Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Inace te silne buseve placaju ljudi koji su postavljeni na visoke lokalne pozicije. Lupam sad, iz Arandjelovca idu 3 busa i njih kesiraju direktori komunalnog, toplifikacije i ostalih javnih preduzeca. Fazon evo ti fotelja, evo ti privilegije ali moras da platis to, to i to. Koliko god da su zlo i nakaradni, unutrasnji stranacki sistem im sljaka perfektno.
- ultra mentalitet
prcko wrote:Nije samo sendvic i lova, ima brdo njih kojima obecavaju sljaku, kao i onih koji su zaboli nesto na ugovor pa su i jedni i drugi u obavezi da budu aktivni clanovi putujuceg cirkusa. Tuzna prica.
Znam jednog lika, dobio ugovor na 6 meseci u opstini, tipa nesto o legalizaciji zamljista sta ti ja znam. Preko sns-a naravno. I kao idu na teren beleze nesto to sto se treba legalizovati i usput im daju tuce letaka da podele. I sad kad je bio ovaj miting u NS, pitam ga za to, kaze on ima neka aplikacija valjda da instaliraju (ne znam o cemu se radi, nesto kao Vucic aplikacija, sta znam, nerealno mi zvuci ) i kao on nije instalirao, zovu ga cimaju, zasto nije, koji model telefona ima bla bla. I svi se slikaju kad idu na te kurce mitinge, salju tim nekim vodjama, ovi ih prebrojavaju. Ludilooooo
Imamo nikad bolje odnose sa Banja Lukom i Moskvom, a stizu i avioni, kamioni i helikopteri. Vulin ce da stipednira decu palih boraca, nikad vise km auto-puta...
U prvom krugu mozda i necu za njega, al zato u drugom (ako ga bude) sigurno, jer najbolji je ON!
Amin.
Ниси храбар као Јагода!
ultra mentalitet wrote:Znam jednog lika, dobio ugovor na 6 meseci u opstini, tipa nesto o legalizaciji zamljista sta ti ja znam. Preko sns-a naravno.
Taj ugovor na 6 meseci se obicno daje istaknutim aktivistima koji su se uveliko dokazali, tako da ako ti prodaje pricu kako se on tu sprda i zabusava, znaj da masno laze. Obicna boranija dobija ugovor na 1-3 meseca ili cak volontira za DZ. A svi do jednog glume taj fazon, kao zamisli cimaju me da idem tamo, zamisli traze mi neke glasove, itd, a tamo u stranci grizu i kidaju.
Svi ti ugovorci, pa makar imali ugovor na 1 dan, u toj godini se statisticki vode kao zaposleni. Otuda oni podaci o smanjenu nezaposlenosti u pederskom spotu.
-
Spominje se i prica da ko ima preko 50% mitinga "odradjenih", narednih 6 meseci prima socijalnu pomoc 20 soma...
- ultra mentalitet
prcko wrote:ultra mentalitet wrote:Znam jednog lika, dobio ugovor na 6 meseci u opstini, tipa nesto o legalizaciji zamljista sta ti ja znam. Preko sns-a naravno.
Taj ugovor na 6 meseci se obicno daje istaknutim aktivistima koji su se uveliko dokazali, tako da ako ti prodaje pricu kako se on tu sprda i zabusava, znaj da masno laze. Obicna boranija dobija ugovor na 1-3 meseca ili cak volontira za DZ. A svi do jednog glume taj fazon, kao zamisli cimaju me da idem tamo, zamisli traze mi neke glasove, itd, a tamo u stranci grizu i kidaju.
Svi ti ugovorci, pa makar imali ugovor na 1 dan, u toj godini se statisticki vode kao zaposleni. Otuda oni podaci o smanjenu nezaposlenosti u pederskom spotu.
Ma sto je fora stvarno nista ne radi, jer je radno mesto izmisljeno da bi zaposlili njih iz stranke. A ovo da istaknuti aktivisti dobijaju je tacno, jer je on jedan od njih Ne ide mi u glavu, jer nije glup decko, ali jbg verovatno to on vidi kao nacin da napreduje. U poslednje vreme mi poceo i prosipati pricu o ideologiji sns-a i slicne budalastine, znaci uzelo ga pod svoje skroz. Kad objave neku vest na fb, sve se to mora lajkovati, nekad ih opominju. Udjem neki dan na fb, kad ono 10 vesti lajkovano o Vucicu, morao sam ga staviti na hajd
Ma naravno da nista ne radi na poslu, to mesto i sluzi da mu se iskesira zalaganje u stranci. Sve naopako.
Strada di vita wrote:Spominje se i prica da ko ima preko 50% mitinga "odradjenih", narednih 6 meseci prima socijalnu pomoc 20 soma...
A mi jadni navijači moramo i po 90% gostovanja i to bez dinara...ili nismo ultra.
Ovo neće na dobro da izađe...
- Kit_Karson
Била је нека прича око оних парламентарних избора пре 3 године, да најактивнији ботови као награду после лупања плусева и минусева добију кафу са Слином
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Jes da je Velja olos, ali nije nista pogresno rekao...
Strada di vita wrote:Spominje se i prica da ko ima preko 50% mitinga "odradjenih", narednih 6 meseci prima socijalnu pomoc 20 soma...
Конректно у Суботици су ложили старије чланове за митинг ако доведу још некога да ће добити 2000 дин. Наравно од тих пара после митинга није било ништа...
Колико ми је познато, људи које су запослили страначки имају обавезу свакодневно да одлазе у странку и проверавају сигурне, капиларне, потенцијалне итд гласове. То им дође као други посао, и то је тако и кад није изборна кампања а могу да замислим како је сада.
Штета што су опозициони кандидати неубедљиви и некреативни па Бели дође као највећа конкуренција. Спин мајстори су решили да Белом надувавају рејтинг по медијима не би ли на тај начин изазвали сукобе са другим опозиционим кандидатима, што им је и пошло за руком.
Бели колико код да је сатира није ништа гори од порука других опозиционих кандидата, попут оних о " враћању осмеха налица " и " прављењу од Србије европског Јапана " . А и Веља је у овом свом наступу био конкретнији од свих њих.
- dennycrane
jel mogu ja da promenim glas i prebacim bosku?
http://bosko2017.rs/bosko-obradovic-nap ... ukavicluka
http://bosko2017.rs/bosko-obradovic-nap ... ukavicluka
-
Rođaci wrote:http://mondo.rs/a992717/Info/Srbija/Zeljko-Samardzic-podrzao-Vucica.html
Само се клањајте господару и биће филмова и емисија.
http://mondo.rs/a992195/Info/Srbija/Laz ... ucicu.html
http://mondo.rs/a992723/Info/Srbija/Zik ... rbije.html
Али кад погледаш алтернативу која плаче као највећа пичкица дође ти да их све изрокаш у истом тренутку.
- ultrastito
какав...не постоји синоним за ово створење
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- B.Centrale
Sustinski, ova gnjida je u pravu, zakon o javnom informisanju mu daje pravo da prisustvuje konferenciji za stampu. Druga je stvar sto se zna ko je i sta je i kakvi su mu motivi dolaska. Nisu smeli nikom od rezimskih medija da zabrane ulazak, ali jbg stvarno se ponekad pitam sta to Vucic ima o njemu pa se ovoliko cima za poltronluk....kao da imaju snimak na kome jebe obdaniste + jaslice. Strasno sta se radi...
bologna centrale