пројекат је мртав, као и албански екстремизам, као што су пред умирањем силе које су то гурале споља. То се данас најжешће брани из Београда. Вест о младом фудбалеру у рангу са јучерашњом да је Јамајка признала, а није- данас демантовали.
Samo sto mali nije demantovao, vec izjavio da mu je drago sto je dobio poziv, i da ce to biti veliki napredak u njegovoj karijeri.
а то што су Срби у шиптарској полицији, газде им шиптари, политичари у скупштини шиптарској...
шиљити курац на малом што шутира балон, баш нам је највећи проблем.
шиљити курац на малом што шутира балон, баш нам је највећи проблем.
A i postavlja se, po meni, jedno sasvim logicno pitanje..
Sta je to drzava Srbija uradila za malog ?
Sta je to drzava Srbija uradila za malog ?